HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
Fürkészem a Fumax face-oldalt és ott sem értik, miért az AHM-mel kezdenek a Beszivárgás helyett, miért kell fejest ugrani a közepébe.
Kayamiel:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Szeptember 14., 20:29:41 ---Attól függ, melyik eredetet nézed. Nem mindegyik Megatron volt szegény elnyomott. A másik, hogy nekem úgy rémlik - nem biztos, hogy jól -, hogy a gladiátorküzdelmek illegálisak voltak, nem szórakozott ott a kibertroniak apraja-nagyja.
A harmadik nézőpont pedig, hogy ismerve Optimuszt, Megatron mellé állt volna, ha az a jó harcot vívja. Gyanítom, Megatron - bármelyik eredetet is vesszük - magasról tett rá, hogy ki esik áldozatául a polgárháborújának. Az IDW-ben vannak leginkább elmosva a határok jó és rossz között, de ha csak az AHM-et megnézed, annyi biztos kiderül belőle, hogy Megatron nem egy meg nem értett, rossz fényben feltüntetett, tisztaszívű szabadságharcos.
--- Idézet vége ---
Hát igen, teljesen igaz. Lehet kezdetben csak tényleg ki szeretett volna törni onnan ahol volt, de aztán valóban elborult az elméje rendesen. Teljesen megszállott lett. Persze én is Autobot párti maradok, mert Megatron felperzselte volna a Galaxist is ha kell. Optimusz pedig valószínűleg tényleg mellé állt volna valóban. Viszont tény, hogy a legmenőbb Álca SoundWave (számomra - és asszem rá kell repülnöm a TF képregényekre mert sok még az ismeret hiányom)
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 14., 20:29:48 ---Igen, Megatronnak tényleg az volt a célja, hogy megreformálja a társadalmat, viszont féluton elkallódott és Spartacusból Robespierre-ré változott. És ezután jött az osztrák festőművész korszaka, amikor az Álcákat felsőbb rendűbbé titulálta a galaxis más fajaihoz képest. Viszont a gladiátor korszaka idején még nem voltak Autobotok, csak sima kibertroniak. Én az Autobotokra egyébként úgy tekintek, mint a megreformált társadalom új, tisztább képviselőire. Szóval, ha úgy vesszük Megatron elérte a régi célját, a gond csak az, hogy most pont azokkal háborúzik évmilliók óta, akiket elképzelt egy új Kibertron polgaraiként.
--- Idézet vége ---
Ez egy szép megfogalmazása a történetének.
Intruder:
Igen, Megatronnak tényleg az volt a célja, hogy megreformálja a társadalmat, viszont féluton elkallódott és Spartacusból Robespierre-ré változott. És ezután jött az osztrák festőművész korszaka, amikor az Álcákat felsőbb rendűbbnek titulálta a galaxis más fajaihoz képest. Viszont a gladiátor korszaka idején még nem voltak Autobotok, csak sima kibertroniak. Én az Autobotokra egyébként úgy tekintek, mint a megreformált társadalom új, tisztább képviselőire. Szóval, ha úgy vesszük Megatron elérte a régi célját, a gond csak az, hogy most pont azokkal háborúzik évmilliók óta, akiket elképzelt egy új Kibertron polgaraiként.
KiD:
Attól függ, melyik eredetet nézed. Nem mindegyik Megatron volt szegény elnyomott. A másik, hogy nekem úgy rémlik - nem biztos, hogy jól -, hogy a gladiátorküzdelmek illegálisak voltak, nem szórakozott ott a kibertroniak apraja-nagyja.
A harmadik nézőpont pedig, hogy ismerve Optimuszt, Megatron mellé állt volna, ha az a jó harcot vívja. Gyanítom, Megatron - bármelyik eredetet is vesszük - magasról tett rá, hogy ki esik áldozatául a polgárháborújának. Az IDW-ben vannak leginkább elmosva a határok jó és rossz között, de ha csak az AHM-et megnézed, annyi biztos kiderül belőle, hogy Megatron nem egy meg nem értett, rossz fényben feltüntetett, tisztaszívű szabadságharcos.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése