HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: mad47 - 2016. December 11., 09:33:30 ---Ugyanez igaz Skorponokra is, aki akkora karakterfejlődést produkált, most meg sima Álca seggfejjé degradálódott vissza. Az Alapbázis 4es is csak most jelenik meg?
--- Idézet vége ---
A karakterfejlődéshez Skorponok Zarak énje járulhatott hozzá elég masszívan, mert tudtommal Mr. Z-t Julius Cesar-ról mintázták (bár lehet, hogy tévedek és csak most találom ki). Nélküle az eredeti Skorponok politikai érzéke majdnemhogy nulla és csak a megválltó génsebész álcavezérálcavezér maradt.
mad47:
Mogorvát Prímusz szelleme szállta meg néhány számmal ezelőtt. Szerintem arra gondolt, hogy akkor megérezte benne a sötétséget, csak Prímusz megpróbálta elnyomni ezt az emlékét. Nade az örökös kedvenc karakterem nem most jött le a falvédőről... 😊 Amúgy nekem továbbra is kicsit lustán összecsapott ez az egész. Nem azért, tetszik, de igazából csak még egyszer visszahoznak mindenkit, plusz lenyúlják a G2 sztoriját, csak itt végül a Raj helyett a Sötét Mátrix lesz a főellen, aki még Prímuszt is visszahozza, de csak hogy belőle is gonoszt csináljon. Ja, meg mindenki aki gonosszá válik az sokkal erősebb lesz mint előtte, lásd Maximus, aki anno alig bírt el egy elmezavarodott Galvatronnal, most meg két ütésből "élet halál között lebeg" állapotba juttatja Optimuszt... Ugyanez igaz Skorponokra is, aki akkora karakterfejlődést produkált, most meg sima Álca seggfejjé degradálódott vissza. Az Alapbázis 4es is csak most jelenik meg? Ha ők a tiszta gondolat és bölcsesség akkor igazán megállíthatták volna Üstököst anno mikor ámokfutott.
Ettől függetlenül én is várom a befejezést, és köszönöm a munkátokat!
All hail HZS!
daniel86:
Hatalmas köszönet az új regen füzetért! Ez mindent vitt :D Furman egy zseni nagyon gáz hogy anno a marvel elkaszálta a folytatást. Kérdés: Mogorvát mi is szállta meg? Ez nekem egy kicsit homályos. Arra emlékszem hogy Mennydörgés hülyére verte és lelépett a sötét mátrixxal. :rolleyes:
hiphop:
Köszi, jó volt olvasni egy kis Regen-t, nem várt meglepetés volt így mikulásra:) Már csak egy rész és kipörgettük ezt a sorozatot is. Kíváncsi vagyok az utolsó legvégére amikor Rodimusz meghal, vagy inkább összeesik végelgyengülésben (?), kíváncsi vagyok, mivel annyira azért nem penge az angolom, hogy annál a résznél mindent értsek, miről van szó. Fura számomra, hogy miután rendeződtek a konfliktusok szépen lassan kihalnak...
Kayamiel:
A,C,B nálam ez a borítók sorrendje. Nagyon jó amúgy, hozza az előzőek szintjét :) Szép munka
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése