HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Jason Todd:
Ezt már láttátok? Most decemberben jön ki az első rész.
http://www.transformerscollection.com/
Kapcsolódva az előzőekhez, nekem van egy matricás albumom is, amit a "mágikus dekódolóval" meg lehetett nézni előre (egy-két matrica hely kivételével), hogy mi lesz az adott kép a matricán. Ez a TF The movie-ból készült, amit aztán később a G.I. Joe the movie-val együtt ki is adtak nálunk DVD-n.
Kayamiel:
Kösz a TransFormers: Első regeneráció 100.-at. És A Borító :)
Sepi:
Ha már Aldarion kolléga egy kis nosztalgiázásra invitált minket, akkor én elkezdem azzal, hogy mikor és hogyan találkoztam először az alakváltókkal. :) Ha jól emlékszem, akkor az első alkalom amikor hallottam róluk, az a vasárnapi Disney-délután műsorában volt, mert először ott vetítették ezt a reklámot:
Gyerekként teljesen magával ragadt, hogy hűha, ilyen is van. Aztán valamikor később megláttam a postán (akkoriban felénk csak ott volt újság, újságos csak jóval messzebb volt) a Transformers képregény második számát, benne persze Pókemberrel. Akkor még csak őt ismertem, a robotokat csak a reklámból. De ezután hazamentem a zsebpénzemért, és még talán anyámtól is kértem hozzá, és megvettem a képregényt. A többi már jött magától. Nagyon érdekesnek találtam a TF világot, és utána vettem tovább a képregényt, bár sajnos egy-két szám kimaradt. Viszont most is kellemes emlékek jutnak eszembe róluk. Például amikor nyaraláskor újra és újra olvastam a 8-as számot, ami a Kibertronon játszódott (mai napig egyik kedvenc füzetem). Vagy a másik nagy kedvenc, amikor Üstökös megszerezte az alapbázis. Ott is emlékszem mennyire vártam a folytatást, és hogy állandóan az újságosokat nézegettem, mikor látom meg valahol az új számot. :D Bár sajnos mostanában annyira nem sikerül őket követnem, de a listámon rajta van a pótlás. :)
KiD:
Kétségtelen.
ZoliZoltán87:
A lényegen mondjuk nem nagyon változtat. :nemtudom:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése