HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Október 03., 20:45:14 ---Tényleg? De miért? Nem csak valami fejsérűlése volt, ami pont hazafelé végzett vele?
--- Idézet vége ---
Igen, volt a fejsérülése, aminek külön sztorija van. A lényeg, hogy az Aequitas beüzemeléséhez (a letöltéshez? újra kéne olvasni) kell egy önként jelentkező, aki beáldozza a szikráját. Erre szervezte be Vasökölt Portyázó, hisz már így is élőhalott volt, és így tehetett valamit rajongása tárgyaiért. Aztán úgy alakult, hogy az Ikercsavar vagy Dugóhúzó, most nem tudom, melyik-melyik, bevállalta, mert annyira nem bírta elviselni a szikratestvére kínzását. (Amúgy ez az egész Aequitas dolog is, hogy egy hangár méretű számítógép állománya elfér Vasököl agyában, aztán egy pendrive-on... Jó, csöndben maradok, mert amúgy tényleg az egyik kedvenc TF történetem.)
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 02., 13:10:22 ---Vasököl volt, akit eleve meghalni küldtek oda.
--- Idézet vége ---
Tényleg? De miért? Nem csak valami fejsérűlése volt, ami pont hazafelé végzett vele?
Kibertroni Űrtigris:
Épp most nézem az Animália 2. részét a neten. (Egy rajzfilm a kiskoromból.) Az egyik főszereplő szó szerint azt mondta, hogy "Guruljunk!". Amúgy gördeszkázott az 1. részben, de most nem volt nála és azt jelentette, hogy "Indulás!". A 3. részben, meg a gorilla mondta.
Erre miért nem voltak képesek a Bayformersben, a Prime-ban ésa Mentő Botokban (az 1. évad végén az időutazós sztori egyik részében mondta Optimusz, magyarul megint, mint indulás) még mindig nem tudom. Ezt tartom a Semic legdurvább bakijának, ez az egy dolog, amit nem kellene tőlük átvenni, meg talán az Esőcsinálót Esőtáncnak/Raindance-nek.
Feast4:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 02., 13:10:22 ---...
--- Idézet vége ---
Ilyen szürreálisan erős szempontból Tarn és Az AID is egy érdekes kérdés. Azért mondjuk Fekete Árny pl. a leírása alapján nem semmi trófea.
elwood:
Annyival árnyalnám a képet, hogy a Roncsolók közt újoncok voltak ugyan, de alapjába véve nem kezdők. Nem véletlenül válogatták be őket a csapatba, elég nagy hentelést vittek végbe a többi álca között. Elvileg az egyetlen oda nem illő Vasököl volt, akit eleve meghalni küldtek oda. Overlord volt itt a szürreálisan erős, lévén hatodik fázisos, ezért is bízták őt a Roncsolókra, de vele szemben, épp ebből adódóan ér elbukni. De amúgy értem, amit mondasz, és van is benne igazság.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése