HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Kibertroni Űrtigris:
Épp most nézem az Animália 2. részét a neten. (Egy rajzfilm a kiskoromból.) Az egyik főszereplő szó szerint azt mondta, hogy "Guruljunk!". Amúgy gördeszkázott az 1. részben, de most nem volt nála és azt jelentette, hogy "Indulás!". A 3. részben, meg a gorilla mondta.
Erre miért nem voltak képesek a Bayformersben, a Prime-ban ésa Mentő Botokban (az 1. évad végén az időutazós sztori egyik részében mondta Optimusz, magyarul megint, mint indulás) még mindig nem tudom. Ezt tartom a Semic legdurvább bakijának, ez az egy dolog, amit nem kellene tőlük átvenni, meg talán az Esőcsinálót Esőtáncnak/Raindance-nek.
Feast4:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 02., 13:10:22 ---...
--- Idézet vége ---
Ilyen szürreálisan erős szempontból Tarn és Az AID is egy érdekes kérdés. Azért mondjuk Fekete Árny pl. a leírása alapján nem semmi trófea.
elwood:
Annyival árnyalnám a képet, hogy a Roncsolók közt újoncok voltak ugyan, de alapjába véve nem kezdők. Nem véletlenül válogatták be őket a csapatba, elég nagy hentelést vittek végbe a többi álca között. Elvileg az egyetlen oda nem illő Vasököl volt, akit eleve meghalni küldtek oda. Overlord volt itt a szürreálisan erős, lévén hatodik fázisos, ezért is bízták őt a Roncsolókra, de vele szemben, épp ebből adódóan ér elbukni. De amúgy értem, amit mondasz, és van is benne igazság.
Feast4:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Szeptember 29., 18:24:21 ---
Aequitas volt a szuperszámítógép neve, és igazából szerintem lényegre tapintottál, mert hogy itt van az egész sztorinak a gyenge pontja.
--- Idézet vége ---
Én mondjuk szeretem azt a story-t, de nekem pont Overlord a gyenge pontja. Oké a Roncsolók a legkeményebb osztag, de szerintem full szürreális, hogy egy raklap újonccal és Povával mennek Overlordra. Oké Titkos küldetés volt, rendben, de Portyázó a nagy taktikus ebbe nem gondol bele. Hogy fogják a Roncsolók elintézni. Ha menet közbe nem találkoznak Impaktorral, konkrétan ott halnak meg mind.
Intruder:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Szeptember 25., 09:17:09 ---Ezért nem biztos, hogy szerencsés univerzális kérdéseket feltenni robotokról, hogy milyen is ő valójában, mert nagyon más eredményre jutunk a különböző rajzfilmekben és képregényekben.
--- Idézet vége ---
Jogos. Jhiaxus a G2-ben például egy kemény hadvezér volt, míg az idw-ben egy Igor. :-\
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése