HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (214/1241) > >>

gabo:

--- Idézetet írta: keildavid - 2019. December 27., 19:08:04 ---Duobotok tudtommal nem voltak benne
--- Idézet vége ---

Kb 3-szor néztem át, mert azt hittem én hagytam ki valamit, de akkor tényleg nem voltak benne!

Az Álcázott robotok egyre jobb, várom a folytatást. Köszi a csomagot!

keildavid:
Nagyon jók ezek az új Transformers képregények!

TF '84: Ez nekem kissé zavaros volt. Bár mégis érdekes volt. Új ötletek és nézőpontok. Bár az Acélemberes történet felesleges lett volna, mivel az a TF UK-féle sorozatban volt.
Nekem az tetszett többek közt, hogy ebbe is láttam először olyan neveket, akik eddig nem voltak megnevezve régebbi történetekben. Pl. az autobot ikrek: Felhőfürkész és Gyorsítósáv. A titkos ügynök Kiütő/Visszaütő, bár tudtommal az Első Regenerációban Kiütő helyett Csapás volt a neve. De így is jó.
Duobotok tudtommal nem voltak benne, hanem a Roberts-féle MTMTE-ben. A Duokon bizony benne vannak. Szintén kiderült a másik neve Csatacsapda, Lendkerék pedig már ismerős az MTMTE-ből. És Karom ikertestvére Fesztáv.
Furman-nek elég érdekes húzása volt ezzel a történettel. Pedig azt hittem,  hogy ő már abbahagyta, mert már nem írt TF képregényeket.

TF - Álcázott Robotok 19-21.: Az eddigiekhez képest érdekes húzás, hogy milyen sok mellékszálak lettek bemutatva. Vagyis a történet nyújtva van, mint a rétestészta.
Keményfej tényleg tisztára olyan, mint Robotzsaru.
És ebbe is sok olyan nevek jelentek meg, akik nem voltak eddig megnevezve. Haláldarázs, Görbe(milyen furcsa név), Patkányfogó(hihetetlen, megint milyen furcsa név).

TF UK 41.: Tetszett ez a rövid karácsonyi történet. Utalás szerint kapcsolódik az eredeti TransFormers történethez.

Köszönöm ezeket a remek TF képregényeket!

daniel86:
Köszönöm a karácsony TF csomagotT
Keményfej miért néz úgy ki mint a Robotzsaru? :nemtudom:
Ettől függetlenül jó a sztori. Jó lenne egy ilyen hiánypótló pakk az MTME-ből is  ;D

roberto:
Kösz az új Tf-et, am az idővonalat nem ártana kicsit frissíteni, mert a Primacy-Felsőbbrendűség mini még dőlt betűvel van a listán ;)

Kayamiel:
Köszönöm ezt a nagy Évvégi Transformers  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz: csomag arzenált, és üdv újra a fedélzeten elwood  :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése