HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Szeptember 13., 13:57:55 ---Na, a Fumax végre kegyeskedett megerősíteni az infót, ami már egy ideje nyílt titokként keringett, az All Hail Megatron lesz az a 400 oldalas Transformers kiadvány, amivel annyira készülnek. Örvendetes ötlet, hogy konkrétan félbevágják az IDWerzumot...
--- Idézet vége ---
Mire gondolsz? Kezdhették volna akár az AHM előtti történetekkel is?
Aldarion:
Na, a Fumax végre kegyeskedett megerősíteni az infót, ami már egy ideje nyílt titokként keringett, az All Hail Megatron lesz az a 400 oldalas Transformers kiadvány, amivel annyira készülnek. Örvendetes ötlet, hogy konkrétan félbevágják az IDWerzumot...
https://www.facebook.com/fumaxkiado/photos/a.229532993792363/4359608734118081/
Kibertroni Űrtigris:
Az előbb olvastam, hogy a Hasbro Pulse YouTube oldalon hetente felraknak 1 évadot a G1 film 35. évfordulója alkalmából, az 1. már fent van.
Kibertroni Űrtigris:
A középső állat neve: Miniconus jeanninae.
KiD:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Augusztus 21., 08:53:15 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 21., 01:17:12 ---
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Augusztus 21., 00:00:25 ---Csak azt nem értettem, hogy miért a RiD lett az első az MTMTE helyett. Érteni értettem, csak az MTMTE milliószor jobb.
--- Idézet vége ---
Elwood, nem azt mondtad, a végére jobb lesz? :D
--- Idézet vége ---
Nem tudom, Kibertroni Űrtigris milyen mozit néz, de az 1. a Last Stand of the Wreckers, a 2. a Lost Light, a 3. a Chaos Theory az ongoingból, amivel ugye James Roberts beköszönt. Nyilván te is, én is más tizes listát raknánk össze, de ezekkel az élen, illetve War Withinnel a 4. helyen ki tudok egyezni.
--- Idézet vége ---
Igen, ez az eleje valóban elfogadhatóbb.
Űrtigris, kapd össze magad, hogy számítsak így rá, hogy a jövőben megnézed helyettem a hülye listákat? :D (Így sehogy.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése