HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
Igen, Megatronnak tényleg az volt a célja, hogy megreformálja a társadalmat, viszont féluton elkallódott és Spartacusból Robespierre-ré változott. És ezután jött az osztrák festőművész korszaka, amikor az Álcákat felsőbb rendűbbnek titulálta a galaxis más fajaihoz képest. Viszont a gladiátor korszaka idején még nem voltak Autobotok, csak sima kibertroniak. Én az Autobotokra egyébként úgy tekintek, mint a megreformált társadalom új, tisztább képviselőire. Szóval, ha úgy vesszük Megatron elérte a régi célját, a gond csak az, hogy most pont azokkal háborúzik évmilliók óta, akiket elképzelt egy új Kibertron polgaraiként.
KiD:
Attól függ, melyik eredetet nézed. Nem mindegyik Megatron volt szegény elnyomott. A másik, hogy nekem úgy rémlik - nem biztos, hogy jól -, hogy a gladiátorküzdelmek illegálisak voltak, nem szórakozott ott a kibertroniak apraja-nagyja.
A harmadik nézőpont pedig, hogy ismerve Optimuszt, Megatron mellé állt volna, ha az a jó harcot vívja. Gyanítom, Megatron - bármelyik eredetet is vesszük - magasról tett rá, hogy ki esik áldozatául a polgárháborújának. Az IDW-ben vannak leginkább elmosva a határok jó és rossz között, de ha csak az AHM-et megnézed, annyi biztos kiderül belőle, hogy Megatron nem egy meg nem értett, rossz fényben feltüntetett, tisztaszívű szabadságharcos.
Kayamiel:
:tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz: Épp arra gondoltam (most hogy nézem a Netflixes Transformers sorozatot), hogy Megatronnak lehet még is igaza van/volt mindig is? Hisz ő csak kitört onnan ahol volt és felszerette volna szabadítani az övéit a rabszolgasorba gürcölő Álcákat. Kicsit most olyan érzések kavarognak bennem hogy Megatron (mint Spartacus) egy gladiátor harcos életre halálra, az Autobotok pedig mint a Római arisztokrácia akik a pompában fényűzésben élnek és összegyűlnek az arénába, hogy ezeken a harcokon jót szórakozzanak. Hmmm, pedig én Autobot mániás voltam mert, hogy ők a jó oldal de lehet tévedek? :headscratch:
Intruder:
Csak aztán ne úgy fordítsák le az All Hail Megatron címet, mint ahogy az első mozifilmben tették, hogy "Mindenki köszönti Megatront.".
Sepi:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 14., 08:31:33 ---(Mellesleg nem szívesen írom le, de nem kéne levenni, a kapcsolódó Reflektorfényekkel együtt? Máskor Sepi már a szándék gondolatára is le szokta őket húzni. :) )
--- Idézet vége ---
De máris le kerül, csak most én is eléggé el voltam havazva. A Reflektor szerintem maradhat, legalábbis tudtommal még nem jelezték hogy benne lesz az is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése