Mann!
Eddig ódzkodtam bizonyos jelzőkkel, kifejezésekkel és fogásokkal élni, bocsánat, ha most esetleg "valamilyen megmagyarázhatatlan okból" mégsem tenném.
Bár ennek a levélváltásnak a kezdő hozzászólása nem erre a témára volt kihegyezve, mi több, a másodikban is csak a lehetőségét fogalmaztam meg, szépen elkanyarodtál ebbe az irányba... A véleményem szerinti egyik lehetséges ok "dekódolható" a most következőkből.
te is ott ülsz a Hubon, de ha valami nem tetszik nem oda irogatsz...
...vagy csak süket fülekre talál...
Írogattam. Sőt, írogattak mások is, olyanok, akik tőlem nagyságrendekkel jobb diplomáciai érzékkel adják elő a mondandójukat. Nem hatott. (Ezek szerint, vélhetően magadból indulsz ki, mikor azt feltételezed, hogy az embereknél nem használ a jó szó...)
A reakcióidat hadd ne idézzem...
Az meg, hogy nem jól fejezed ki magad ( moderátor : Kendra és én vagyok, Admin : mano és Tlof,)
Ezzel szőrözni körülbelül olyan olcsó húzás volt, mintha én most a te hozzászólásodból idézgetnék, hozzátéve, hogy "ezt bizony magyarul nem így használják...", vagy a helyesírási hibáidat pöckölgetném. De a te logikád mentén haladva... van még egy Moderator néven futó moderátor is, aki... És ha ugyanezt a logikát következetesen végigviszed, ehhez még a TervezettKepregenyek nevűt is hozzácsaphatod!
gondoltam ez is a szokásos kóstolgatásod...
Gondolom, ez is a szokásos önérzeteskedésed. Amire volt már néhány példa. Rosszul tűröd a kritikát? Pedig egész finoman adom elő a mondókámat. Mi lenne a fölvenném a K.Net fórumán gyakran visszaköszönő stílusod és úgy tenném...? Kirúgás? Anyázás?
Bocs, hogy a hubon tanúsított viselkedésedből arra következtettem, hogy lehet veled kötetlenül, közvetlen hangnemben társalogni. Az ugratások, beszólások pedig messze nem voltak olyan súlyosak, hogy ennyire fenn lehessen akadni rajtuk. ...és arányosak volt a te nekem címzett élceiddel is. Ráadásul a "szokásos"-t sem igazán értem a "kóstolgatás" előtt...
Kritizálni könnyű a moderálást, és mivel túl sok rálátásod nincsen, okoskodhatsz róla
...és pont olyan könnyű ezzel takarózni is. Valóban gőzöm sincs, mikor, milyen piros gombot nyomsz meg, viszont sokat (pont eleget) látok és tudok ahhoz, hogy véleményt merjek nyilvánítani. Bocs, ha nem az az engedelmes birka vagyok, aki egy szúrós tekintettől visszahúzza a fejét a tömegbe és békésen legelészik tovább.
idáig csak ez az egy módszer segített...
Hadd kérdezzem meg: tényleg segített?
bizony, én is emlékszem rád... semmi köze sem volt a fórom dolgokhoz, csupán a felém intézett kedves hangnemedhez, és ha jól emlékszem, még így is segítettem neked, nem tudtál PM-et írni, mert titokzatos módon az csak úgy műxik, ha van az üzenetnek tárgya (ezen a fórumon is)... természetesen ez is benne van a GYÍK-ban...
Legalább az esetre emlékszel...
Akkor, ha már így esett, részletezem a saját tapasztalataimat, csak hogy pontosítsak ezt-azt. Ott sem volt semmi gond a hangnememmel, csak te akkor is szövegértelmezési hibába estél és önérzeteskedtél. Akkor, mivel új voltam még, kihátráltam, mert nem akartam az ötödik hozzászólásommal balhét kavarni. Bár te tudtál volna privátot írni, nem tetted meg, hanem nyilvánosan kezdtél találgatni és kioktatni, amivel eredetileg te vádoltál engem... Aztán rájöttem hogyan lehet privát levelet küldeni. Szépen, hosszan, érthetően elmagyaráztam a dolgokat, kifejtettem benne, hogy az én orrom alá is odadörgölt GYIK frászt se segít és az angol súgófájlok végigböngészése sem érte el a kívánt célt. A probléma valóban csak annyi volt, hogy nem írtam semmit a téma rovatba.
De erre magamtól kellett rájönnöm és nem te vezettél rá. A GYIK-ba pedig pontosan ezek után kerül be, azóta van benne!
felvetéseidet ide írhatod, de én nem olvasom el
Szerinted melyik korosztályra jellemzőek az efféle megnyilvánulások?
Bocsika, de most én is élek a nyilvánosság fegyverével.