Hehe, ne is mond, dc és egyéb file-megosztók híján még mindig csak álmodozok az Adventures-ről. Az oldalon, ahonnan tudnék új cuccoket szerezni, egyáltalán nem raknak fel. Az új Supreme-re is kíváncsi lennék, az is lassan egy évvel elhalad már mellettem (most jött ki a #9, nem?). A New Universe sajna nekem eléggé kimaradt, így az nem igazán izgalom tárgya. Most főleg a Csodálatos Póklányért drukkolok, hogy annak is meglegyen legalább az a törzsközönsége, mint a régi címnek, mert ebben az esetben DeFalco talán még mindig képes lesz életben tartani régi befolyását latba vetve a Marvelnél. Ha eddig bejött neki, talán ezután is. Bár nem tudom, hogy Quesada mennyire komálja a dolgot, ő mintha eléggé erőltetné a minden téren való újítást, és nem szeretné elvinni a Marvelt a kicsit nosztalgikusabb irányba (kész csoda, hogy van Adventures...)
(Tényleg, ha már Adventures: Mivel nem olvasom, sajnos nem tudom, de ez nem megint egy alterverzum? Mert mintha megint a régi történetek futnának benne, a régi hangulatban, modern körítéssel.)