HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (73/1241) > >>

elwood:
Megintcsak G1 Marvel füzetek, 4. szám, 8. oldal:

"A hadsereg az atomtöltetű rakéták kivételével mindent bevet Megatron ellen! A tűzérségi tűz 15 percig tart... mikor végül eloszlik a füst...
...Megatron sértetlen!"
Megatron ezt leszámítva nem nagyon került kapcsolatba emberi fegyverekkel, és ez is azért erős írói túlzásnak tűnik.

Az eredeti, G1-es játék dobozán volt még "tech-spec" vagy karakterleírás, amiben bizonyos tulajdonságok számszerűsítve voltak egy 10-es skálán. Itt az "Endurance" - nevezzük állóképességnek - 8-as volt.

Az IDW-univerzumban Az All Hail Megatron 12. században a kritikus sebzést egy emberek által készített, kibertroni technikán alapuló fegyver fejlövése okozza.

A moziverzumban a robotok azért elég súlyosan sebződnek a hadsereg fegyvereitől, bár emlékeim szerint nem veszik konkrétan Megatront célkeresztbe, de ahogy amortizálódott, valószínűleg ez alól ő sem lett volna kivétel.

roberto:
Ha már Megatron tűzerejéről szó volt..gondolom az ellenálló-képessége is elég magas, magyarul szívós ellenfél. Földi fegyverekből van, ami sebezheti, vagy ez kizárt?

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 18., 13:42:11 ---Én meg arra lennék kiváncsi, hogy az idw füzetekben van olyan űrlény, amitől még az Álcák is félnek? Valami Galactus szintű szuperfejlett óriás?

--- Idézet vége ---
Nem nagyon volt ilyen. Vannak kibertroni vagy mechanikusellenes erők, mint a Fekete Blokk Konzorcium vagy a Galaktikus Tanács hadereje, de a  :-Xtöbbségében egymás számára jelentettek veszélyt. Esetleg, aki így beugrik, az Unik...  :-X

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 18., 11:44:42 ---Remélem, KiD nem haragszik meg, de mivel az alábbi két hivatkozott infó elérhető a Hzs-n illetve a transformers.fandom.com-on, ezért idemásolom.

--- Idézet vége ---

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 18., 11:44:42 ---Fúziós ágyúja képes bármely apró anyagszemcsét pusztító nukleáris energiává alakítani.

--- Idézet vége ---
Ezt hogyan kell elképzelni? Például fog egy marék kavicsot, berakja az ágyúba majd az energiává alakítja?  :headscratch:

Fusion cannon, Null-ray, Ion blaster.. Ezek olyan hangzatos szavak, amik nekem nem mondanak semmit. Van lila lézer és sárga lézer és ennyi. :D

Én meg arra lennék kiváncsi, hogy az idw füzetekben van olyan űrlény, amitől még az Álcák is félnek? Valami Galactus szintű szuperfejlett óriás? A Void-ot direkt nem említem, mert ő egy másik dimenzióból származik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése