HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (24/1241) > >>

Intruder:
Előre is köszi elwood, de a Earthspark premiere lesz a születésnapomon. ;)

elwood:
Az amerikai véget ér. A japán a 3. évad után folytatódik a Headmaster, Masterforce és Victory sorozoatokkkal (1-1 évad), valamint egy Zone OVA-val, ami 1 db, kb. 20 perces epizód. Illetve japánéknál van egy Scramble City c. OVA is, ami a mozit váltotta ki egy 20 perces epizóddal, úgy ahogy, és behozta Metroplexet, Triptikont, illetve az óriásrobotok futottak még egymásnak feszültek egy jót. Ennek a két OVA-nak elég sok fansub/fandub verziója fent van yt-n is. A többit változatos módokon és minőségben lehet fogyasztani.

roberto:
Ha 2030 a min céldátum, addig lesz vagy 7 év és az alatt sok minden történhet még.
Más: kis szünet után tervezem ledarálni a TF rajzfilm G1 összes évadát. A 4. után jön valami a sorban vagy azzal véget ér a klasszikus rajzfilmes széria?

elwood:
Isten éltessen! A jó hírem, hogy a mai nappal végére értem a marveles Transformers-profilok le- és újrafordításának, így kb. 3-4 évnyi intenzív fordítói munka után a 2005-ös és 2019-es IDW univerzum is készen áll a beírásra, ahogy az elmített profilok is. Nem ígérem, hogy ennyi idő alatt lepörgetem azokat is, sőt, alsó hangon 2030 a céldátum minderre (és akkor nem beszéltünk még a remélhetőleg a jövőben újra megjelnő képregényekről), de igyekezni fogok. Kis idő azonban kell még a korábbi ismeretek felfrissítésére, addig igyekszem a marvel profilokat beírni, ott "csak" szöveget kell beírni, amit kis túlzással egy Paintben is meg lehet csinálni.
Mindezek előtt azonban befejezzük a hányattatott sorsú TF '84-et, minél előbb.

Intruder:
Pont a születésnapomon. Ezzel már meg is vettek engem kilóra. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése