HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (373/1241) > >>

daniel86:
Maradok az animációs és régi rajzfilmeknél ha nem képregény TF-ről van szó. Azokban több a fantázia és az alázat, mint bármely hollywoodi CGI csodában  :brow:

roberto:
Akkor Bay nyilván csak a nagy zsetont látta a filmekben, a klasszikus TF jelleg hidegen hagyta.
Mondjuk érdekes kérdés, mi van akkor, ha figyelembe veszik a producer DeSanto kirohanását és az ő véleményére adnak a dizájn kérdésében.

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2016. December 19., 17:03:20 ---

--- Idézet ---Ilyet Bay gyanúsan sosem mondott.
--- Idézet vége ---

Vmeik fórumon láttam ilyen megjegyzést, de vagy a memóriám csal meg, vagy a kommentelő mondott hülyeséget. :headscratch:

--- Idézet vége ---

Bay nem volt fan, az egyik producer, Tom DeSanto volt az. Ő rohant be Bay-hez ordibálni vele, amikor először meglátta a dizájnokat. Mondta neki, hogy tönkreteszi az egészet, de süket fülekre talált.

Mondjuk anyagilag biztos nem járt rosszul ezzel a négy filmmel, aztán hogy mennyire tetszik neki, az más kérdés.

Kayamiel:
A Dinobotokat én is többet szerettem volna látni. És, ha lehetett volna akkor úgy mint a képregénybe. Ebbe követhették volna jobban is a képregényt. És ez az új Álca Megatron és bandája szétesek kockákra majd újra összeállok  :headscratch: Hát, ez nekem valahogy már nem Transformers-es. Nem volt az.

ZoliZoltán87:
Szerintem jó volt.Jók voltak a poénok is.Az mondjuk tény,hogy nagyon emberközpontú volt az egész.

A Dínobotokat azét többet is elnéztem volna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése