HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Ultra Magnusz - Galvatron és Racsni - Megatron jutnak eszembe, mint két leggyakoribb összecsapás, amit nem soroltál fel, persze ez G1/UK/Regen. Sorozata válogatja amúgy. A G1 rajzfilmben elvileg Szuper Omega és a Szerkesztettek nagy ellenfelek. Optmus Primal - Megatron a Beast Warsban/Beast Machinesben. Fort Max és Skorponok a fejmesterek szériában. Meg persze vannak az álca - álca visszatérő ellenfelek, elsősorban Megatron és Üstökös, Megatron és Sokkoló, Megatron és Galvatron.
grey gargoyle:
Másik hasonló téma. :)
Tudtok-e még hasonló Autobot-Álca ellenpárokat, akik többször összecsaptak egymással mint pl. Optimus-Megatron, Rodimus-Galvatron, Maximus-Skorponok, Metroplex-Triptikon.
Mogorva és Skorponok?
Vagy csak simán egymás tükörképei:
Össztűz és Fülelő.
Esetleg Röptűz és Sokkoló?
----
A legerősebbek közül star sabert kihagytam, aki a többek mint amiban előre olvasott ismerheti. Bizonyos leírás szerint optimusz szintű harcos.
roberto:
Nem értettem a rajzfilmben miért kellett Sokkolót egy csetlő-botló balfácánná alakítani. Nyoma sem volt a képregényes, mindig hideg fejjel számító, logikára támaszkodó álcának.
Optimus Prime:
A DW-s sztoriban érdekes használták ki Röptűz két... kinézetét. Hisz mivel Robotech(?) figura votl a rajzfilmben és képregényben radikálisan megváltoztatták a kinézetét. Így a DW-ben a páncélja a figurát idézi, míg anélkül a rajzfilm/képregényes megjelenését. Ezt a Classics figurája is jól hozta. Egyébként tényleg nem harcos egyén, talán egyedül a Marvel képregényben készült annak plusz Álcának Sokkoló jóvoltából. De Álcaként sose kelt életre, ellenben mint említve volt egyetlen ütéssel lenyomja Sokkolót Buster utasítására.
A Bukottig nem menjünk vissza, mert ők már az Első Tizenhárom egyike és hát se nem Autobot igazán, meg ők már amolyan legendák. Vector Prime bár Autobot és a Cybertron idején aktívan tevékenykedett.
Én személy szerint tartom magam ahoz függ eme rangsor, attól hogy ki írta, melyik erában van és épp mikor került az akutális karakter a boltok polcaira - ezt sokan fel van hozva aTF Wikin is. Mert míg Szuper Omega megjelenésekor lenyomja az Álca erők nagyját, köztük Megatront az 50. számra már annyira összemegy, hogy Körfűrész is simán leszedi - pedig ugye színrelépésekor ez fordítva volt.
Én sokkolót tudnám felhozni, mert ő mindenhol egy bad-ass Álca, akit ha le is győznek, de mindig visszatér. Ez igaz rá mindig, kivétel a G1 rajzfilm, ahol ha jól számolom mindössze Carly autóját tudta megsemmisíteni. :)
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Július 25., 12:17:38 ---Röptűz csak a G1ben harcos, ott is csak az elején számít, a későbbiekben van hogy asszem Körfűrész nyomja le... a többi univerzumban kimondottan csak tudós, nem katona, ezt Optimusz kifejti bővebben az Ongoingban is.
Kihagytam valakit?
--- Idézet vége ---
Igen. Rodimust és Metroplexet. :)
(Thunderclasht meg én nem ismertem)
Röptűz meg igazából nem harcos egyik univerzumban sem, főleg tudós, de jóval erősebb mégis a legtöbb autobotnál. A DW és IDW-s képregényekben is méretben a többiek fölött áll, bár ez még nem jelentene semmit, de volt egy olyan DW-s sztori, amikor egyedül neki volt olyan páncélja, amivel Napviharral szembe tudott szállni.
S két kép róla:
itt pl Deltással
---
Még ahhoz hozzátennék, hogyha a mátrix hordozói erősebbek, akkor tisztázzuk, hogy a leírások alapján, Prima az első autobot is matrix hordozó volt, továbbá, A Bukott, Guardian prime, Nova prime, Primon, Sentinel Prime, Vector prime és Zeta prime is. De mivel a legtöbbjük az idők homályába vész, nem is tudok róluk sokat, és nem is igazán annyira autobot mindegyik, így elég nehezen meghatározható, hogy besorolhatóak-e ,sé hogy milyen erősek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése