HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Kayamiel:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 21:25:36 ---Ajánlom figyelmedbe egyik eredetörténete végett a Marvel első generáció képregényeit a 60. számtól a 75-ik számig. Itt, a Hálózsákon TM. :cool: :nezze:
Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban. :cool: De azért az említett sztorikat ajánlom.
--- Idézet vége ---
Oda fogok érni, csak idő hiányába egyenlőre a G1 27-nél járok még csak
KiD:
Ajánlom figyelmedbe egyik eredetörténete végett a Marvel első generáció képregényeit a 60. számtól a 75-ik számig. Itt, a Hálózsákon TM. :cool: :nezze:
Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban. :cool: De azért az említett sztorikat ajánlom.
Kayamiel:
Most végeztem a Netflixes Transformers sorozatokkal. Egy gyors de talán "buta" kérdés. Unikron honnan származik? Honnan jött? Hogy hogy ő ilyen erős és teremteni is tud mint a teremtő mátrix? Kicsoda ő? :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Október 03., 20:45:14 ---Tényleg? De miért? Nem csak valami fejsérűlése volt, ami pont hazafelé végzett vele?
--- Idézet vége ---
Igen, volt a fejsérülése, aminek külön sztorija van. A lényeg, hogy az Aequitas beüzemeléséhez (a letöltéshez? újra kéne olvasni) kell egy önként jelentkező, aki beáldozza a szikráját. Erre szervezte be Vasökölt Portyázó, hisz már így is élőhalott volt, és így tehetett valamit rajongása tárgyaiért. Aztán úgy alakult, hogy az Ikercsavar vagy Dugóhúzó, most nem tudom, melyik-melyik, bevállalta, mert annyira nem bírta elviselni a szikratestvére kínzását. (Amúgy ez az egész Aequitas dolog is, hogy egy hangár méretű számítógép állománya elfér Vasököl agyában, aztán egy pendrive-on... Jó, csöndben maradok, mert amúgy tényleg az egyik kedvenc TF történetem.)
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 02., 13:10:22 ---Vasököl volt, akit eleve meghalni küldtek oda.
--- Idézet vége ---
Tényleg? De miért? Nem csak valami fejsérűlése volt, ami pont hazafelé végzett vele?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése