HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
mad47:
Hát igen, tényleg elég hirtelen volt, hogy Prímuszt összekötötte a VsQs-en történtekkel, dehát mint mondtam a Dinobot vezért nem lehet félvállról venni. :D
daniel86:
Kedves Sepi!
Köszönöm a korrekciót! Hiába, egy ősember vagyok. Vagy dynobot :) A profilkép kötelez :badteeth:
:worship:
daniel86:
--- Idézetet írta: mad47 - 2016. December 11., 09:33:30 ---Mogorvát Prímusz szelleme szállta meg néhány számmal ezelőtt. Szerintem arra gondolt, hogy akkor megérezte benne a sötétséget, csak Prímusz megpróbálta elnyomni ezt az emlékét.
--- Idézet vége ---
Természetesen emlékszem Mogorva visszatérésére, csak bekavart a Vsqs szöveggel. Hiába igen kis gyerek voltam még amikor az a képregény megjelent és itt a Zsákon is rég olvastam a G1-et. Azért köszi a homályoszlatást :)
iktriad:
Köszönet az utolsó előtti RegOne rész fordításáért. :worship: :worship: :worship:
KiD:
Nekem nagyon tetszett a Regen, leszámítva azt, amit még nem láttatok belőle.
Azt hozzá kell tenni, hogy a skorponokos szál volt benne egyébként a leggyengébb, a génkódos történet több sebből vérzett, de szerencsére az alszálak azt is izgalmasan tartották.
Nyilván itt nagy veszély volt az, hogy mindenkinek megvolt a saját elképzelése arról, hogyan folytatódhatott a G1, Mega zombiálcáitól például én padlót fogtam, mikor először hallottam róluk, de aztán szerintem jó sztorit kerekített köréjük Furman.
És igen, Intruder mondja jól, az a Skorponok, akiről mad47 beszél, az a Zarakkal összekapcsolódott Skorponok volt, és bár Zarak hatott erre a Skorponokra is, ő azért mégiscsak végigdekkolt pár évtizeded a Nebuloson mindenféle karakterfejlődgetés nélkül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése