HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (379/1241) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. December 07., 00:23:51 ---Pár dolog viszont megint csak nem egyértelmű a számomra:
1. Honnan tudta Jhiaxus, hogy az Apalbázis felrobbant a régi marvel érában?

--- Idézet vége ---
Szerintem Jhiaxus csak elrejtőzött, de nem vágta el magát az eseményektől. Valószínűleg figyeltette a Kibertroni eseményeket, miközben a háttérben alkotott.

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. December 07., 00:23:51 ---2. Hogy lehet még mindig életben a Sötét Mátrix, amikor Unikron elpusztította?

--- Idézet vége ---
Igazából csak azt láttuk, hogy Unikron széttépett egy energialényt. Azután Optimusz megtisztította a Mátrixot. De attól még nem mondták ki, hogy vége lett volna...

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. December 07., 00:23:51 ---És amikor Rodimusz kiszabadította a botokat azt mondja, hogy "Éjszárny megjósolta". Az nem Éjvadász akart lenni?

--- Idézet vége ---
Gratulálok! Észrevetted. Kíváncsiak voltunk, hogy kiszúrja-e valaki. Mostanra lecseréltük egy javított változatra.

ZoliZoltán87:
Most kezdem el újra a G1-et!Van egy kis lemaradásom. :headscratch:

Nekem tetszik a trailer ,amúgy. ;D

Intruder:
Köszönöm a füzetet! RéGen vártam már ezt a ReGen-t. ;) Nagyon jó rész volt! Végre a G2-esek is megkapták, amit megérdemeltek! Na és Sokkoló: ohh micsoda tűzereje van az öregnek! Őt is jó volt viszontlátni teljeses épen. :) És figyeltétek, hogy az embereknek G.I. Joe járműveik voltak? Guido, de szeretlek! (No homo!)
Pár dolog viszont megint csak nem egyértelmű a számomra:
1. Honnan tudta Jhiaxus, hogy az Apalbázis felrobbant a régi marvel érában?
2. Hogy lehet még mindig életben a Sötét Mátrix, amikor Unikron elpusztította?

És amikor Rodimusz kiszabadította a botokat azt mondja, hogy "Éjszárny megjósolta". Az nem Éjvadász akart lenni?

Aldarion:
Én is láttam az előzetest, és nem tudom eldönteni, hogy az ott Unikron akart lenni, vagy valami elcseszett Bayformerses Galactus...

Mindenesetre, aki vevő egy megkésett mikuláscsomagra, annak nyomás a főoldalra...

hiphop:
Abszolút egyetértek daniel86-tal! Hihetetlen nagy szemét az egész. Engem már a szuperhős filmek is zavarnak, ez az állandó dömping, pedig azok még némi értékkel, vagy helyenként jóleső humorral operálnak. Helyenként. De itt a TF-ben érezhető leginkább, hogy mennyire nem a közönségigényeknek készülnek ezek a filmek, hanem a profitmaximalizálásra. És külön dühítő, hogy egyszeri mozinézőként mennyire nem lehet ezekbe a "húzzunk le még egy bőrt" folyamatokban beleszólni. Komolyan: az a nagy szenzáció, hogy ikszedszerre is visszatér Megatron?! Ráadásul ez az új design, hogy a robotok még inkább humanoidok, szerintem csak még rosszabbá teszi az egészet. Lassan olyanok, mintha csak egy túlméretezett lovagok lennének, kardokkal, lándzsákkal. Tuti, hogy nem megyek el ezért a moziba. Pedig hatalmas TF van voltam mindig is :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése