HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (342/1241) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Március 02., 12:37:12 ---Ja igen, a Semic, mint kiadó történetileg miért összevissza jelentette meg a lefordított füzeteket?

--- Idézet vége ---

Ha engem kérdezel azért, mert valakinek volt annál a kiadónál egy kis esze.  :hehe:

roberto:
Ebben az a jó, nekem aránylag elég jó a türelmem ehhez :D
Mindig arra emlékeztetem magam, régen mennyit kellett várni a füzetekre és az sem volt biztos, hozzájutsz-e az aktuális számhoz.
Ehhez képest az itteni képregény kirakás gyakorisága valóságos piknik.

Ja igen, a Semic, mint kiadó történetileg miért összevissza jelentette meg a lefordított füzeteket?

Aldarion:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Február 26., 19:32:22 ---Az nem lenne rossz, mert az oldal TF-idővonalából kiindulva csak a Rettentőség és Primacy hiányzik a polgárháború előtti korszakból. Tervezgetem már egy ideje a Beszivárgás, Eszkaláció stb. széria újralapozását, de meg akarom várni, míg a 'Földön is keményen belecsapunk a lecsóba' előzményeiben lévő kis fehér foltok kitöltődnek.

--- Idézet vége ---
Ez azért így nem pontos, mivel Roberts rengeteg háború előtti sztorit is írt a MTMTE-ban. Példának okáért rögtön ott van az Árnyjáték - 09-11. számok - ami közvetlenül folytatja a V2 Káoszelmélet című múltidézését. Mind a két történet valamivel az Autokrácia előtt játszódik.

De kérdésedre válaszolva, a Rettentőség - ami egyébként csak "munkacím" és emlékezetem szerint azóta le is cseréltem Borzalomra - fordítása kész van, csak időt kellene találnom a beírására. Az biztos, hogy idén ki szeretném rakni azt is, és akkor már csak a Primacy marad hátra...

roberto:
Az nem lenne rossz, mert az oldal TF-idővonalából kiindulva csak a Rettentőség és Primacy hiányzik a polgárháború előtti korszakból. Tervezgetem már egy ideje a Beszivárgás, Eszkaláció stb. széria újralapozását, de meg akarom várni, míg a 'Földön is keményen belecsapunk a lecsóba' előzményeiben lévő kis fehér foltok kitöltődnek.

Aldarion:
Sorry, my fault... Átmeneti hiba, amint tudom orvosoltatom a webszakinkkal.

Szerk: Javítva.

--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Február 26., 16:34:44 ---Köszönöm az új Tf füzetet, nagyon tetszett. Végre vannak Dinobotok  ;D. A talányok csak szaporodnak ezen a vonalon is. Kérdés: az Autorácia folytatása nincs tervbe véve? Én speciel nagyon szeretem a polgárháború előtt játszódó történeteket.

--- Idézet vége ---
De, és a következő rész még idén ki is fog jönni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése