Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1928295 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2355 Dátum: 2007. Január 09., 13:39:28 »
Na, én is leadtam a voksomat, és elküldtem pár ismerősnek is e-mailben.
Idézetet írta: avman
pedig egy nagyfelbontású travel/disznóveri/national/spektrum vonallal kiegyeznék pár éven belül... ha már 100e alá esik vmi normálisabb plazma/lcd tévé. addig meg marad a projektor + a h.264/720p (vagy 1080).
Most még új technika, de hamarosan elérhető lesz a lézer-tévé is, ami sokkal jobb, mint az eddigi plazma és LCD televiziók (persze amint híre ment, hogy mennyivel is vágja oda ezeket a tv-ket, a nagy gyártók rögtön kacsának és lehetetlennek mondták az összes hírt). De hogy tudjátok, hogy miről beszélek, beollózok ide egy cikket erről.

Idézet
Ez év elején a Mitsubishi bemutatott egy fejlesztés alatt álló hátulról vetítős TV-t, melyben az ilyen készülékekben jelenleg használatos nagynyomású higanygőz lámpa helyett lézert használnak fényforrásul. A kísérleti készülék előállítói szerint a lézeres vetítési technológia jobb minőségű és szélesebb színtartományú kép előállítására képes.

Most egy újabb lézer TV prototípus tűnt fel az ausztrál Arasor cég jóvoltából. Ez a cég gyártja majd ugyanis azt az egyedi optoelektronikai chip-et, mely a lézervetítő eszköz központi eleme, s amit a szilíciumvölgyben működő Novalux nevű cég fejlesztett ki.

A fejlesztők úgy gondolják, hogy az új technológiájú TV készülék fele annyiba kerül, kétszer olyan jó, és negyed annyi elektromos energiát fogyaszt, mint egy szokványos LCD vagy plazma TV, ráadásul a súlya is a fele, ugyanakkor a vastagsága megfelel egy mai plazmának. A „kétszer olyan jó” megállapítás abból a műszaki lehetőségből származik, hogy a jelenlegi képernyőkkel szemben, melyek az emberi szem által érzékelhető színtartománynak durván csak 30-35%-át adják vissza, a lézer TV-vel ezen színek a 90%-a előállítható, s ez „életszerű képet” eredményez a képernyőn.

Az új készülékek a 2007-es karácsonyi szezonban jelenhetnek meg többek között a Samsung és a Mitsubishi márkanevei alatt. A Novalux vezetője Jean-Michel Pelaprat szerint 102 cm képátló felett a lézer TV kiszoríthatja a piacról a plazmákat.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2354 Dátum: 2007. Január 09., 12:29:04 »
Idézet
Nem is annyira a sorozat beszerzése a gond, hanem a felírat.
Ha segít valamit:feliratok
Idézet
De most komolyan a fürészből akkor mit fognak leadni? Azt a részt mikor mindenki boldog és kakaót iszik...
A Fűrész a tv2-sen lesz, ők mintha nem (annyira) pofátlanúl vagdosnának. Én a "Jó reggelt Vietnám" című klasszikust fogom félve nézni a -ahogy megtanúltam tőletek:- Retek klubbon.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2353 Dátum: 2007. Január 09., 12:27:21 »
Köszönöm, meg is találtam ami kellett.  

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2352 Dátum: 2007. Január 09., 12:22:20 »
Idézetet írta: Gabe
Nem is annyira a sorozat beszerzése a gond, hanem a felírat. Az általam látogatott oldalakra nem tesznek fel mindent. Csak az épp most futó dolgokat, az meg nem igazán érdekel.

Lost a sztár, de hogy miért? [megelőző válasz az "azért mert jó"-ra: szerintem egy fos lett belőlle. Első évad oké, de azóta már nem, de ez szigorúan magánvélemény, úgyhogy nyugodtan szarjátok le  ]

Azt hittem van olyan oldal, ami az ilyen fan-felíratokat gyűjti össze a sorozatokhoz, éppenúgy mint ennek az animés megfelelője.
http://www.feliratok.hu/ Minden eddig adásba került részhez van felirat.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2351 Dátum: 2007. Január 09., 12:17:06 »
Nem is annyira a sorozat beszerzése a gond, hanem a felírat. Az általam látogatott oldalakra nem tesznek fel mindent. Csak az épp most futó dolgokat, az meg nem igazán érdekel.

Lost a sztár, de hogy miért? [megelőző válasz az "azért mert jó"-ra: szerintem egy fos lett belőlle. Első évad oké, de azóta már nem, de ez szigorúan magánvélemény, úgyhogy nyugodtan szarjátok le  ]

Azt hittem van olyan oldal, ami az ilyen fan-felíratokat gyűjti össze a sorozatokhoz,  éppenúgy mint ennek az animés megfelelője.

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #2350 Dátum: 2007. Január 09., 12:15:26 »
jézus, itt vannak még olyanok, akik tévéadás +  film párosítással próbálnak szórakozni? kis kivétellel (mert m1/m2/duna szokott adni kuriózum, nem mainstream filmeket, de egyébként) filmet szerető közönség esetében amúgy is totális, értelmetlen időpazarlás az esetek 99%-ában, főleg ha valódi mozifilmről van szó. az analóg adás békasegge, 4:3 minőségéről nem is beszélve. főleg ha az ember nem egy 55cm-es tévén próbál audiovizuális tartalmakat élvezni. úgyis mire itthon leadják már rég hozzáférhető dvd-n. meg ha bkatos dolog, akkor is simán megveszi az ember eredetiben 600-900 pézért.
ebben az országban értelmes ember nagyon ritkán pazarolja az idejét a rtl/tv2 párosra, szóval nem érdemes ilyenbe energiát fektetni.
mondjuk ha már petició, akkor a médiatörvény (láds rühös kis sárga/piros karikák és számok) + a hazai kábeltelevíziózás áldaltlan állapotai ellen (ezért már az EU is lassan befenyít), illetve a digitális delejvíziózás késleltetéséről (ami továbbra is a két értelmi fogyatékos, versenytárs nélküli szargyár monstrum adó malmára hajtja a vizet). és akkor a hd tartalmakról még nem is ejtenék szót. (merminek, láttam digitális adást, szarkockás, agyontömörgetett kép, mpeg2 alapokkal).
pedig egy nagyfelbontású travel/disznóveri/national/spektrum vonallal kiegyeznék pár éven belül... ha már 100e alá esik vmi normálisabb plazma/lcd tévé. addig meg marad a projektor + a h.264/720p (vagy 1080).
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 12:16:15 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2349 Dátum: 2007. Január 09., 11:50:28 »
Idézetet írta: Gabe
én is.
Mennyi aláírásnak kell összejönnie ahhoz, hogy el legyen küldve az illetékeseknek? Hmm, talán ki kellene rakni majd a hírekbe is, ott többen látják majd.

killjoy: (te úgyis kened ezt a sorozat témát) az Alias összes eddigi része elérhető valahonnan eredetiben, de magyar felírattal? Ha igen, erre van valami külön torrent oldal, vagy hogyan?

Meglátjuk majd, hogyan gyűlnek. De kb. 500-1000-nél már lenne értelme.

Alias? Háááát. Mininova? Nem tudom, nekem az a sorozat kimaradt. De ha beírod, hogy

+Alias +torrent +season a Gugliba, akkor valszeg lesz találat.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 11:51:04 írta killjoy »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2348 Dátum: 2007. Január 09., 11:10:05 »
 én is.

Mennyi aláírásnak kell összejönnie ahhoz, hogy el legyen küldve az illetékeseknek? Hmm, talán ki kellene rakni majd a hírekbe is, ott többen látják majd.

killjoy: (te úgyis kened ezt a sorozat témát) az Alias összes eddigi része elérhető valahonnan eredetiben, de magyar felírattal? Ha igen, erre van valami külön torrent oldal, vagy hogyan?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2347 Dátum: 2007. Január 09., 10:35:41 »
Mán meg is tettem a rám vonatkozó bemetszést.

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2346 Dátum: 2007. Január 09., 10:29:01 »
Aki egyetért, az ne habozzon!

http://www.petitiononline.com/VAGOTTTV/petition.html

És persze: "Aki hallja, adja át!"

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #2345 Dátum: 2007. Január 09., 10:01:01 »
I'll be back... soon...

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2344 Dátum: 2007. Január 08., 23:50:08 »
Idézetet írta: Schmatzy
2. A CB csak egy évad.
Én a kedvenc kisboltomban (Zenesziget, Veszprém) rendeltem meg eddig minden részt, így van ez az utolsóval is  Egyébként ki akartam javítani tanult kollégámat az évadok számával kapcsolatban, de valszeg igaza van. Ugyan az Episode World két évadként (2x13 rész) jegyzi a sorozatot, de a két "évad" közt annyira nem volt szünet, hogy az 13. és a 14. rész (S1E13 és S2E01) egy napon kerültek adásba  Így Schmatzy-é a két pont!

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #2343 Dátum: 2007. Január 08., 23:49:18 »
Nem velük van a baj,az egyszerű embereknek is megvan a maga varázsa.

A probléma inkább azokkal van,aki "sztárokat"faragnak belőlük.

Tehetségtelen,önmagukhoz és embertársaikhoz igénytelen,ferde éntükörrel rendelkező személyeket  
az ismertség rivaldafényébe taszítanak.

Azok akik a csatorna arculatát megszabják illetve döntéseiket véghezviszik,na ők az igazi felelőssei ennek a tragikommédiának,amit mi magyar televiziózásnak nevezzünk.(csatornáktól függetlenül)

Tisztelet a kivételnek.

A sajtó pedig aztán adja alájuk a lovat.  

Most öszintén; érdekelt valakit,hogy "VV Indián" kit farkalt meg 100 rongyért?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2342 Dátum: 2007. Január 08., 22:28:01 »
ááá ilyenkeről, mint Győzike, Pákó nem érdemes beszélni. Undorító férgek mind.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2341 Dátum: 2007. Január 08., 21:24:03 »
Egyébként mekkora parasztság hogy a derrick-et ujraszinkronizálják-nem vagyok egy d rajongó de szüleim mondták hogy ez régen jó volt...
Egyébként a jelenetek kivágásával magukat szivatják a tv-k-igy több müsort kell leadni...
Ma reggel a mokkában pákó letólta a gatyáját -ez nem baj? Egyébként tök röhej hogy egy ilyen gyökeret behívnak a tv-be azért mer szolizik és közben néger...
Gondolom jövő héten a napkeltében eljátszák ugyan ezt    győzükével...

De most komolyan a fürészből akkor mit fognak leadni?  Azt a részt mikor mindenki boldog és kakaót iszik...

[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2340 Dátum: 2007. Január 08., 20:07:51 »
1. A lemezeket az xpress.hu-n rendelem meg, ott még a bolti árhoz képest is olcsóbban kínálják. Ha nem vagy pesti, akkor a rendelésed értékéhez képest 2e vagy 1e forintért futárszolgálattal utánadküldik.
2. A CB csak egy évad.
3. Az 5. lemez megjelenése január 10-re van kiírva.
4. Petícióhoz ott van a petitiononline.com
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 08., 20:08:31 írta Schmatzy »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2339 Dátum: 2007. Január 08., 19:59:41 »
Idézetet írta: killjoy
Mit szólnátok egy petícióhoz? Az egyetlen dolog az lenne, hogy valaki üssön össze egy egyszerű ki oldalt, ahol kitehetnénk egy petíciós szöveget és gyűjthetnénk az aláírásokat.
Én támogatom az ötletet.  

Egyébként most vettem észre, hogy már a királyi televizió is kezdi ezt az újraszinkronizálási mozgalmat. Most láttam a Duna TV-n, hogy a régi jó Derrick sorozatot is átszinkronizálták. A sorozat eddig sem volt a legjobb, de legalább az eredeti szinkron dobott rajta egy keveset. Most viszont már olyan borzalmas, hogy arra már jelzők sincsenek.

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
« Válasz #2338 Dátum: 2007. Január 08., 19:58:25 »
Idézetet írta: Schmatzy
A CB nincs megvága, azt leszámítva, hogy kiszedték belőle a reklámblokk előtti és reklámblokk utáni Cowboy Bebop feliratot. Azért tudom, mert megvan az eddigi négy lemez, és most tervezem beszerezni az ötödiket.

Schmatzy hol szerezted be őket? Mert a 2.-nál leragadtm

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2337 Dátum: 2007. Január 08., 19:47:35 »
Idézetet írta: beigli69
CB 5. lemez ?? MIkor jött ki ????
Négy még tavaly, az ötödik pedig elvileg ez év elején jön majd és ezzel be is fejezik a teljes két évadot.

Mit szólnátok egy petícióhoz? Az egyetlen dolog az lenne, hogy valaki üssön össze egy egyszerű ki oldalt, ahol kitehetnénk egy petíciós szöveget és gyűjthetnénk az aláírásokat.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 08., 19:49:20 írta killjoy »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2336 Dátum: 2007. Január 08., 16:35:05 »
Én is csak támogatni tudom a leveled elküldését Killjoy. Azt már pofátlanság, amit az RTL művel egys filmekkel.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2335 Dátum: 2007. Január 08., 16:25:42 »
CB 5. lemez ?? MIkor jött ki ????

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2334 Dátum: 2007. Január 08., 15:31:09 »
Szerintem ez a körleveles megoldás egy használható ötlet lenne. De a sima elküldés is ér valamit, mert nehogy már ezeknek mindent lehet. Tegnap én megpróbáltam feljutni a retek klub fórujára, de egyszerüen nem lehetett az e-mail küldéshez meg minden adatomat meg kell adni, arra meg nem igazán vagyok hajlandó. No de mindjárt megnézem a fórumuk elérhető e.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2333 Dátum: 2007. Január 08., 15:21:15 »
A CB nincs megvága, azt leszámítva, hogy kiszedték belőle a reklámblokk előtti és reklámblokk utáni Cowboy Bebop feliratot. Azért tudom, mert megvan az eddigi négy lemez, és most tervezem beszerezni az ötödiket.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2332 Dátum: 2007. Január 08., 15:20:25 »
Csináljunk körlevelet!!!
Idézet
Magyarán az Rtl már eleve így megvágva vásárolta meg a filmet a magyarországi terjesztőtől?
Ilyen nem hiszem, hogy létezne. ha már az Rtl is megvágva vásárolná meg a jogtulajdonosoktól, az a film totális leszarása lenne...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2331 Dátum: 2007. Január 08., 15:11:28 »
Csak egy kérdés, ami érintőlegesen tartozik ide, Mostanában jelenik meg folyamatosan negyedévnkéntDVD-n a Cowboy Beebop, namármost a szinkron az RTL Klub megbízásából készült, akkor most ez is meg lett vágva, vagy ehhez nem nyúltak hozzá?  (nekem nem úgy tűnt ) És ráadásul ez csak 16-os karikát kapott és vér az fröcsög (vagy rajzfilmben lehet ??)
Killjoy: Küldd el nékik !

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2330 Dátum: 2007. Január 08., 15:07:11 »
Elírtad kill! Az már 2007-ben történt.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2329 Dátum: 2007. Január 08., 14:02:23 »
Na megvágós téma: Most az ebéd alatt felötlött bennem az a gondolat, hogy mi van ha a filmeknél léteznek valamiféle többszintű jogok? Magyarán az Rtl már eleve így megvágva vásárolta meg a filmet a magyarországi terjesztőtől? Mert így biztos olcsóbb volt, és a magyarországi forgalmazó is jól járt, mert ahelyett, hogy az emberek vhs-en vagy dvd-n rögzitik a tévében leadott, szar változatot, inkább megveszik a normálisat dvd-n? Nekem más tippem nincs nagyon, hogy miért vágták meg a 18-as karika ellenére.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2328 Dátum: 2007. Január 08., 10:55:43 »
Lehet, hogy én vagyok naív, de a korhatárbesoroló karikáknak nem az az értelmük, hogy ne kelljen megvágni a filmeket? Még szerencse, hogy nem értem rá nézni a Csillagközi Inváziót, mert engem ilyen pofátlansággal nagyon fel lehet húzni.   Én az első kivágásnál elküldtem volna őket a sunyiba és átkapcsoltam volna egy másik csatornára. Az RTL-t amúgy sem nagyon nézem.
Ezután mi következik? Egy dúrva szövegű filmre rányomják a 16-os, vagy 18-as karikát, aztán kisípolják a káromkodásokat? Röhelyes az egész. Mondjuk ez csak a kereskedelmi tv-k szokása amennyire én tudom.
És nem mellékes, hogy a mi "szeretett" RTL-ünk ugyebár az eredeti német RTL kistesója. Én régen sokat néztem német adókat. Baromi nagy divat volt ott a filmvagdosás, mondjuk nem volt mellé korhatárjelzés. Sosem felejtem el azt a Robotzsaru 2-t amiben szinte alig voltak lövedékbecsapóbások. Robi lő, vágás, Robi lő, vágás, stb. Az elhanyatló rosszfiúknak semmi nyoma.  Manapság nem nézek német adókat, nem tudom, hogy még mindíg vágnak-e, de szerintem igen.
Szóval le a vágott verziókkal!  

Killjoy: Ha már megírtad, szerintem küld is el a levelet. Hátha észreveszik. Biztosan másoknak is böki a csőrét ez a szemét eljárás. Biztos kapott az RTL is pár "RTLklub ka**d be!" meg "Any**at RTLklub!"
kezdetű e-mailt.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2327 Dátum: 2007. Január 08., 08:05:44 »
Teljesen igazad van killjoy. Egyébként el is küldted a levelet?
Lehet, hogy egy körlevél formájában kellene még ezt eljuttatni az ORTT-hez. Én biztosan aláírnám, de lehet, hogy még hozzá tenném azt is, hogy szintén tüntessék fel, ha az adott filmet nem eredeti szinkronnal adják, mert azzal is el tudják rontani az ember szórakozását (de ezt már lentebb jól kitárgyaltuk).

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2326 Dátum: 2007. Január 08., 00:10:36 »
Komolyan mondom, ha az embernek sok pénze lenne, akkor indítana egy próbapert az RTL Klub és az ORTT ellen. Én ugyanis pénzt adok ezekért a műsorokért a csatornának, és rajtuk keresztül az ORTT-nek is. Ugyanis a TV csatorna abból él, hogy én nézem az ő műsorát. A hirdetők azért fizetnek, mert a csatorna azt mondja: "Faszikáim! Virítsátok a lóvét, és mi eljuttatjuk a reklámotokat a nézőkhöz!" Tehát így én kvázi az RTL Klub dolgozója vagyok ilyenkor, mert növelem a nézettséget, ezzel javítom a tárgyalási helyzetüket a hirdetők felé. Vagyis a hírdetők pénzét én termelem ki a csatornának, úgymond az én pénzemet kapja meg a RTL. Akkor ezért a pénzért miért is nem kapom meg a teljes szolgáltatást? Ez kérem az én olvasatomban a vevő megkárosítása. Tudom, nagyon demagóg, és elég eröltetett gondolatmenet, de talán egy próbát megérne. Ha sok pénzem lenne...

Az ORTT meg legalább kötelezni a sok faszsága mellett a csatornákat, hogy a kis karika mellé tegyenek ki egy a DVD tokokon már jelen lévő ollót, ha vágott verziót mutatnak be. A nézőnek pedig legyen joga eldönteni a film megtekintése előtt, hogy egy dilettánsok által megnyirbált filmet meg akar-e nézni, vagy sem!

Na... Úgy felhúztam magam, hogy meg is írtam a levelet az ORTT-nek.

"Tisztelt ORTT!

2006. január 6-án, a késő esti műsorblokkban az RTL Klub műsorra tűzte a Csillagközi invázió (Starship Troopers) című amerikai sci-fi filmet. A film vetítése közben végig a képernyő bal alsó sarkában volt a piros karikába foglalt 18-as jelzés, ami úgy gondolom, hogy azt jelenti, a film erőszakos tartalma miatt a legmagasabb besorolásba került, de ezzel párhuzamosan az ember elvárja, hogy ilyen besorolás mellett a filmet csonkítatlanul tekinthesse meg. Azonban az RTL Klub a film egy (elnézést a kifejezésért, de nem tudok rá jobb kifejezést) dilettánsok által megvágott, élvezhetetlen verzióját adta le, melyre legjobb esetben is elég lett volna egy 16-os karika, mivel a film cselekményében feltűnő minden véres jelenetet kivágtak. (Ami ennél a filmnél különösen mókás eredményre vezetett, ugyanis volt olyan jelenet, aminél még az aláfestő zene nyekkenése is fájt a néző fülének.) Nekem azzal a móddal van problémám, ahogy a nézőket az RTL Klub ezen film (és az elmúlt hónapok, évek során több tucat más film) vetítésekor semmibe vette. Aki ismeri a filmet, az pontosan tudja, hogy miért marad ébren 10 óra után, tudva azt, hogy horrorisztikus jelenetekben lesz része. És ezekre a nézőkre építve az RTL Klub tucatnyi hirdetőt is toborzott, ezen műsorblokk vetítésének idejére. Amennyiben az RTL Klub nyilvánosságra hozta volna azon szándékát, hogy ezt a filmet (valamint az összes hasonló módon adásba került filmet) vágott (és ennek következtében több helyen értelmezhetetlen és összességében élvezhetetlen) formában fogja műsorra tűzni, akkor azzal egy olyan jogosulatlan előnytől esett volna el, ami komoly nézőszám csökkenést jelentett volna számukra. Mivel nem hiszem, hogy egyetlen józan, televíziózással foglalkozó szakember is kétségbe vonja ezen kijelentésemet (elég csak egy statisztikát megnézni a DVD kiadásokról azon filmek esetében, melyek vágottan jelentek meg – és ugye a DVD-k esetében KÖTELEZŐ FELTÜNTETNI, hogy a film vágott verziója van a lemezen.) így úgy gondolom, hogy az RTL Klub ezen magatartásával messzemenőkig kimerítette a nézők rosszhiszemű megtévesztésének fogalmát. Kérem ezért az ORTT-t, hogy ebben az ügyben vizsgálatot indítani, valamint egy megoldást a vágott verziójú filmek adásba kerülésének jelzésére keresni szíveskedjenek.

Tisztelettel:

Péli Csaba"

Tudom, naív vagyok, mint az állat, de hátha történik valami.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 08., 00:14:01 írta killjoy »