HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Pörgés nem egyszerű pszichopata szerintem. De azért hazavágott egyedül valami Gyilokmester nevű hiperbadass álcát. Szán belépője a sorozatba szintén nem volt piti. Én egyébként úgy vagyok ezzel a ki a legerősebb robival, hogy inkább a taktikát és az intelligenciát veszem alapul.
Az én listám eszerint: Nagyágyú (sajnálom de nem tudom Rodimusznak hívni :rolleyes:)
Jazz
Drift
Keményfej
Ezüstnyíl
Arszi
Ultra Magnusz
A Dynobotok
Végül és nem utolsó sorban Optimusz/Orion Pax
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Július 28., 17:55:23 ---Nagy kedvencemet, Pörgést mindenki lehagyta a listáról. Ha az MTME vonalat nézzük szerintem Szán is tartogat meglepetést bőven. :)
--- Idézet vége ---
Pörgést nem csak azért gondolják erősnek mert félnek tőle? Ami inkább abból fakad, hogy pszichopata, és emiatt kiszámíthatatlan. Nem tudom hogy tényleg az erősebbek közé tartozik-e, bár lehet, csak nem sok bizonyítékát láttam.
Szán meg szerintem inkább csak egy jól felfegyverzett autobot, akinek ebből kifolyólag nagyobb tűzereje lehet, de őt se mutatták még úgy be, hogy olyan nagy tetteket hajtott volna végbe.
daniel86:
Nagy kedvencemet, Pörgést mindenki lehagyta a listáról. Ha az MTME vonalat nézzük szerintem Szán is tartogat meglepetést bőven. :)
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Optimus Prime - 2017. Július 27., 20:55:43 ---Hm ,ez jó ötlet. Egy lista karakterekről, akik totál eltérnek egyes vagy minden egyes szereplésükben, legyen képregény vagy rajzfilm. Bayformers nem számít!
--- Idézet vége ---
Metroplex a rajzfilmben úgy rémlik, csak óriás robot méretű volt, nem titán, mint a képregényekben. Maximus pedig szintén óriásrobot méret, azthiszem ebből kifolyólag Triptikon is kisebb volt. De a rajzfilmet nem nagyon ismerem. Ennyi jut elsőre eszembe.
Optimus Prime:
Racsni és Megatron kétszer, és Racsni mindkétszer le is győzi, bár a végső "győzelméért" nagy árat fizet. Omega és Pusztító csak abban az egy bizonyos epizódban kötődnek, soha többet nem hozták fel vagy tűzték össze a bajszukat. Ha BW-BM era szerintem a Depth Charge vs Rampage mindkép említendő, de a BM fináléja különöskép.. irónikus Optimus Primal vs Megatron Optimal Optimus testével.
Optimus-Mogorva ha nem is harcban, de állandó ellentétek minden ismert univerzumban. Prímusz vs Unikron.
De több epikus vagy klasszikus nemezis feleket többet nem tudok, ami ne lett volna felsorolva.
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Július 25., 20:58:45 ---Nem értettem a rajzfilmben miért kellett Sokkolót egy csetlő-botló balfácánná alakítani. Nyoma sem volt a képregényes, mindig hideg fejjel számító, logikára támaszkodó álcának.
--- Idézet vége ---
Én se értem. Tény, a két média két eltérő műfaj, de talán Sokkoló karaktere a legszembetűnőbb. Egyedül az űrhíd feltalálása írható a számlájára, ami jelentős volt. Hm ,ez jó ötlet. Egy lista karakterekről, akik totál eltérnek egyes vagy minden egyes szereplésükben, legyen képregény vagy rajzfilm. Bayformers nem számít!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése