HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Október 10., 20:39:26 ---Eszembe jutott Izmos és azon gondolkodom, hogy megmagyarázták-e is valaha, hohy minibot létére miért olyan erős? Gondolom nem azért, mert a fejformája olyan, mint Juggernaut sisakja. :lol:
--- Idézet vége ---
Izmos mióta minibot?
De amúgy a minibotok mind elég erősek én eddig úgy vettem észre.
elwood:
Igen, a 35 éves jubileum alkalmából kiadott amolyan 0. rész, ami kicsit más megvilágításba helyezi a Bárka küldetését és a magyarul is megjelent első angol történetet is jobban beilleszti az univerzumba. Folytatásról nem tudok. Ami a honosítást illeti, bármi elképzelhető... :)
KiD:
--- Idézetet írta: scorpi - 2019. Október 10., 20:55:17 ---Sziasztok!
Kicsit talán más téma, de azért hátha. Tudtok esetleg valamit a Transformers '84-ről, amit az IDW adott ki nem olyan rég? Az világos, hogy a klasszikus 80 részes Marvel égisze alatt megjelent sorozat előtt játszódik. Az érdekelne, hogy ez csak egy one-shot, ami megmagyaráz dolgokat, vagy, folytatják-e, több szálat is elvarrva, vagy kibővítve? Illetve hogy nem honosítjátok-e esetleg?
Előre is köszi.
--- Idézet vége ---
Olvasásra one-shot, nem igazán következik belőle folytatás. Illetve hát a régi Marvel a folytatása. Aztán ki tudja, lesz-e még hasonló, én kajálnám.
scorpi:
Sziasztok!
Kicsit talán más téma, de azért hátha. Tudtok esetleg valamit a Transformers '84-ről, amit az IDW adott ki nem olyan rég? Az világos, hogy a klasszikus 80 részes Marvel égisze alatt megjelent sorozat előtt játszódik. Az érdekelne, hogy ez csak egy one-shot, ami megmagyaráz dolgokat, vagy, folytatják-e, több szálat is elvarrva, vagy kibővítve? Illetve hogy nem honosítjátok-e esetleg?
Előre is köszi.
Intruder:
Eszembe jutott Izmos és azon gondolkodom, hogy megmagyarázták-e is valaha, hohy minibot létére miért olyan erős? Gondolom nem azért, mert a fejformája olyan, mint Juggernaut sisakja. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése