HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (353/1241) > >>

ZoliZoltán87:
Sokkolóból én is szívesen néztem volna többet a filmekben.Lehetett volna egy Megatron vs. Sokkoló gigacsata is. :brow:

KiD:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2017. Január 06., 21:51:05 ---Na egy ilyet tuti beszereztem volna már rég. A kedvenc karakterem az Álcák közül  :lol:

Soundwave MP3 Player

--- Idézet vége ---

Nekem megvan. Jóféle.

De egy pain in the ass cserélgetni az sd kártyáján a zenét, és az olyan kényelmi funkciók is hiányoznak róla még, mint pl. egy egyszerű számválasztás. Úgyhogy ráraktam a Vice City rádióadásait, és azóta sem cseréltem rajta zenét. Lehet, bele is hallgatok valamikor...

Kayamiel:
Keresgéltem és találtam néhány avatart, gondoltam megosztom

http://members.chello.nl/~h.vogels1/html/transformers.html

Kayamiel:
Na egy ilyet tuti beszereztem volna már rég. A kedvenc karakterem az Álcák közül  :lol:

Soundwave MP3 Player

Kayamiel:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Január 06., 21:32:31 ---Na azért a robotokat nem úgy képzeltem el, hogy balett-táncosok módjára mozognak majd a filmvásznon.
És mint említettem alább, Sokkolóból is már a rajzfilmben egy balféket kreáltak. Azt kell mondanom, ezt a karaktert veszélyesebb és keményebb, számítóbb álca vezérnek tartom Megatronnál. Hirtelen nem is tudom, melyik neves személyt lehetne a helyére tenni a hadászat teréről. Először Rommelre gondoltam, de valahogy nem passzolnak össze.

--- Idézet vége ---

Nem hinném hogy Megatront levágná... megpróbálta / megpróbálták már egy páran  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése