HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
Mindenképp mellette szól, hogy a Rottentomatoes 97%-ot adott neki, ami nem kis szó a filmes szakmában. Persze a jó rendező még nem garancia, kell egy jó forgatókönyv és kellő mértékű alkotói szabadság. Ezzel kapcsolatban én attól tartok, hogy Bay felügyelete alatt, mint producer, ki fog vérezni az egész projekt... De remélem nem lesz módja beleugatni a továbbiakba.
roberto:
Kubo-t nem láttam ugyan, de ha ennyire dicséred, akkor lehet, érdemes megnézni egyszer.
Aldarion:
Én az Űrdongó spin-off-ra kíváncsi leszek. A rendezői széket Travis Knight kapta, aki tavaly letette az asztalra a Kubo és a varázshúrokat. Nem tudom, közületek ki látta már esetleg, de az a film nagyon jó lett. Egy ilyen szintű TF mozival már kiegyeznék. Persze Bay lesz a producer, úgyhogy még nem biztos, hogy örülni kéne...
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 27., 21:14:21 ---Pedig Bay azt nyilatkozta a 3. film után, több TF filmet nem forgat. Mi lehetett az, ami meggyőzte az ellenkezőjéről? A dollár milliók vagy valami más? Lehet jobban jártunk volna, ha tartja a szavát.
--- Idézet vége ---
Az, hogy a Paramount alkut ajánlott neki. Megcsinál egy újabb TF-et, akkor kap pénzt az akkori szerelem projekjére, a Pain & Gain-re. Ami két baromarcú, izomagyú balfasz nagy port kavart, félresikerült rablásáról készült. Bay 2011-ben kijött a TF3-mal, 2013-ban pedig kész volt ez is Mark Walhberggel és Dwayne Johnsonnal...
roberto:
Nem rajtam múlik, tessenek tiltakozni öles transzparensekkel Bay-nél vagy petíciót benyújtani a muksó ellen :P
Amúgy meg az ázsiaiak tonnaszám kajálják, mert náluk nem fürdött be annyira, mint az amiknál. Tippem az, hogy a tengerentúli nézők lassan kiábrándulnak Mike robotos 'filmművészetéből' :D
Pedig Bay azt nyilatkozta a 3. film után, több TF filmet nem forgat. Mi lehetett az, ami meggyőzte az ellenkezőjéről? A dollár milliók vagy valami más? Lehet jobban jártunk volna, ha tartja a szavát.
KiD:
Ha a folytatás is ilyen lesz? :D Hány esélyt akarsz még adni ennek a borzalomnak? :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése