HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Feast4:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 29., 18:24:21 ---
Aequitas volt a szuperszámítógép neve, és igazából szerintem lényegre tapintottál, mert hogy itt van az egész sztorinak a gyenge pontja.
--- Idézet vége ---
Én mondjuk szeretem azt a story-t, de nekem pont Overlord a gyenge pontja. Oké a Roncsolók a legkeményebb osztag, de szerintem full szürreális, hogy egy raklap újonccal és Povával mennek Overlordra. Oké Titkos küldetés volt, rendben, de Portyázó a nagy taktikus ebbe nem gondol bele. Hogy fogják a Roncsolók elintézni. Ha menet közbe nem találkoznak Impaktorral, konkrétan ott halnak meg mind.
Intruder:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Szeptember 25., 09:17:09 ---Ezért nem biztos, hogy szerencsés univerzális kérdéseket feltenni robotokról, hogy milyen is ő valójában, mert nagyon más eredményre jutunk a különböző rajzfilmekben és képregényekben.
--- Idézet vége ---
Jogos. Jhiaxus a G2-ben például egy kemény hadvezér volt, míg az idw-ben egy Igor. :-\
Intruder:
Innen nézve akkor logikusabb lett volna, ha katonák helyett a az Autobotok egy atombombát küldtek volna a börtönre. Akkor a fájlok és Overlord is megsemmisűlt volna. :headscratch: Egy ilyen feláldozhatók sztori akkor lett volna igazán jó, ha valakit ki kellett volna menteni onnan. Teszem azt Maximus-t egy pánikszobából, vagy Megatront egy szigorúan őrzött cellából, ahová még Overlord se tud bejutni, pedig szeretne nagyon.
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 29., 18:24:21 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 29., 17:47:10 ---Azt hiszem ezt majd látni is fogjuk a MtMtE szériában.
--- Idézet vége ---
Lost Light lesz az már. :)
--- Idézet vége ---
Ó tényleg! :) Én örültem annak, hogy megváltoztatták a címét, mert öszintén szólva a More than meets the eye és a Robots in disguise már nagyon elcsépelt mondatok plusz ezek csak sorok voltak a régi sorozat intrójában.
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 29., 17:47:10 ---Azt hiszem ezt majd látni is fogjuk a MtMtE szériában.
--- Idézet vége ---
Lost Light lesz az már. :)
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Szeptember 29., 17:47:10 ---Amúgy régen olvastam már a Roncsolók végső harcát, szóval mi is volt az a szuperszámítógép, amit Overlord annyira akart, és mire is kellett az neki? És hova ment Impaktor és az a kicsi tank robi (akinek most nem jut eszembe a neve)?
--- Idézet vége ---
Aequitas volt a szuperszámítógép neve, és igazából szerintem lényegre tapintottál, mert hogy itt van az egész sztorinak a gyenge pontja. Overlordnak ugyanis lövése sem volt az Aequitasról, ő csak Megatronra volt ráfixálódva. Az autobotok akarták kihozni, nehogy kiderüljenek a perek, hogy a "jó" és "nemes" autobotok is mocskosak, mint a bűn. Igazából a negatív PR-fegyvert akartak semlegesíteni, aminek a valós veszélyei, hát hm... (a greater universe kb. egy kalap alá vette a kibertroniakat, és igyekezett távolságot tartnai tőlük és a polgárháborújuktól, szóval, nem hiszem, hogy ez olyan átütő dolog lett volna.) Aztán később a MtMtE 4-ben jött egy szoft retkon, hogy Overlord próbálta kínzással kiszedni Fort Maxból, hogy milyen titkokat rejt Aequitas, de akkor sem a magára Aequitasra volt kíváncsi, hanem amit alá rejtettek. Erről Max Küllő terápiáján beszélt, szóval vagy így volt, vagy nem, Max ott kissé zizi volt.
Intruder:
Igen, ő is ott volt, és Sokkolóval (és több más Álcával együtt) dobbantott a Garrus-ról, miután a Predátorok elfoglalták a börtönt. Azt hiszem ezt majd látni is fogjuk a MtMtE szériában. De a lényeg az, hogy Skorpi még vissza fog térni. ;)
Amúgy régen olvastam már a Roncsolók végső harcát, szóval mi is volt az a szuperszámítógép, amit Overlord annyira akart, és mire is kellett az neki? És hova ment Impaktor és az a kicsi tank robi (akinek most nem jut eszembe a neve)?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése