HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (75/1242) > >>

roberto:
Más: Megatron fegyvere mekkora pusztításra képes? A karján lévőre gondolok.

roberto:
Úgy látom, az oldalról minden lekerült, ami szerepel majd az 500 oldalas könyvben, úgyhogy szerintem fellélegezhetünk.

Sepi:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 15., 08:57:40 ---A Complete All Hail Megatron TP, amit elvileg kihoznak, úgy 500 oldalas, hogy benne az AHM 1-16-on kívül a Refelktorfényben "Blörr", "Jazz", "Drift", "Sziklaugró" és "Metroplex".

--- Idézet vége ---
Oksa, akkor majd hamarosan leszedem azokat is.

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 15., 08:57:40 ---Egyébként már csak arra vagyok kíváncsi, hogy hardcover lesz-e vagy softcover, és hogy miből jön majd ki.

--- Idézet vége ---
Az tuti, hogy HC lesz, a Fumax most már csak abban ad ki mindent. És ha a hasonló méretű kiadványaikból indulunk ki, akkor olyan 12-13 ezer körüli árra lehet akkor számítani. Ezek után lesz érdemes eldönteni mindenkinek, hogy kell-e ez neki vagy nem.

KiD:
Tényleg szívattalak, de azért az se baj, hogy komolyan válaszoltál.  :D

Pusztán arra utaltam, ami azt hiszem nálam ezen az oldalon köztudott, hogy nem szeretem Barber munkáit. De hogy fair legyek, nem olvastam annyit az új sorozatból, hogy meg tudjam ítélni, mondjuk az is igaz, hogy amennyit olvastam, annyiból nem sorolnám Barber füzetei alá, max mellé. Leszámítva a rajzokat, az biztos nem az én világom. Igazából nem is nagyon érdekel.

elwood:
Biztos szivatsz, de mivel kényszeres megmagyarázó vagyok, ugrom rá :)

- Ez nálam a James Roberts-féle More Than Meets the Eye/Lost Light szintje, meg a Nick Roche-féle Wreckers saga is.
.
.
.
.
- Itt van nálam a John Barber-féle Robots in Disguise / Transformers / Optimus Prime sorozat.
.
.
- Itt van az IDW 2019-es univerzum. Bizonyos Brian Ruckley írja.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése