HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (25/1241) > >>

Kibertroni Űrtigris:
A Brave-ről annyit, hogy a haverom végignézte az első sorit a Brave Exkaisert. Ebben a Dinobotok a rosszfiúk. A főgonosz, Dino Geist, egyes források szerint Mogorva új kinézetének indult, de ez nem tuti, de a T Rex feje olyan, mint G1 rajzfilm Mogorvának.

elwood:
Inkább azt írom meg, mit látunk. Ez a '90-es években készült Brave franchise hatodik sorozatából, a The Brave of Gold Goldranból egy epizódrészletén. A főszereplő, Dran, és a felesége, Maria, valóban itt lettek szülők. Brave-nek annyiban van köze a Transformershez, hogy ez is a japán Takara alakváltó robotjain alapuló sorozat, a japán TF: Victory-sorozat formuláját veszi alapul, az első sorozat pedig egy eredetileg Transformers-sorozatból lett egy új franchise indítója. Vannak Transformers figurák is, akiket egy kis átfazonírozás/színezés után átvettek.
A Brave egy önmagát nem túl komolyan vevő sorozat, ahogy itt is látszik, amiben egy földi gyerek és egy robot balrátsága mentén vonódink br a jó és a rossz küzdelmébe.
A végén a felirat egy mozi végéről lett levébe tett.

HeirToGrievous:
Ez tényleg valódi?
https://media.discordapp.net/attachments/904529427222896721/1068196148323561532/km_20230126-1_1080p_30f_20230126_164453.mp4

Nimrod84:
Transformers 1920-ban, gondolom ezek MI-vel generált képek, de van egy két gyöngyszem.
https://www.youtube.com/watch?v=kIN3GHcq4bU

turkia:
Pigskin commandos! Az naggyon durva rész...  de nekem a mélypont, az amerikai kultúra szinonímája a borotvahabos rész. Nálam mondjuk senki nem gondol kevesebbet az amcsi közoktatásról és miliőről, de az a rész talàn még mindezek fényében is túl erős.

Játékok: Crystalball pedig állítólag Stephen King tervezése volt. Raptor...valóban különös jelenség. Nekem Croc Master, Fémpofa, Fanyűvő a csúcs. Lilás rózsaszín. Alapból imádom a lilát, de itt valóban rózsaszínes árnyalatok vannak. Saw is ilyen átmenet, most direkt meg is néztem a polcon. Saw, Hydro, Toxo totál ugyanaz az árnyalat. Akartam is egy képet csatolni ahogy egymás mellett vannak, de vhogy nem sikerül. Mondjuk ez nyilván készletgazdálkodás, hogy na több karira is elsütjük ugyanazt a színt. De érdekes viszont, hogy joe-kra nem nagyon. Vmiért a lilás rózsaszín "gonosz" lehet a Hasbro berkein belül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése