HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (78/1241) > >>

KiD:
Adj öt percet azoknak, akik mentenék.!  ;)

Amúgy szerintem az UK is elég réteg, elsősorban a rajzok váltakozó stílusa és minősége miatt.

elwood:
Akkor ha szerencsének van, kijöhet még kb. a Stormbringer meg a Wreckers-trilogy, esetleg ReGeneration és a régi Marvelek minőségi papíron, a TP-k háttérinfóival. Esetleg UK Marvel. Ezekeben látnék fantáziát, ha ezekre van érdeklődés, lehet menni a mélyvízbe. A többi már nagyon rétegműfaj, beleértve a MTMTE-t is. Ahhoz azért kell némi háttér"műveltség".
Ismeretlenül azért nem kárhoztathatnám a Fumaxot, hogy ha nem megy egy cím, azt nem viszik tovább, hisz ők is a piacból élnek, nyilván kiszámolták a dolgot, nem akarnak bebukni, a könyv-képregénykiadás nem most éli virágkorát. Más kérdés, hogyha a leállást nem, vagy bullshit módon kommunikálják, az eléggé gyász. Az érződik, hogy a petárdák durrogtatása az megy, a látványra menés, a hájp az megvan. Az AHM ebbe a felfogásba tökéletesen illeszkedik is. (Mellesleg nem szívesen írom le, de nem kéne levenni, a kapcsolódó Reflektorfényekkel együtt? Máskor Sepi már a szándék gondolatára is le szokta őket húzni. :) )

Aldarion:

--- Idézetet írta: roberto - 2021. Szeptember 13., 18:43:24 ---Mire gondolsz? Kezdhették volna akár az AHM előtti történetekkel is?

--- Idézet vége ---
Mért szerinted nem? Ha nem is feltétlenül a Megatron Originnel, de akkor már csak Furman féle Első fázissal kellett volna nyitniuk, mert jó pár olyan szál megy ebben a történetben, amik még azokban indultak el. Elég csak a szuperfegyverre gondolni, amit a végén vetnek be, meg az egész árulás szál magyarázatára... Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de nekem enélkül lóg a levegőben a sztori.

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 13., 19:52:44 ---Szerintem lehet, hogy a régebbieket is kiadják majd idővel. Ha ez jól megy.

--- Idézet vége ---
Őket ismerve nem hiszem, hogy összefüggően akarják kiadni a teljes történetet, nem az a jellemző rájuk. Ha úgy terveztek volna, akkor az elején kezdenek, mint a Lock&Key és a Sandman esetében. Inkább megnézik melyik blokkok arattak hangosabb sikert odakint és majd azokból válogatnak. Ha meg nem lesz meg az az eladás amit várnak, akkor egyszerűen elengedik egy szó nélkül, mint az Alan Moore féle League of Extraordinary Gentlemen-t. Még 2019-ben jelent meg az első kötete az "Alan Moore életmű sorozat"-ban. Aztán több se... Ha meg rákérdezel náluk amnéziásak lesznek. Ezt magam tapasztaltam.

roberto:
Most jut eszembe, hogy belefogtam a G1 rajzfilm 1. évadába és még mindig nem fejeztem be  :badteeth:

elwood:
Szerintem lehet, hogy a régebbieket is kiadják majd idővel. Ha ez jól megy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése