HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
joustoe:
Sziasztok!
Nos a felvetésre reagálva, mesélek rólam és a TF-ről!
Az egész haveromnál kezdődött akinek eredeti szinkronnal megvolt az animációs mozi, már abban tetszett Peca karaktere.
Aztán újságosnál megvételre került a 24. szám amit sajnos a szél elsodort. Ekkoriban már olvastam pókember képregényeket, mivel unokatesóm akkori férje folyamatosan vásárolta régebben.
A 28. szám volt az első olyan darab ami meg is maradt számomra és onnantól a sorozat végéig vásároltam a képregényt.
2007-ben a moziban amikor a karib tenger kalózait néztem akkor láttam a TF film előzetesét és ennek hála találtam rá egy honlapra ahol a 13. és 14. (51-54.) számok voltak feltöltve, később a Comixartra.
Röviden ennyi ahogy idekerültem a HZS-re.
Kedvenc sztorik
Az eredeti marvel g1 nagyon tetszett, jó volt olvasni, de a g2 rémesen sikerült. A regen az már túl összetett és követhetetlen lett számomra, de elég jó olvasni.
Az IDW univerzum addig nagyon jó volt amíg nem zárult le a v2, utána valahogy az érdeklődésem lankadni kezdett a sorozat iránt, különösen a Beszivárgás- Eszkaláció - pusztítás illetve az AHM és a v2 jött be.
A spotlightok között volt ami jó volt de sok olyan ami nem, ami nagyon zavaró mostanság a sorozatban az maga a rajzok, nem Ramondelli munkája ami zavaró, hanem hogy folyamatosan változik a rajzoló személye akár füzeten belül is. Illetve hiányzik a MTME és a RID sorozatokból az ember mint szereplő.
Remélem nem túlzottan kaotikus ahogy leírtam ezeket.
hiphop:
Köszi, nagyon jó volt az utolsó rész. Méltó zárása a regennek. Kár, hogy a régi TF annyira zavaros sztori volt, hogy ilyen hiánypótló, kissé puzzle-szerű regen füzetsorozatot kellett Furmanéknak elindítania ahhoz, hogy valahogy lezárják a történetet. Lehet, hogy a sok bejgli és a sok mák elbódított így az ünnepekre, de valahogy nem állt össze a sztori a végén a sok alter világgal...Jól értem, arról van szó, hogy a sötét mátrix lény be akart szivárogni más idő- és létsíkokba, így pl.: a The lost light, vagyis a Dreamwave világába is (mintha az a Nagyágyú, aki nyomta a szöveget, az lenne, amelyik a lost legénységét vezeti, plusz az animációs filmekből ismert Üstökös alakja...), és Rodimusz egy kardcsapással ettől mentette meg a többi univerzumot? Elvágva a világát a többi, úgymond TF száltól, így az ő világuk "megszűnt" folytatódni?
Ha már nosztalgia, az én kedvenc sztorim az olvasztótégelyes történet volt Ösztűzzel és Straxusal, Kibertronon. Jók voltak a Földi sztorik, de valahol mindig az izgatott, mi történik a transformerek szülőbolygóján. Egyrészt nem fért a fejembe, hogy lehet annyi "hadura" az álcáknak, és milyen parancsnoki lánc van közöttük. Mert az újabb történetekben egyértelműen Megatron a főparancsnok, de mintha a régi marveles érában úgy tűnt volna nekem, gyermeki fejjel, hogy ő is csak egy "szakasz"parancsnok. Vagy ő is egy a hadurak közül. Ja és emlékszem, mindig néztem azon, hogy voltak álcák és autobotok, akik annyira nem tartoztak a fősodorhoz, hogy egészen androidosan, c3po-san voltak megrajzolva. Mintha nem lenne semmi egyediségük, mint a főkaraktereknek. Végül egy sztori, csak hogy mennyire voltam Alakváltó fan: emlékeztek biztos az egész estés animációs filmben az elején megemlítik, hogy 2005 (asszem) ez akkor ott a jövő volt, és gyerekfejjel vártam, hogy mikor jön el az az idő, hogy hozzánk is megérkezzenek a robotok. És emlékszem, lestem apám autóját a garázsban, hogy mikor változik robottá, hol van rajta harci sérülés:D
ZoliZoltán87:
A DC kollekció dobta ki nekem ezt is.Én is jobban örülnék a TF-nek. :rolleyes:
A DC-ből kb 5 kéne.
Ez a Marvel G1 #24....(pont 24-én este olvastam:))
Ez a számítógépes játék háborúzás....na ez "komoly" volt. :badteeth:
Jason Todd:
Ha bejön a HP hozzánk is, szerintem azt előbb a Marvel sorozatával teszi meg. A TF még elég új, gondlom arra még várhatnánk. De az utóbbi idők már reménykedésre adnak okot, hogy ilyesmik is bekerülhetnek hozzánk...
Sepi:
Hát én jobban örülnék, ha ez jelenne meg itthon és nem a DC kollekció.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése