HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (308/1241) > >>

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 28., 22:07:43 ---Még annyit a filmmel kapcsolatban, a robotok levadászására szakosodott TRF (Transformers Reaction Force) nekem nagyon hajaz az 1. generációs Marvel GARH (Gyors AntiRobot Hadtest) alakulataira.

Azt pedig nem vágom, hogy bukkant fel Barikád, mikor a 3. részben Optimus likvidálta.

--- Idézet vége ---

Yayy! Tudom mi a TRF! Angolul nézted, mert a filmben úgy emlékszem nem említik.

Barricade érdekes figura. Az 1-ben eltűnik az autópályán, bár a novellában Optimus öli meg Csonttörő után, a képregényben pedig Acélfej szorítja le. A 3-ban én szerintem a katonák végeznek vele, kilövik a szemit majd C4 a lábba, igaz optimus sokakat elkaszál a végén, még Csonttörőt is újfent. Hol volt a 4 idején? Szerintem minden pártlan számú TF filmben szerepelhet. :hehe:
Na és ha meghalt? Blackout visszatér a 2.-ben, Csonttörő dettó feltűnik jármű-módban a nagy csatánál, Skorponok oké, mert ő csak megsebesül, Szerkesztettekből meg nem is egy volt. Plusz imdája valaki Long Haul modeljét, mert minden filmben feltűnik.

Farek:
Mesélj, Aldarion, milyen volt? Vagy még így nézel magad elé?  :blink:

roberto:
Még annyit a filmmel kapcsolatban, a robotok levadászására szakosodott TRF (Transformers Reaction Force) nekem nagyon hajaz az 1. generációs Marvel GARH (Gyors AntiRobot Hadtest) alakulataira.

Azt pedig nem vágom, hogy bukkant fel Barikád, mikor a 3. részben Optimus likvidálta.

KiD:
Én is ajánlom a Prime-ot, összességében nagyon hangulatos kis sorozat lett szvsz.  :)

Azért a G1 óta legjobb sorozat címet én személy szerint a BW-nek adnám meg.  :cool:

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Június 28., 13:17:39 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 28., 10:38:49 ---Kinek a fejéből pattant ki ez a sorozat? Egyetlen részt nem láttam belőle, de lehet, ezek után bele sem kezdek.

Ui: jól látom, ez a Bay-féle fosformers-ből indul ki?

--- Idézet vége ---
Helytelen. Én végignéztem, és bár első benyomásom nekem is az volt - gondolom grafikailag az volt az irányadó -, de a gyerekszereplőktől eltekintve meghökkentően színvonalas történetet rittyentettek. Simán bevállaltam volna még belőle 2-3 évadot, mint még egy részt a Bayformersből.

--- Idézet vége ---

A sorozat Orci-Kurtzman páros tollából fakad. Épp ezért elég erős Bayformers feelingje van, ámde a főcímzenéje engem Giacchino Star Trek-jére emlékeztett. 10 részt láttam belőle, elég gyenge volt, bár 5 rész volt csak a felvezetés/pilot. Arcee nagyon cool benne, Bee továbbra is néma, Ratchet amolyan Animated feelingű, Starscream túl... vékony, Soundwave néma dettó. Ámde a sorozat sokak szerint a legjobb a G1 óta. Asszem a budgetje túl nagy votl, ezért is zárták le a sorit és jött a folytatás a RID, immár más animációval és kisebb stábbal.
A Hasbro szerint ez a sori a War for Cybertron/Fall of Cybertron videójátékok folytatása, legalábbis közvetlen folytatása a sorozatnak. Csak sajnos túl sok az ellentmondás, valamint a High Moon Studios se igazán annak szánta. A FOC-ba pl. ezért lett néma Bee. Az egyetlen kapocs a két széria között a dark energon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése