HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (354/1241) > >>

roberto:
Na azért a robotokat nem úgy képzeltem el, hogy balett-táncosok módjára mozognak majd a filmvásznon.
És mint említettem alább, Sokkolóból is már a rajzfilmben egy balféket kreáltak. Azt kell mondanom, ezt a karaktert veszélyesebb és keményebb, számítóbb álca vezérnek tartom Megatronnál. Hirtelen nem is tudom, melyik neves személyt lehetne a helyére tenni a hadászat teréről. Először Rommelre gondoltam, de valahogy nem passzolnak össze.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Január 06., 21:13:34 ---Mit is mondott Bay a filmjeiről a fanyalgóknak? Egy másik univerzumnak kell felfogni :D
Úgyhogy számon kérheted rajta Sokkoló kispados szerepeltetését, max neked is annyit válaszol, mint a producernek: kívül tágasabb, itt én vagyok a főnök, én döntöm el, mi lesz a filmben.

--- Idézet vége ---

Nincs ezzel semmi baj. Látványos és tök jól megalkotott. És tényleg nem kell, nem is lehet párhuzamot vonni a film és a képregény / rajzfilm között... Bár nekem még mindig az utóbbi akkor  :lol:

roberto:
Mit is mondott Bay a filmjeiről a fanyalgóknak? Egy másik univerzumnak kell felfogni :D
Úgyhogy számon kérheted rajta Sokkoló kispados szerepeltetését, max neked is annyit válaszol, mint a producernek: kívül tágasabb, itt én vagyok a főnök, én döntöm el, mi lesz a filmben.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Január 06., 20:46:53 ---Mire érted a kiemelt szerepet? A filmre vagy magára az univerzumra?

--- Idézet vége ---

Arra, hogy azért jóval többet szerepel és fontos karakter mind a képregénybe, mind a  rajzfilmbe és amúgy a Transformers világába

roberto:
Mire érted a kiemelt szerepet? A filmre vagy magára az univerzumra?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése