HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Nem igazán mozgatnak már meg a TF filmek minőségük okán, szóval a magam részéről én ez ügyben már nem keresném őt. De ha valaki lelkes, az nyugodtan írjon Pataki Andreának a UIP-nél, ő biztosan összekapcsolja vele, ha az illető kulturáltan leírja, hogy mit szeretne.
Intruder:
A filmben tuti marad fővezér. Emiatt ne aggódj!
A Beast Wars karakterek meg lehet, hogy megkapják - az itt is olvasható - ComixArt-os, magyar nevüket. Persze csak, ha bennfentesünk elküldi azokat Dávidnak. ;)
Bár, hogy őszinte legyek nem is igazán hoz lázba a Rise of the Beasts. A gonoszok eléggé noname karakterek és a jók sem azok a kimondott top tier robik. Talán ez lesz a TF filmek X-Men háromja.
Kibertroni Űrtigris:
--- Idézetet írta: Intruder - 2023. Február 10., 12:46:31 ---Nem tudom már, hogy kinek van meg Speier Dávid elérhetősége, de ha lehet akkor légyszi írjon már neki, hogy az új filmben Cybertron legyen Kibertronnak fordítva, köszi!
--- Idézet vége ---
Támogatjuk a javaslatot.
Meg jó lenne, ha maradna az Optimusz fővezér és nem a FöldSzikra utat választanák.
Meg Cheetor ne Gepárd legyen, ez nagyon fájt, mikor megláttam a feliratban.
Intruder:
Nem tudom már, hogy kinek van meg Speier Dávid elérhetősége, de ha lehet akkor légyszi írjon már neki, hogy az új filmben Cybertron legyen Kibertronnak fordítva, köszi!
Kibertroni Űrtigris:
--- Idézetet írta: roberto - 2023. Február 05., 19:50:30 ---Más: kis szünet után tervezem ledarálni a TF rajzfilm G1 összes évadát. A 4. után jön valami a sorban vagy azzal véget ér a klasszikus rajzfilmes széria?
--- Idézet vége ---
A Fejmesterek és a Zone magyar felirattal is nézhető, a Super-God Masterforce-nak és a Victorynak csak az 1. része van kész.
A Fejmestereket nem szabad angolul nézni se szinkronnal se felirattal, mindkettő borzalmas. A haverom a feliratból próbálkozott valami vállalhatót csinálni, az eredménnyel ő elégedett lett.
Jó maratont!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése