HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Maradok az animációs és régi rajzfilmeknél ha nem képregény TF-ről van szó. Azokban több a fantázia és az alázat, mint bármely hollywoodi CGI csodában :brow:
roberto:
Akkor Bay nyilván csak a nagy zsetont látta a filmekben, a klasszikus TF jelleg hidegen hagyta.
Mondjuk érdekes kérdés, mi van akkor, ha figyelembe veszik a producer DeSanto kirohanását és az ő véleményére adnak a dizájn kérdésében.
KiD:
--- Idézetet írta: roberto - 2016. December 19., 17:03:20 ---
--- Idézet ---Ilyet Bay gyanúsan sosem mondott.
--- Idézet vége ---
Vmeik fórumon láttam ilyen megjegyzést, de vagy a memóriám csal meg, vagy a kommentelő mondott hülyeséget. :headscratch:
--- Idézet vége ---
Bay nem volt fan, az egyik producer, Tom DeSanto volt az. Ő rohant be Bay-hez ordibálni vele, amikor először meglátta a dizájnokat. Mondta neki, hogy tönkreteszi az egészet, de süket fülekre talált.
Mondjuk anyagilag biztos nem járt rosszul ezzel a négy filmmel, aztán hogy mennyire tetszik neki, az más kérdés.
Kayamiel:
A Dinobotokat én is többet szerettem volna látni. És, ha lehetett volna akkor úgy mint a képregénybe. Ebbe követhették volna jobban is a képregényt. És ez az új Álca Megatron és bandája szétesek kockákra majd újra összeállok :headscratch: Hát, ez nekem valahogy már nem Transformers-es. Nem volt az.
ZoliZoltán87:
Szerintem jó volt.Jók voltak a poénok is.Az mondjuk tény,hogy nagyon emberközpontú volt az egész.
A Dínobotokat azét többet is elnéztem volna.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése