A "körülmények" témájában:
Farek:
És itt be kell ismernem, hogy más oldalakon én sem voltam eddig túl sok hozzászóló, mert csak az irodában van netem..... mostanában ráálltam arra, hogy amíg otthon nem lesz elérhetőségem, addig heti egy net café látogatás
Ezzel az őszinteséggel mégjobban kivívtátok a tiszteletemet. Én azt hittem, hogy a technikai lehetőségek és a napi szabadidő számotokra egyáltalán nem akadály. Akkor most már csak az a kérdés, hogyan tudtok ennyire szinten tartani egy oldalt ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de bőven átlagos feltételek mellett? Vagy úgy értetted a "mi kis csapatunkat", hogy csak a Bosszú Angyalait Magyarító Brigád Alapítótagjai(röviden BAMBA )? A többiek meg időmilliomos, hájtek szájberpánkok?
Ehhez képest szerintem elég jól működünk együtt.
Hát ehhez képest nem is csak elég jól...
Micho:
ez tény, hogy a vadkeleti honosítók valóban sokat letettek már az asztalra
"vadkeleti"? Micsoda bátor szóösszetétel. Amúgy egyet kell értenem. Akiket már ismerek(ha, ismerek... ez is bátor volt. Értsd: akiknek már láttam az arcát, tudom a nevét, esetleg már beszáltem vele) azok is mind keletiek.
hisz ha valami természeti vagy egyéb katasztrófa üt be, akkor kútba eshet a vállalkozás.
Ez igaz. Ezért vagytok ismeretlen helyszíneken szétszórva az országban, különböző földalatti atombunkerekben(Fogarasi Co.) élve mindennapjaitokat, és nehogy valaki támadást indítson, ti is az internet elvén működtök- ha egy csomópontot kiiktatnak, a többi zavartalanul tud működni
a "miért csináljátok" témájában:
Farek:
Mert szeretném megosztani ezeket a képregényeket a többiekkel, és így egy kicsit visszaigazolást is nyerek, hogy talán nem egyedül vagyok az elferdült ízlésemmel.
Jelentem, nem vagy egyedül!
Micho:
meg kellene kérdeznem a manageremet, mi a legpozitívabb indok az olvasók felé
Azt hiszem, megtaláltam neked. Itt olvashatod, pár sorral feljebb...
a "néma olvasók tengerén" témában:(hú, de költői vagyok )
Farek:
És itt be kell ismernem, hogy más oldalakon én sem voltam eddig túl sok hozzászóló
BŰNÖS!BŰNÖS! NINCS MENTSÉG! BŰNÖS! indok:
mindenki tudna hozni egy indokot arra, miért nem ír a fórumban, de azt hiszem, egyik sem állná meg igazán a helyét.
És ezt nem én írtam, ugyebár! (csak viccelek, nehogy magadra vedd ! Hiszen én is mondtam, hogy csak nemrég óta van netem, de az oldalt már egy éve látogatom...úgyhogy én is vétkeztem Oldozz fel atyám! )
Micho:
Igen, elolvastam a Zspider és közted lezajlott kis eszmecserét. Nem akarok véleményt alkotni, mert ez tényleg nem tartozik rám, de azért egy megjegyzést engedtessék meg: szerény véleményem, hogy vagy az újévi bulid nem sikerült elég jól---> , vagy túl jol sikerült , de én úgy láttam, egy kicsit túl erős voltál Zspider-rel .Szószerint lebasztad, már elnézést a kifejezésért. Biztos nem esett jól neki
Más, kevésbé komoly kérdésem:
Mi ez a sörös krigli itt a nevem alatt? És miért üres?!?Na meg ez a Tesco Gazdaságos..
Miért nem tudok avatart megadni?Probáltam, de mintha nem engedte volna. Esetleg ti nem akartok nekem egy jót kitalálni? Ne legyen már olyan üres az a rész...