HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (309/1241) > >>

Farek:
Gondolok ma rád, Aldarion. Majd mesélj, hogy élted túl.  ;D :brow:

Aldarion:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 28., 10:38:49 ---Kinek a fejéből pattant ki ez a sorozat? Egyetlen részt nem láttam belőle, de lehet, ezek után bele sem kezdek.

Ui: jól látom, ez a Bay-féle fosformers-ből indul ki?

--- Idézet vége ---
Helytelen. Én végignéztem, és bár első benyomásom nekem is az volt - gondolom grafikailag az volt az irányadó -, de a gyerekszereplőktől eltekintve meghökkentően színvonalas történetet rittyentettek. Simán bevállaltam volna még belőle 2-3 évadot, mint még egy részt a Bayformersből.

roberto:
Kinek a fejéből pattant ki ez a sorozat? Egyetlen részt nem láttam belőle, de lehet, ezek után bele sem kezdek.

Ui: jól látom, ez a Bay-féle fosformers-ből indul ki?

Intruder:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 28., 09:09:49 ---főleg Unikronnal, aki a remek filmes csavarnak köszönhetően a mi bolygónkba került.

--- Idézet vége ---
Ez az ötlet a Transformers: Prime sorozatból jött, meg a robotsárkányok is ott szerepeltek először.

roberto:
Most már kizárólag az érdekel a következő film tekintetében, mi lesz Kibertronnal és főleg Unikronnal, aki a remek filmes csavarnak köszönhetően a mi bolygónkba került. Továbbá remélhetőleg lezárják a Quintessa vonalat. Nem hiszem, hogy a rajongói tábor kibír még egy trilógiát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése