HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Tényleg szívattalak, de azért az se baj, hogy komolyan válaszoltál. :D
Pusztán arra utaltam, ami azt hiszem nálam ezen az oldalon köztudott, hogy nem szeretem Barber munkáit. De hogy fair legyek, nem olvastam annyit az új sorozatból, hogy meg tudjam ítélni, mondjuk az is igaz, hogy amennyit olvastam, annyiból nem sorolnám Barber füzetei alá, max mellé. Leszámítva a rajzokat, az biztos nem az én világom. Igazából nem is nagyon érdekel.
elwood:
Biztos szivatsz, de mivel kényszeres megmagyarázó vagyok, ugrom rá :)
- Ez nálam a James Roberts-féle More Than Meets the Eye/Lost Light szintje, meg a Nick Roche-féle Wreckers saga is.
.
.
.
.
- Itt van nálam a John Barber-féle Robots in Disguise / Transformers / Optimus Prime sorozat.
.
.
- Itt van az IDW 2019-es univerzum. Bizonyos Brian Ruckley írja.
KiD:
Akárhányszor olvastam el a "Barber-féle RiD/Transformers/Optimus Prime alatt" kifejezést, egyszer sem tudtam értelmezni. :D
elwood:
--- Idézetet írta: Nimrod84 - 2021. Szeptember 15., 15:29:19 ---Azt nem értem, hogy miért nem a 2019-ben induló sorozatot adják ki, abból akár még lépést is tudnának tartani a kiadóval. Mondjuk nem olvastam, nem tudom milyen.
--- Idézet vége ---
Hát, mert se nem szép, se nem jó. :) Nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen. Mérsékelten szórakoztató. És még sorolhatnám.
Valóban adná magát, főleg, hogy több évtied után rendes retailben is aránylag jól elérhetők a Transformers játékfigurák, és ne legyenek kétségeink, a képregény ezek eladását kéne, hogy támogassa, még ha a kapcsolat manapság elég indirekt.
Én mondjuk elég mindenevő vagyok, speciel szórakoztat, de elég lassú és bár vannak benne jó ötletek, tudatosan építkezik és mutatkoznak benne néhol a humor jelei is, a szereposztás elég ismeretlen a néhai Marvel-füzetek fogyasztóinak, és összességében nekem azért a Barber-féle RiD/Transformers/Optimus Prime alatt van. A rajzok is mindenképp gyengébbek, tisztelet a kivételnek (és Alex Milne-nak).
roberto:
--- Idézetet írta: Nimrod84 - 2021. Szeptember 15., 15:29:19 ---Azt nem értem, hogy miért nem a 2019-ben induló sorozatot adják ki, abból akár még lépést is tudnának tartani a kiadóval. Mondjuk nem olvastam, nem tudom milyen.
--- Idézet vége ---
Az elõzményre gondolsz?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése