HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Sziasztok!
Csak nagyon halkan kérdezem meg, tudom nyár van, egyebek, de várható valamikor TF frissítés? Hiányzik no...
Kibertroni Űrtigris:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 16., 09:21:17 ---A másik olvasata ennek, hogy nincsenek mindig vele. Hogy szívhatják a fogukat, amikor újra összefutnak és ő közli velük, hogy dolog van. Beastbox, Squawktalk, űrutazásra megyünk, mostantól pár évig a mellkasomban fogtok héderelni. Hurrá... Már épp akartuk kérni...
--- Idézet vége ---
Ez jó volt.
Nem tudom, de akkora röhögő görcsöt kaptam aminap, belenéztem a RiD15-be. (1-2. rész)
Dongó menne át az űrhídon és búcsúszóként, azt mondja Csatárnak, legyen barátnője, miközben Strongarm (Bicepsz?) magához bilincselte korábban és még eközben is rajtuk volt.
A 2. évad 1. részében Űrdongó megjegyzi, hogy Optimusz mégis csak ő a fővezér. Nem Prime-ot mondott!! Ez is eléggé felderített.
KiD:
Mondjuk ha ő össze tud menni akkorává, hogy egy ember fel tudja kapni, az már igazán semmi, hogy a 10 kazetta összemenjen akkorává, hogy elférjen benne.
A másik olvasata ennek, hogy nincsenek mindig vele. Hogy szívhatják a fogukat, amikor újra összefutnak és ő közli velük, hogy dolog van. Beastbox, Squawktalk, űrutazásra megyünk, mostantól pár évig a mellkasomban fogtok héderelni. Hurrá... Már épp akartuk kérni...
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 12., 23:57:31 ---Arra már csak a hardcore fanok emlékezhetnek. És Fülelőre visszatérve, nála is mindig csak az alap csapatot erőltetik. :-\ Pedig van ott Stegosaurus, Ceratosaurus és egy gorilla is.
--- Idézet vége ---
Elég durva is lenne, ha mindig 10 másik robit dobna ki magából Fülelő. :) Valamennyire még logikus is, hogy nincsenek mind nála állandóan.
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Július 13., 18:06:14 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 12., 23:57:31 ---Arra már csak a hardcore fanok emlékezhetnek. És Fülelőre visszatérve, nála is mindig csak az alap csapatot erőltetik. :-\ Pedig van ott Stegosaurus, Ceratosaurus és egy gorilla is.
--- Idézet vége ---
Esőcsináló és Csapóajtó, akiket ráadásul úgy sikerült szerepeltetni Össztűzzel egy füzetben, hogy magnó és kazetta koncepció semennyire se legyen kompatibilis (Álca klub).
--- Idézet vége ---
Igen, meg gyerekként nekem nehéz volt megemészteni, hogy magnókazetták voltak a kalózoknál.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése