HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
Ez Skorponok? :O
Bár ha azt vesszük, hogy Megatronnak eléggé Alien-es kinézetet sikerült adni és a 'jármű' üzemmód is tök más :P
Jó, tudom én, hogy alterverzum, de ennyire átszabni a robotokat..... Most már értem, miért reklamált annyit DeSanto ;D
Az pedig gondolom álom marad, hogy láthassunk majd Fejmestereket, Célmestereket, esetleg nebulosiakat, vagy normális óriásrobotokat, mint Maximus, Superion -hol vannak még a légibotok? :D -, Menasor, Bruticus vagy Omega. Abban reménykedem, hogy legalább Unikront nem szabja át a rendező úr radikálisan, mert ellenkező esetben kitérek a hitemből :badteeth:
Magad után közvetlenül ne írj újabb posztot, használd a "módosítás" gombot, köszi. - Micho
Kayamiel:
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Január 07., 16:06:13 ---Skorponok? Az melyik robot a filmekben?
--- Idézet vége ---
Még az első részben aki levált a katonai helikopterré változó Álcáról (Blackout), az a skorpió na ő a Scorponok
roberto:
Skorponok? Az melyik robot a filmekben?
Kayamiel:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 07., 01:53:05 ---
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2017. Január 06., 21:51:05 ---Na egy ilyet tuti beszereztem volna már rég. A kedvenc karakterem az Álcák közül :lol:
Soundwave MP3 Player
--- Idézet vége ---
Nekem megvan. Jóféle.
De egy pain in the ass cserélgetni az sd kártyáján a zenét, és az olyan kényelmi funkciók is hiányoznak róla még, mint pl. egy egyszerű számválasztás. Úgyhogy ráraktam a Vice City rádióadásait, és azóta sem cseréltem rajta zenét. Lehet, bele is hallgatok valamikor...
--- Idézet vége ---
Csúcs, hogy neked meg van gratula... És a Vice City adása is szuper ötlet. Mellesleg szerintem a mai napig a legjobb GTA :lol:
Aldarion:
Ti csak Sokkoló kispados vonalán voltatok kiakadva? Pedig van még lejjebb, nézzétek meg Skorponokot az első két filmben...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése