HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
mad47:
Eltűnt az új rész. Azt írja "empty gallery".
daniel86:
Köszönöm az új Tf füzetet, nagyon tetszett. Végre vannak Dinobotok ;D. A talányok csak szaporodnak ezen a vonalon is. Kérdés: az Autorácia folytatása nincs tervbe véve? Én speciel nagyon szeretem a polgárháború előtt játszódó történeteket.
Aldarion:
--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Február 26., 12:23:58 ---Légihiúznak is örültem. Ez a Leghuz Bregiv dolog komoly? A fordításban lett így kitalálva, vagy konkrétan az írók is ezt szülték meg? Nem semmi...
--- Idézet vége ---
Vérkomoly. Lásd lentebb. Egyébként a TFWIKI-n is van erről szó, a füzet saját adatlapján a Transformers References részben írják: "Sky Lynx mentions a place called Leghuz Bregiv. It is a reference to his Hungarian (Légi Hiúz), and Russian (Brevij) name."
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Február 26., 13:56:00 ---A MTMTE-ra rátérve: Riadó mikor fogja elárulni a többieknek, hogy Overlord a fedélzeten van? Életszerűtlen, hogy pont ő ennyit várjon vele. :headscratch:
--- Idézet vége ---
Ööö... Riadóval kapcsolatban lesz egy-két érdekes fordulat a nagyon közeli jövőben... De komolyan, az a sorozat sokszor keményebb mint egy brazil szappanopera... :D
Intruder:
Jaj, de utálom a cliffjumperhanger-eket! ;D Köszönöm a honosítást srácok! :worship: Most már nagyon érdekel, hogy ki tevékenykedik a háttérben. Valószínűleg az ugrasztotta össze a botokat, aki Szilánkot is irányította. De vajon kinek lehet ilyen manipuláló képessége? Szerintem Megatront és Üstököst kizárhatjuk. Megának ez nem a módszere, Üstinek meg amúgy is jól áll a szénája, szóval minek vesződne ilyesmivel. Szóval várom a folytatást. :)
És hatalmas poén, hogy a készítők használták Skylynx magyar nevét! :D
A MTMTE-ra rátérve: Riadó mikor fogja elárulni a többieknek, hogy Overlord a fedélzeten van? Életszerűtlen, hogy pont ő ennyit várjon vele. :headscratch:
mad47:
Köszönet az új RiD-ért!
Véééégre Dinobotok! Bár Mogorva továbbra is nagyon hiányzik az IDWerzumból, remélem lesz még szerepe jócskán. Kicsit zavaros a sztori végén, hogy akkor most valami a fejükbe mászott és azért támadnak egymásra? Acélfejjel kiegészülve pedig amúgy jó kis csapat. :D Légihiúznak is örültem. Ez a Leghuz Bregiv dolog komoly? A fordításban lett így kitalálva, vagy konkrétan az írók is ezt szülték meg? Nem semmi...
Még egyszer köszönet és várjuk a folytatást! Kitartást a munkához! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése