HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (215/1242) > >>

daniel86:
Köszönöm a karácsony TF csomagotT
Keményfej miért néz úgy ki mint a Robotzsaru? :nemtudom:
Ettől függetlenül jó a sztori. Jó lenne egy ilyen hiánypótló pakk az MTME-ből is  ;D

roberto:
Kösz az új Tf-et, am az idővonalat nem ártana kicsit frissíteni, mert a Primacy-Felsőbbrendűség mini még dőlt betűvel van a listán ;)

Kayamiel:
Köszönöm ezt a nagy Évvégi Transformers  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz: csomag arzenált, és üdv újra a fedélzeten elwood  :bravo:

Aldarion:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2019. December 22., 12:27:30 ---Plusz utánaolvastam, és a wikin írnak róla rengeteg mindent, pl azt is, hogy Optimusz a bárka indításakor nem találkozhatott Ultra Magnusszal.

--- Idézet vége ---
Igen, de ott azt is írják, hogy ezt csak Ultra Magnusz profiljában írták le anno, tehát nem a képregényben történt meg, innentől kezdve nincs igazi ellentmondás, csupán a profil fájlt tette zárójelbe.

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2019. December 22., 12:27:30 ---Érdekesek voltak a duobotok is benne, nekem újdonságok voltak, mert képregényben még nem találkoztam ilyenekkel, akik két robiból tudnak összeállni eggyé.

--- Idézet vége ---
Ez csak részben igaz ebben a formában, mert Roberts is szerepeltette már őket a MTMTE-ban.

grey gargoyle:
Jó volt ez a 84 történet, ha nem nézzük, hogy csak részben beilleszthető az eredeti történetbe, amit ki akar egészíteni. Nem oké az a középkori szál, főleg hogy nem hasonul azzal, ami egyszer már ott megtörtént valami homályos UK történetben, ami azt hiszem itt nálatok is fent van. Valahogy időben sem beilleszthető, mintha nem 4 millió évvel ezelőtt történt volna. Plusz utánaolvastam, és a wikin írnak róla rengeteg mindent, pl azt is, hogy Optimusz a bárka indításakor nem találkozhatott Ultra Magnusszal. Az eredeti 18-ből nem szerepelt benne Ösvényvágó, Csatár és Szilkaugró, a többiek elvileg feltűntek benne. Érdekesek voltak a duobotok is benne, nekem újdonságok voltak, mert képregényben még nem találkoztam ilyenekkel, akik két robiból tudnak összeállni eggyé. Mindenesetre a hibáit leszámítva tényleg tetszett, és remélem valamikor csinálnak Furmanék még ennek folytatást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése