HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
--- Idézet ---Megan Fox mondta, hogy TF-ekkel játszott gyerekkorában. Emlékszik még rá valaki? :hehe:
--- Idézet vége ---
Ezt a Witwicky-t játszó LaBeuf is elsütötte, kérdés valóban így volt-e, vagy csak hazudozott? :D
--- Idézet ---Ilyet Bay gyanúsan sosem mondott.
--- Idézet vége ---
Vmeik fórumon láttam ilyen megjegyzést, de vagy a memóriám csal meg, vagy a kommentelő mondott hülyeséget. :headscratch:
--- Idézet ---Nekem esküszöm simán bejön a film trilógia.Pont a 4. ami nem tetszik.
--- Idézet vége ---
Nekem meg valahogy nagyon nyálasnak tűnik a Witwicky-s trilógia. A Yeager-féle sztori a darkosabb cselekménye miatt ragadott meg jobban. Bejött az, hogy emberek akarnak alakváltókat teremteni, illetve minden robot ellenségnek számít. Ez speciel az IDW-s és Dreamwave füzetekben jön elő nem is egyszer.
Mondjuk az ellenséges hangulat érthető, hisz majdnem földig rombolták Chicagót.
Légy szíves ne írj magad után, és nyugodtan használhatod az idézet beszúrása gombot is. - Sepi
ZoliZoltán87:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2016. December 19., 11:24:58 ---Haladsz-haladsz :D
Nagy fába vágtad a fejszédet, de biztos. hogy nem fog kicsorbulni az éle ;D
Jó böngészgetést!
--- Idézet vége ---
Köszi! :D (már 17) :hehe:
Nekem esküszöm simán bejön a film trilógia.Pont a 4. ami nem tetszik.De a napokban megint megnézzük. :rolleyes: Gyakran a sokadik nézésre tetszik meg valami.
Tuti Unicron lesz.A Holdat akarja befalni.
Intruder:
Megan Fox mondta, hogy TF-ekkel játszott gyerekkorában. Emlékszik még rá valaki? :hehe:
KiD:
--- Idézetet írta: roberto - 2016. December 19., 12:49:02 ---'Soha többé nem fogok egy TF filmet sem megnézni. Olyan ez mintha Bay a gyermekorom köpné szembe :( :( :('
Pedig Bay megmondta, az alakváltókon nőtt fel, de más univerzumot alkotott nekik. Ebből azt hámozom ki, csak érintőlegesen merít a képregényekből, nem azoknak a hangulatát akarja teljesen visszaadni. Mondjuk a 4-es, A kihalás kora még be is jött, mert jó darkos feeling-je volt. De a 2-es abszolút nem. Azon azt éreztem, Bay szándékosan behódolt a US Army-nak. A 3-as pedig elment szódával. Na de míg Bay-n kívül más nem tervez alakváltós mozit, addig ezt kell elfogadni :-\
--- Idézet vége ---
Ilyet Bay gyanúsan sosem mondott.
És nem arról van szó, hogy más nem tervez TF mozit, hanem arról, hogy csak a Paramount tervezhet, nekik pedig vele van szerződésük.
roberto:
--- Idézet ---Soha többé nem fogok egy TF filmet sem megnézni. Olyan ez mintha Bay a gyermekorom köpné szembe :( :( :(
--- Idézet vége ---
Pedig Bay megmondta, az alakváltókon nőtt fel, de más univerzumot alkotott nekik. Ebből azt hámozom ki, csak érintőlegesen merít a képregényekből, nem azoknak a hangulatát akarja teljesen visszaadni. Mondjuk a 4-es, A kihalás kora még be is jött, mert jó darkos feeling-je volt. De a 2-es abszolút nem. Azon azt éreztem, Bay szándékosan behódolt a US Army-nak. A 3-as pedig elment szódával. Na de míg Bay-n kívül más nem tervez alakváltós mozit, addig ezt kell elfogadni :-\
--- Idézet ---Én is láttam az előzetest, és nem tudom eldönteni, hogy az ott Unikron akart lenni, vagy valami elcseszett Bayformerses Galactus...
--- Idézet vége ---
Szerintem az Unicron lesz, elvégre egy mechanikus óriásbolygó. Csakhogy a robotoknak még az álcákkal közösen is kurva nehezen sikerült felülkerekedni rajta és végül Optimus mátrixa volt az eszköz, ami a végső győzelmet meghozta. Mondjuk bele is 'pusztult' az autobot főnök.
Amitől tartok: Bay itt is megpróbálja majd az emberiséget megtenni megmentőnek és ők nyomják le a főgonoszt. Ez viszont még az én sokat elviselő szememben lesz egyenértékű a TF-univerzum megcsúfolásával. Na de reménykedjünk a legjobbakban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése