HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Haladsz-haladsz :D
Nagy fába vágtad a fejszédet, de biztos. hogy nem fog kicsorbulni az éle ;D
Jó böngészgetést!
ZoliZoltán87:
Lassan de biztosan haladok a Marvel G1-el.Ma volt meg a 15-ik.
A Robot-Mester.
Nagyon tetszenek a történetek.
A rajzok még az igazi '80-as évekbeliek,,,,nem nagy durranás.De TF! :)Nagyon megimádtam őket. :cool:
Szóval köszönöm,hogy olvashatom őket. :brow:
Közben a 16 is meg volt.Dongi megmenekült! :)
daniel86:
Köszönet az információért. Grandiózus lezárásra számítok. Ha megengeditek, megosztanám veletek azt az emléket, amikor az ABC-t tanultam a Marvel G1 50-51 (magyarban azt hiszem a 17.ik volt) számát böngészve álltak össze először a betűk szavakká és megtanultam olvasni :)
Tehát nekem idestova 23éve tart a szerelem az Alakváltókkal ;D Ezért hála és örök köszönet mindenkinek aki azon dolgozott/dolgozik, hogy időről -időre honosításra kerüljenek ezek a képregények :worship:
Aldarion:
Ami Hatlövetet illeti, róla az ominózus eltaposás óta nincs új hír, csak visszaemlékezésekben szerepelt.
Alfa Trion és Metroplex viszont benne lesznek a Sötét Kibertron eseményeiben, méghozzá elég rendesen.
Más: Az IDW legutóbbi, Forradalom (Revolution) című eventjével 57-57 szám után véget ért a The Transformers (azaz a menet közben átkeresztelt Álcázott Robotok) és a Többek, mint aminek látszanak is. Helyettük indult az Optimus Prime és a Lost Light - találjátok ki, melyik melyiket viszi tovább...
És végezetül még annyit, hogy jelen tervek szerint idén már nem jön sem újabb RiD, sem MTMTE, viszont helyettük megkapjátok az évet búcsúztatandó a Regeneráció dupla hosszúságú, mindent lezáró 100. számát, amely így vagy úgy, de véglegesen pontot tesz a sokunk gyermekkorát meghatározó sorozat végére. ;)
daniel86:
Feast4!
Nem, nem gondolt rá de ezt be is vallja, valahol a Regen elején. :nezze:
Egyébként a többiben is igazad van kicsit recseg a sztori, de én örülök annak, hogy sok év után kapunk egy hellyel-közzel normális lezárást. :worship:
KiD!
Köszönöm az infót ami tulajdonképp semmi :badteeth:
Nekem hiányzik a karakter, a kedvenc álcám és a kedvenc Reflektorban füzetem. (talán feltűnt valamiből :) )
Intruder!
Véleményem szerin Alfa Trion a háttérből figyel és idővel előkerül ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése