HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (341/1241) > >>

ZoliZoltán87:
G1 #61
Marha jó volt!
Kibertron eredet,Primus.
És jön Unikron!!! :brow: :brow: :brow:

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Március 02., 21:04:35 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 02., 20:37:33 ---
A Transformers esetében volt eszük átugrani a gyengébb színvonalú részeket, nem tudom, ez egy zseniális lépés volt, nem tudom, kitől származott.
--- Idézet vége ---

Nem úgy volt, hogy nem jutottak hozzá a nyersanyaghoz? Nekem a korabeli levrovokból konkrétan valami nyomdai "filmek" derengnek, amit nem kaptak meg, és ezért volt az ugrás... de lehet, hogy keverem egy másik sorozattal  :headscratch:

--- Idézet vége ---

Még az is lehet, akkor csak szimpla mák. A TF füzetekben mindig úgy kommunikálták, hogy ezek a történetek elvesztek az éterben valahol Kibertron és a Föld között. Hogy más újság Levrovjában volt-e ennél konkrétabb válasz, azt nem tudom. De lehet, hogy a TF-ben is volt végül egy idő után.

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 02., 20:37:33 ---
A Transformers esetében volt eszük átugrani a gyengébb színvonalú részeket, nem tudom, ez egy zseniális lépés volt, nem tudom, kitől származott.
--- Idézet vége ---

Nem úgy volt, hogy nem jutottak hozzá a nyersanyaghoz? Nekem a korabeli levrovokból konkrétan valami nyomdai "filmek" derengnek, amit nem kaptak meg, és ezért volt az ugrás... de lehet, hogy keverem egy másik sorozattal  :headscratch:

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Március 02., 13:17:43 ---No nem mintha a Pókembernél sorban követték volna egymást a sztori szálak  ;D

Aztán a megcsappanó érdeklődés miatt abba is hagyták a további füzetek kiadását.

--- Idézet vége ---

A Pókember egy darabig folytatásos volt, aztán áttértek egy best of jellegű sorozatra. Később egy váratlan lépéssel sokszorosára emelték az oldalszámot, az árat és úgy gondolták, hogy ez jó ötlet annak fényében, hogy a korábbi best of szemezgetéshez képest nagyságrendekkel rosszabb történetekkel jelent meg a sorozat. El is hasalt.

A Transformers esetében volt eszük átugrani a gyengébb színvonalú részeket, nem tudom, ez egy zseniális lépés volt, nem tudom, kitől származott. Kétlem, hogy valaha olvashattuk volna a sorozat második felét, ha megpróbálnak sorban haladni.

roberto:
No nem mintha a Pókembernél sorban követték volna egymást a sztori szálak  ;D

Aztán a megcsappanó érdeklődés miatt abba is hagyták a további füzetek kiadását.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése