HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (74/1242) > >>

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 18., 13:42:11 ---Én meg arra lennék kiváncsi, hogy az idw füzetekben van olyan űrlény, amitől még az Álcák is félnek? Valami Galactus szintű szuperfejlett óriás?

--- Idézet vége ---
Nem nagyon volt ilyen. Vannak kibertroni vagy mechanikusellenes erők, mint a Fekete Blokk Konzorcium vagy a Galaktikus Tanács hadereje, de a  :-Xtöbbségében egymás számára jelentettek veszélyt. Esetleg, aki így beugrik, az Unik...  :-X

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 18., 11:44:42 ---Remélem, KiD nem haragszik meg, de mivel az alábbi két hivatkozott infó elérhető a Hzs-n illetve a transformers.fandom.com-on, ezért idemásolom.

--- Idézet vége ---

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 18., 11:44:42 ---Fúziós ágyúja képes bármely apró anyagszemcsét pusztító nukleáris energiává alakítani.

--- Idézet vége ---
Ezt hogyan kell elképzelni? Például fog egy marék kavicsot, berakja az ágyúba majd az energiává alakítja?  :headscratch:

Fusion cannon, Null-ray, Ion blaster.. Ezek olyan hangzatos szavak, amik nekem nem mondanak semmit. Van lila lézer és sárga lézer és ennyi. :D

Én meg arra lennék kiváncsi, hogy az idw füzetekben van olyan űrlény, amitől még az Álcák is félnek? Valami Galactus szintű szuperfejlett óriás? A Void-ot direkt nem említem, mert ő egy másik dimenzióból származik.

elwood:
Remélem, KiD nem haragszik meg, de mivel az alábbi két hivatkozott infó elérhető a Hzs-n illetve a transformers.fandom.com-on, ezért idemásolom.

[Megatron] Fúziós ágyújából szünet nélkül záporoztak az energianyalábok, amelyekkel egész autobot városokat semmisített meg.
(Transformers 1. 4. old. - Marvel Comics)

Megatron hihetetlenül erős és eszes, Optimusz Fővezér méltó ellenfele. Fúziós ágyúja képes bármely apró anyagszemcsét pusztító nukleáris energiává alakítani. Az ágyú 20 km távolságra hord, s egy kisebb várost tud a földdel egyenlővé tenni. Belső áramkörei segítségével Megatron képes az ágyút a hipertéren át összekötni egy fekete lyukkal, ahonnan antianyagot gyűjt, majd energiává alakítja. Ennek ereje óriási, ám az eljárás szörnyen igénybe veszi Megatron erejét.
(Transformers Universe 2. 16. old. - Marvel Comics - nemtom melyik magyar füzetben jelent meg a fordítás)

Ehhez képest a legtöbbször, pl. a rajzfilmben is "csak" egy ágyú, jó, erős, leviszi Acélfej fejét a mozirajzfilmben, de igazán nincs kihasználva. Szóval maradjunk annyiban, hogy: nagyot. :)

KiD:
Erre remélhetőleg hamarosan választ kaphatsz, amikor végre elkezdjük a Universe füzeteket feltenni, benne a karakterleírásokkal. Most már dolgozom az ügyön.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése