HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Július 18., 09:39:04 ---Ezt majd még meggondolom. Lehet, hogy akkor mégis marad a Bicepsz.
--- Idézet vége ---
A Cartoon Network-ös szinkronban is ez volt a neve, és bár nem rajongok az ottani fordításokért pl.: Robotika, Első Optimusz, de a Bicepsz nekem tetszik.
És ha már UT, Hot Shot maradni fog Tűzgolyónak a MtMtE füzetben? Ez is egy jó név szerintem.
elwood:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Július 17., 22:20:44 ---Akkor nagyon lassan haladjanak ám vele, hátha addig megkapjuk a honosítást :hehe:
--- Idézet vége ---
Annál gyorsabbak lesznek, kb. fél év-éven belül hallani fogunk rólok, szerintem. Legalább egy címet bejelentenek vagy valami. Remélem, lementett mindenki mindent, mert ha ütközés lesz, akkor innen lekerül...
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 17., 16:55:42 ---Hmm érdekes névválasztás, mert az Energonban és az Armadában is volt egy Strongarm (vagy az utóbbi Longarm volt? Red Alert miniconja) és mindketten tudósok voltak.
--- Idézet vége ---
Basszus, most nézem. Igen. Nekem csak annyi volt meg, hogy a RiD-es neveket meghagyták angolul. Az UT-t meg nem követtem igazán. (De most megnéztem, a másik, akire gondolsz Longarm volt.) Ezt majd még meggondolom. Lehet, hogy akkor mégis marad a Bicepsz.
roberto:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 17., 21:34:29 ---Elő, de valószínűbb, hogy haladnak vele, csak lassan.
--- Idézet vége ---
Akkor nagyon lassan haladjanak ám vele, hátha addig megkapjuk a honosítást :hehe:
KiD:
Elő, de valószínűbb, hogy haladnak vele, csak lassan.
roberto:
Hmm, elwood említette itt a Fumaxot, át is futottam a weblapjukat, de semmilyen TF-történettel nem rukkoltak még elő...
Előfordulhat, hogy a kiadó megpendít egy honosítást, aztán mégsem lesz belőle semmi?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése