Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1403621 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #2760 Dátum: 2006. November 12., 16:22:15 »
Az extrán fogyóban a hely, újjat kell reggelni. Lehet hogy ma még kikerül, de legkésőbb holnap biztosan.

talgaby: megvan az oka, hogy miért nem TLoF szerveren vannak. (ne feltétlenül a terhelésre gondolj)

Ugrás nem ugyanaz mint a repülés, bármekkorát ugrik, irányt nem tud már menetközben váltani. Egy 747-es hozzá képest műrepülőgép. Na persze az hogy milyen gyorsan ugrik, az más kérdés. De a legtöbb repülni képes hős lazán kikerüli. Gondolom az írói logika ebbe úgyis beleszól időnként.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2759 Dátum: 2006. November 12., 16:05:04 »
Vasember páncélja pár pofont kibírna Hulktól. Egyébként most már azt hiszem, az összes hozza a minimum 100-as kategóriát.
Ha repülni nem is, de 30-40 km magasra ugrani tud Hulk. Ha nem kellene neki levegő, magától kiugorhatna az űrbe is...
d-mon: A képregényeket most töltöttem fel magunkhoz, majd egyszer kilesznek rakva...

Ja, és jut eszembe:

Gabe, a CW-s képregényeket felraktam hozzád, intézkedhetsz... (tényleg ragaszkodunk az extrához akkor?)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2758 Dátum: 2006. November 12., 16:04:56 »
Még sehol. Valószínű, hogy holnapra kerülnek ki.

Nem elérhető d-mon

• Batman
    • http://
« Válasz #2757 Dátum: 2006. November 12., 15:58:24 »
bocs, de a kiszolgálóban nem találom az új képregényeket... most akkor hol vannak?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2756 Dátum: 2006. November 12., 15:55:47 »
Vasemberhez az adattárban 100-as van írva. Igaz, állítólag attól is függ, hogy melyik páncél van rajta (én nem értek Vashoz). Mondjuk egy dolog kiosztani egy 100T-s pofont, más elviselni azt. Szerintem Vas páncélja atomjaira hullana egy ekkorától vele együtt, Hulknál meg ki tudja, talán egy Nuke-ot is kibírna. Az egyetlen szerencse Hulknál hogy nem tud repülni, mert akkor még Galactust is meg kéne kenni, hogy megállítsák.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2755 Dátum: 2006. November 12., 15:27:35 »
Ez durva, hogy egy kis fing leugatja Reed-et. Azért remlem, hogy Hulk majd jön vissza Polgárháborzni, mert Vas már kurvamód megérdemelne egy értelmes farba billentést. Sentry hezitál úgyhogy nem lenne gond darabokra szedni Tonyt.

Szerintem Hulk miatt azért is félnek, mert még nem tudják az erejének maximumát. Minél inkább örjöng, annál erősebb. Alapban 70-es erő, ami könnyen felmegy 100 fölé? Épeszű ember nem akarna újat húzni egy ilyen berzerkerrel.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2754 Dátum: 2006. November 12., 15:10:23 »
Idézet
(ajánlom a kepfeltoltes.hu -t, vagy a kep.tar.hu-t).
Én Photopaint-tel csináltam, aztán igen pofátlanul beszúrtam egy Indexes topikba és azóta onnan linkelem

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2753 Dátum: 2006. November 12., 14:44:00 »
Nem fontos photoshoppal csinálni. Én is speciel Paint Shop Pro-val csináltam a bannereket, van photoshopom is, csak ahhoz nem nagyon értek (még úgy sem, hogy magyar nyelvű   ). És föl kell nyomnod elöbb egy másik oldalra (ajánlom a kepfeltoltes.hu -t, vagy a kep.tar.hu-t).
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 12., 14:44:36 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2752 Dátum: 2006. November 12., 14:40:10 »
Idézet
Megértem én, hogy félnek, aki nem fél Hulktól az vagyőrült vagy bizton erősebb nála.
Fekete Laci biztos nem félne tőle!   Bocs, hogy belepofátlankodok itt az eszmefuttatásokba, de ilyen Polgárháborús-állásfoglalást (amúgy mi a "tudományos neve?) Csak photoshoppal lehet csinálni, vagy van másik program is? Nero Photosnap Wiewer? Esetleg Officce picture manager (ezek vannak fenn a gépemen)? És ha kész a gépről fell tudom tölteni egyből ide, vagy először felkéne nyomatnom egy másik honlapra, és onnan átrakni ide? Előre is köszi a segítséget.
Idézet
elég egyetlen elfuserált foglyul ejtési kísérlet ahhoz, hogy megdühödjön rád és prézlire verjen.
Szerintem meg kéne várni, amíg visszaváltozik Banner-ré (mondjuk nem tudom, hogy a cw idején visszatud-e), aztán valami kábítólövedékkel elkapni. A Megtorló kiírtja a... -ban Frank is emberi alakjában nyírta ki.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 12., 14:43:41 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2751 Dátum: 2006. November 12., 14:33:29 »
Idézet
A szuperhős-társadalom nem Fátumtól, Ultrontól, Apokalipszistöl vagy bármelyik szörnyű bűnözőtől retteg, hanem Hulk-tól, aki elméletileg ugye velük egy oldalon harcolt minden apokaliptikus csatában
Pontosan azért félnek tőle, mert az ő oldalukon harcolt. Egy Hulk-erejű szuperbűnözővel nem sokat sz.roznának (ld. a "What if Professor Xavier had become the Juggernaut?" végét). Hulk legyőzése egy felkészült csapatnak önmagában nem lenne nagy ügy, de hogy úgy tegyék ártalmatlanná hogy közben ne tegyenek nagy kárt benne, hiszen a barátjuk... na, az már problémás. Kísérletezgetni meg nem nagyon lehet, mert bőven elég egyetlen elfuserált foglyul ejtési kísérlet ahhoz, hogy megdühödjön rád és prézlire verjen.

Nem elérhető Erzo

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #2750 Dátum: 2006. November 12., 14:22:26 »
Kicsit elfoglaltak voltak, nem volt idejük Hulkot figyelni. Úgy voltak vele, hogy le van a gond a zöld óriás elküldésével oszt jónapot!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2749 Dátum: 2006. November 12., 11:58:49 »
Idézet
Amúgy meg fura, hogy egy nyomkövetőt nem tett bele Hulk űrhajójába   . Ennyire nem lehet elővigyázatlan.  Ha nem is mutatná a pontos helyet, de az már korábban leeshetett volna, hogy nincs ott ahová szánták.
Cho a szemére veti Reed-nek, hogy még egy műholdat is rakott a bolygó köré, ahová Hulk majd várhatóan megérkezik, hogy szemmel tartsa. De arra a műholdra hónapok óta rá se nézett senki, nem nézték meg SOHA az adatait, különben ők is rájöttek volna arra, amire Cho rájött: hogy Hulk nincs ott. Vagyis így nagy barát, úgy nagy barát, oszt mégis sz.rnak rá. Ebben mondjuk igaza van a törpe fingnak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2748 Dátum: 2006. November 12., 09:40:10 »
Elkezdtem feltöltögetni a kimaradt CW-ket. Ha vki tud még hiányzó képregényt az alábbiakon kívül, az legyen szíves, szóljon:
-New Avengers #24
-Captain America v5 #23
-Heroes for Hire v2 #3
-CW: Young Avengers & Runaways #4
-CW: X-Men #4
-CW: Choosing Sides
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2747 Dátum: 2006. November 11., 23:43:25 »
Igen, csak egy részét. Ez a baj, hogy azt is csak a pénz miatt. Megszánhatná az emberiséget valami jó erős procival, szigorúan a játékostársadalom kielégítésére   .

Előzetest soha nem olvasok, főleg azóta mióta a Marvel weblapjába szerencsésen belegabajodtam egyszer. Nem lehet rajta kiigazódni, a keresője meg szinte bármit beírva többszáz találatot dob ki. Egyszerűen már túl bonyolult. Bár a háttérkép galériájukat időnként átfésülöm valami jó cuccért, meg a hírlevelükel egész jól elvagyok, de mélyebben semmi.

Én azért egy dugiezrest rá mernék tenni Megtorlóra. Még nem elég kilátástalan a regpártiak helyzete. Előszőr a porba döngölik őket, hogy aztán nagyobb lehessen a feltámadásuk. Na persze egy döntetlenek van a legnagyobb esélye. Megtorló is a fontosabbak közé tartozik ahoz, hogy ne merjék csak úgy kinyírni. Nameg ha komolyan agyonvernék, akkor az azt eredményezi hogy többet nem látjuk a CW-ben, mert mire felépül (lévén sima ember) addigra már Vasember zászlaja fog lengedezni a szélben a fehérház oldalán...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2746 Dátum: 2006. November 11., 23:15:33 »
Tudom, de az a borító akkor is olyan szép...  És az ismertető szerint is összebunyóznak, úgyhogy van köze a tartalomhoz (az más kérdés, hogy a Megtorlót vajon mennyire verik el a saját címében... de ugyanakkor Amerika ikonja püföli, akit meg nem intézhet le mégse egy maffiatagokat tömeggyilkoló emberke...).
Idézet
HA valóban így van, akkor Reed a legönzőbb ember a földön. Miért nem dobja piacra a hiper szuper cuccait?
Mégis, szerinted miből van pénze az F4 Rt.-nek Reed drága kísérleteire? A találmányai egy részét eladja.
Idézet
Nos, tényleg le vagyok maradva, ha még meg sem jelent...
Az előzetese lassan 3 hónapja kinn van...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2745 Dátum: 2006. November 11., 23:10:16 »
Te hangoztatod állandóan, hogy a borító az nem jelent semmit. Emlékezz csak az ominozus Thor félére. Hetekig találgatuk ki fog meghalni, a címlap alapján. Szerintem ne örülj előre, éppen ezért.  

Nos, tényleg le vagyok maradva, ha még meg sem jelent...  

HA valóban így van, akkor Reed a legönzőbb ember a földön. Miért nem dobja piacra a hiper szuper cuccait? .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2744 Dátum: 2006. November 11., 22:44:57 »
Gabe, Te tényleg keményen le vagy maradva...
A Megtorló szövetkezik AmKappal, egy 3 részes miniben láthatjuk majd hó végétől a  ténykedéseit CW: War Journals néven. Az előzetesek alapján T+-os tömegmészárlásra kell számítani (mégis, mi legyen egy Megtorlóban?), aminek a végén összerúgja a port AmKappal (és a #3 borítója aaaaanyira szép, hogy azt be kell kereteztetni... de nézze meg mindenki maga itt )

Idézet
Csak azt ne mondjátok, hogy a processzorokat is saját maga hegeszti
Izé...nos...szerintem igen...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2743 Dátum: 2006. November 11., 22:33:57 »
Idézet
Reednek saját oprendszere van.

"Fantasztikus Linux" disztró . Mi más. Csak azt ne mondjátok, hogy a processzorokat is saját maga hegeszti   .

Egyébként mivel próbálják meg visszahozni Hulkot? Talán csak az F4-nek van rá járműve nem? Reednek meg nem ment el az esze. Amúgy meg fura, hogy egy nyomkövetőt nem tett bele Hulk űrhajójába   . Ennyire nem lehet elővigyázatlan.  Ha nem is mutatná a pontos helyet, de az már korábban leeshetett volna, hogy nincs ott ahová szánták.

Megtorlóval mi a helyzet eddig? Elkezdte már osztani az ólmot? Hova állt? (oké, hülye kérdés, tuti hogy a regbe)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2742 Dátum: 2006. November 11., 22:13:07 »
Idézet
Szavaidból mintha azt venném ki, hogy nem lopta be magát a szívedbe eme mellékszereplő.

Nem, mert ez olyan a Marvelben, mint Avengers a HálóZsákon. Te mit szólnál, ha kiderülne Avengers-ről (vagy SWfan-ról), hogy a Hulk a haverja?

Idézet
Vajon ebben mekkore szerepe lehet annak, hogy ha tényleg visszahozná a Hulkot, az úgy szétrúgná az általad támogatott Tony p*csáját, hogy még a jövő évezredben is annak a darabjait szedegetnék össze?

Dupla hiba: először is nem támogatom Tonyt, másodszor is csak akkor rúgná szét, ha utolérné, de a mákszemnyi agyával csak akkor képes ártani egy repülő hősnek, amikor a) a repülő hős még nála is hülyébb vagy b) a Marvek írói, akik negyvenkilós gizda kis gyíkok, a komplexusaikat abban élik ki, hogy egy izomagyú barommal megveretnek mindenkit, minden valószínűség ellenére

És nem félünk a farkastól  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2741 Dátum: 2006. November 11., 21:52:22 »
Megértem én, hogy félnek, aki nem fél Hulktól az vagyőrült vagy bizton erősebb nála.
Azért nagyon tetszik ennek a helyzetnek a komikuma, mert egy kicsit frappáns válasz a Marveltől a "többet ésszel, mint erővel" közhelyre

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2740 Dátum: 2006. November 11., 21:44:08 »
Reednek saját oprendszere van.
Ryder: Márpedig ő a Sólyom. És itt van az új Adattáros cikk róla.

+++

Idézet
A szuperhős-társadalom nem Fátumtól, Ultrontól, Apokalipszistöl vagy bármelyik szörnyű bűnözőtől retteg, hanem Hulk-tól, aki elméletileg ugye velük egy oldalon harcolt minden apokaliptikus csatában és rengeteg szuperbűnőzőt jutatott -ha nem is rács mögé- intenzívre.
Na jó, csak gondolj bele, hogy tudják, hogy haragtartó. Reedék a képéba mondták a kilövés előtt, hogy bocs, haver, de most elküldünk a jó édes fenébe, és lehetőleg soha ne gyere haza. Ők is tudják, hogy ezt jó eséllyel kicsit zokon vette. Mikor pedig Hulk vmit zokon vesz, az általában egy párszázmilliárd dolláros anyagi kárnál kezdődik...
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 21:46:41 írta talgaby »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2739 Dátum: 2006. November 11., 21:43:08 »
+Akire semmilyen észérvvel nem lehet hatni, aki haragtartó, aki nem felejt. Nekem az tetszik igazán, hogy tulajdonképpen (hogy ha már Harry Potter) úgy emlegetik lassan, mint Voldemortot. A szuperhős-társadalom nem Fátumtól, Ultrontól, Apokalipszistöl vagy bármelyik szörnyű bűnözőtől retteg, hanem Hulk-tól, aki elméletileg ugye velük egy oldalon harcolt minden apokaliptikus csatában és rengeteg szuperbűnőzőt jutatott -ha nem is rács mögé- intenzívre.

szerk: Falcon nem más mint Sólyom
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 21:44:16 írta Punkológus »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #2738 Dátum: 2006. November 11., 21:37:03 »
Juhé, újra megnyílt a söröző, ennek örömére felteszek egy kérdést,de ne nevessetek ki mer kezdő vagyok.
Mi a magyar neve Falcon-nak?Azt tudom, hogy tökmagyarul sólyom de ilyen nevezetű egyént nemtaláltam a Marvel Database HU-n, feltételezem nem így fordították.Ha nemtudjátok kiről beszélek, akkor plusz infóként mondom, hogy ilyen szárnyas feka gyerek, Amerika Kapitánnyal működött együtt a Captain America v1-ben, kb. #150-#220ig asszem.

Idézet
(hopsz. Reedben csalódtam. Hogy lehet egy ekkora elmének Windowst használnia? Alap a Mac vagy a Linux... rolleyes.gif )
Jah, én azt gondoltam valami saját maga által írott operációs rendszeren dolgozik egy ilyen nagy elme.Mondjuk a WinNyúlós-on.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 21:40:00 írta Ryder »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2737 Dátum: 2006. November 11., 21:35:55 »
Idézet
Tök jó látni, hogy így fél mindenki Hulktól
Most őszintén, Te nem félnél vkitől, aki:
Ha egy adott formájában van, akkor biztosan dühös.
És nagyon könnyen lesz még dühösebb.
Könnyen eljár a keze.
Egyszer egyetlen csapással szétzúzott egy meteoritot, ami kétszer akkora(!) volt, mint a Föld!
Az egyedüli lény, aki képes volt átütni Onslaught páncélját.
És képes volt megtámasztani kis segítséggel egy cirka 150 milliárd tonnás kövecskét...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2736 Dátum: 2006. November 11., 21:28:59 »
Hehe, nekem ez a Cho kölyök szimpatikus
Idézet
A végén Reed elmondja Vasembernek, hogy Hulk elveszett, és meg kell találniuk, mert ha előbb Hulk barátai találják meg, az nagy gáz lesz.
Itt nagyon kiváncsi lennék az arckifejezésekre, ahogy Reed közli Vassal, hogy ideje utána nézni a Zöld srácnak, mert elöbb-utóbb ösznépi pofozkodás kezdődik. Tök jó látni, hogy így fél mindenki Hulktól  
Idézet
Neked, meg Gorgonitának el kellene menni valamelyik kiadóhoz. Ezeken a szövegeken mindig majd beszarok.
Ezt támogatom

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2735 Dátum: 2006. November 11., 21:28:00 »
Vazzeeeee    habzik a szám a röhögéstől!!!      Neked, meg Gorgonitának el kellene menni valamelyik kiadóhoz. Ezeken a szövegeken mindig majd beszarok.  

Az e havi virtuális söradagodat a HZs a saját számlájára íratja   .

(hopsz. Reedben csalódtam. Hogy lehet egy ekkora elmének Windowst használnia? Alap a Mac vagy a Linux...   )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2734 Dátum: 2006. November 11., 21:20:52 »
Szavaidból mintha azt venném ki, hogy nem lopta be magát a szívedbe eme mellékszereplő. Vajon ebben mekkore szerepe lehet annak, hogy ha tényleg visszahozná a Hulkot, az úgy szétrúgná az általad támogatott Tony p*csáját, hogy még a jövő évezredben is annak a darabjait szedegetnék össze?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2733 Dátum: 2006. November 11., 21:16:13 »
Incredible Hulk #100

Az első történet az aktuális Hulk-sztori arról a bolygóról, amire Hulkot kilőtte az Illuminati, illetve tévedésből odakerült. Számunkra érdektelen.
Van viszont egy kis sztori mögéfűzve arról, hogy van a Hulknak egy kis köcsöge, bocsánat, barátja: Amadeus Cho, tini srác, aki a föld hetedik legokosabb embere. (Hogy az első hat kicsoda, azt nem mondják, de valszeg Reed Richards, Tony Stark, Bruce Banner, a Vezető, Walter Langowski és Bolgár György.) A gyereket kergeti a SHIELD, de ő csuklóból lealázza őket. Ezek után megkeresi Banner egyik elhagyott laborját és a Banner-Richards forródróton felhívja Reed-et.
Reed éppen a Thor-klónját debuggolja, de az mindig leáll kékhalállal. Reed szidja Bill Gates-t, aztán felveszi a telefont és ezzel utat nyit a gyereknek, aki meghekkeli a számítógépes rendszerét. Cho-ról kiderül, hogy amellett hogy őt is Cho-nak hívják, mint a kiscsajt akivel először smárolt Harry Potter, de aztán dobta egy menőcsávóért, szóval a Marvel-Cho egy idegesítő görcs kis trágyarágó, igazi pudvás pöcs aki mindenkinek az idegeire megy. Folyton beszól Reed-nek, de azért jól eltársalognak. Reed fájljaiból kideríti a mitugrász puhapöcs, hogy Hulkot hova akarták küldeni - aztán azt is, hogy nincs ott... Reed ezt akkor hallja először. A faszcibáló öcsi még beígéri, hogy visszahozza Hulkot aki mindenkit agyonver majd, aztán leteszi a telefont.
A végén Reed elmondja Vasembernek, hogy Hulk elveszett, és meg kell találniuk, mert ha előbb Hulk barátai találják meg, az nagy gáz lesz. A kis porbafingó meg röhögve száguldozik a robogóján, és remélem, belesétál három adamantium karomba (tökmindegy, Hulk úgyis utálja Rozsit, szóval jobban már nem haragítaná magára, a kis pöcsöt meg hasznos lenne elintézni).

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2732 Dátum: 2006. November 11., 21:14:40 »
Viszont milyen szép is lenne, hogy ha az antiregesek azt mondanák, hogy oké, beregisztrálunk és letesszük a lantot, aztán meg leshetitek, hogy kifogja neketek mégegyszer megmenteni a földet Nagy G-től  

Egyébként Fury jöjjön vissza, Hill menjen el, de csak miután Hulk nyilvánosan megveszőzte

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2731 Dátum: 2006. November 11., 21:08:26 »
Hill maradjon. nevezzenek őrültnek (már megszoktam), de nekem nincs bajom vele. Amíg Fury nem ül vissza abba a székbe, addig tökéletes oda.
Hogy mi lenne a győzelem: Törvény visszavonása, NZ-beli börtön teljes felszámolása, az F4 újra együtt, nyilvános bocsánatkérés a Kongresszustól a kialakult helyzetért. Ennyi elég volna. Gyilkolás nem kell. Elég volt már belőle, pedig tudom, hogy még rengeteg jön (jön a Punisher, gondolom hozza magával a 10 szétlőtt fej/számos átlagát is...  ).