Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 876784 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #1086 Dátum: 2006. December 01., 22:12:22 »
Azt inkább hanyagold, mert a csúnya inkvizició még cenzúrázná. De mivel érdekel, jöhet priviben

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1085 Dátum: 2006. December 01., 22:07:52 »
Van egy kicsit hosszabb szöszenetem is. A címe: 91 dolog amit tudni kell a szexről.   Ha érdekel titeket beírhatom ide.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1084 Dátum: 2006. December 01., 21:59:43 »
Idézetet írta: Schmatzy
Nekem az a szöveg jutott az eszembe, ami a WC plafonjára van felírva:

Ha idáig elhord a szerszámod, akkor neked a tűzoltóságnál a helyed.

Egy hasonlóhoz volt szerencsém:
A szemben levő falra ez volt írva: nézz jobbra--->jobboldal: nézz balra--->oda: nézz hátra--->nézz fel---->és végül fentre: nézd meg hogy össze pisáltad az egész wc-t

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1083 Dátum: 2006. December 01., 20:34:00 »
A vadnyugaton annak idején, ha egy aranyásónak volt egy "aranyköpése", azt a társai néha megölték a nyáláért.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1082 Dátum: 2006. December 01., 19:47:14 »
Nekem az a szöveg jutott az eszembe, ami a WC plafonjára van felírva:

Ha idáig elhord a szerszámod, akkor neked a tűzoltóságnál a helyed.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1081 Dátum: 2006. December 01., 15:02:46 »
Idézetet írta: Sepi
Most pedig lássuk kinek mennyire jó a szeme:
Mozog A Karika Vagy Nem?

Ez tök jó.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1080 Dátum: 2006. December 01., 11:08:08 »
És most pár darab mondás, aranyköpés:

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Bal lábbal keltem fel. Felvettem az ingem és leszakadt egy gomb. Megemeltem a táskámat és leszakadt a füle. Már félek kimenni vizelni...

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

A múltkor hazamentem és az asszonyt az ágyban találtam egy vietnámival és egy négerrel. Lefényképeztem őket és elküldtem a Benetton-nak. Sosem lehet tudni...

Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

Ne igyál, amikor vezetsz! Még nekimész valaminek és kilöttyen a pia.!!!

Egy jó nőt meghódítani és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Nagyanyám nagyon kemény asszony volt. Három férjet temetett el, pedig kettő közülük csak szundikált.

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van olyan csomó dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Van egy túlélő késem. Túlélte az apámat, a nagyapámat...

Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?

Mi nem haldoklunk. Mi így élünk.

Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.

Sose vegyél semmit, aminek nyele van. Azzal dolgozni kell!

Még hogy az úszástól jó alakod lesz. Nézd meg a bálnákat!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1079 Dátum: 2006. November 30., 21:03:15 »
Tedrmészetesen nem mozog. Amúgy van egy ilyen optikai csalódásos képsorozat...nagyon jók vannak benne. A vége a legütősebb...láthatjátok Jézust is!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1078 Dátum: 2006. November 30., 19:12:41 »
Most pedig lássuk kinek mennyire jó a szeme:
Mozog A Karika Vagy Nem?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1077 Dátum: 2006. November 30., 14:29:13 »
Visszatérve az eutanáziához. Én annyiban értek egyet ezzel, hogy ha esetleg engem valami olyan baleset vagy betegség érne, hogy abból már nincs kiút, akkor ÉN eldönthessem, hogy akarom-e tovább vagy sem. De mások ne döntsenek arról, hogy én élhetek-e vagy sem. Amúgy is ezt csinálják már velünk a politikusok. Meg hát a történelemben már volt erre példa, de szerintem ezekre senki sem emlékszik.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1076 Dátum: 2006. November 30., 14:04:51 »
A jóóóó öreg kaine, a női nem nagy barátja...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1075 Dátum: 2006. November 30., 14:00:07 »
Idézet
VIRGINIA: Lebanonban a férfiak reggelente nem rúghatják ki lábbal az ágyból a feleségüket.
Ez mekkora szemétség! Ott se laknék!  

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1074 Dátum: 2006. November 30., 13:58:35 »
 Ha lesz még akkor járókeret!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1073 Dátum: 2006. November 30., 13:34:22 »
Idézetet írta: Spuri
Hahh! Talgabyval 90 évesen egy klubba fogunk járni képregénytolvasni! Már most látom

Idézetet írta: tomgrey
Már ha lesz még akkor papír...
Talgaby:"Ba*meg Spuri megint kitépted a fejemből a holovetítő csatlakozását a járókereteddel..."  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 30., 13:41:27 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #1072 Dátum: 2006. November 30., 12:59:51 »
Már ha lesz még akkor papír...

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1071 Dátum: 2006. November 30., 12:55:11 »
Elszomorító. Ilyenkor szerintem már tényleg a legjobb a struccpolitika...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1070 Dátum: 2006. November 30., 12:39:54 »
Idézet
Addig maradj életben, amíg kifizetődő vagy az államnak. Ez azért remélem, mégse következik be sosem...

Hahh! Talgabyval 90 évesen egy klubba fogunk járni képregénytolvasni! Már most látom

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1069 Dátum: 2006. November 30., 11:53:12 »
Sajnos, a mai "pénzközpontú világban" az élet könnyen lehet, hogy egyszerűen csak ennyit fog érni. Addig maradj életben, amíg kifizetődő vagy az államnak. Ez azért remélem, mégse következik be sosem...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1068 Dátum: 2006. November 30., 11:47:54 »
Idézetet írta: talgaby
Az egészben az a legszomorúbb, hogy úgy néz ki, komolyan is gondolják.  Mert még ha vmi hülyéskedés volna...
pedig az. egy magyar könyv hype-ja, némi maliciózus társadalomkritikával fűszerezve. annyira jól sikerült, h a domainszolgáltató meg úgy mindenki balhézik, de egyébként meg azért a hardcore scifi rajongók kapásból gyanút kéne fogniuk...
http://www.agenda-kiado.hu/php/konyv_diagnozis.html

valahol azért elgondolkodtató, h akár még képesek is vagyunk ilyen körítésben komolyan venni. mármint h milyen biznic lenne még az euthanázia is ebben a pénzkp-ú világban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 30., 11:44:20 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1067 Dátum: 2006. November 30., 11:31:46 »
Emellett én sem mehetek el szó nélkül....

Elkeserítő, hogy itt tartunk...

Pár éve még az volt a probléma, hogy az időseket öregekotthonába dugják az emberek...
Ma már arról van szó, hogy mennyire gazdaságos, ha az öregeket rábeszéljük, hogy nyirassák ki magukat?

Elmondom nálunk mi a helyzet. Én még egy három generációs családban nőttem fel, ahol egy fedél alatt él a nagymama, a szülők, és a gyerekek. Ennek rengeteg előnye volt. Sokkal-sokkal-sokkal több, mint hátránya. Szeretem a nagymamámat. Ez van. Nagyon bölcs, és sokat tanultam tőle. Nem csak abból, amiket mond, hanem amiket tesz. Nagyon hiányozna, ha meghalna. Ami az öregséggel együtt jár: betegségek, rosszullétek, a lábak és a kezek nem úgy dolgoznak, ahogy régen. Bele sem merek gondolni, hogy én hogyan fogom viselni, hogy minden reggel fáj a hátam, lábam, kezem. De azt látom, hogy a nagyim méltósággal éli meg a nehézségeket. És állítom, hogy sokkal könnyebb neki, mert mögötte állunk. Tudja, bármi éri, ránk mindig számíthat. A halálra szerintem már régen felkészült, és nekünk is csak azt tanította, hogy az élet minden napja újabb ajándék a Jóistentől.

Én is szeretek élni. De nem szeretném azt megérni, hogy a társadalom azért vessen meg engem, mert öreg vagyok, és drága engem eltartani. Ha így lesz, akkor majd azt mondom: bezzeg anyátoknak nem jelentett gondot, hogy eltartson titeket, amikor még minden nap pelenkázni kellett, és a sz*rt kellett lepucolni a seggetekről.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1066 Dátum: 2006. November 30., 10:49:19 »
MIndenkinek joga van a tisztességes halálhoz, eben egyetértek és támogatom azt, hogy ha vki meg akar halni, akkor ne tartsák gépeken életben, de ez az üzleties szemlélet nekem is sok volt. Ennyire érzéketlenül tekinteni az életre, már szinte undorító. Nagyon remélem, hogy ez tényleg inkább csak vmi perverz vicc...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1065 Dátum: 2006. November 30., 10:07:40 »
Na én úgy vagyok vele, ha nők elvetethetik a gyereküket, mert pl. éppen a k***a fontos karrierjüket építgetik, akkor igen is mindenkinek joga van tisztességgel meghalni, de azért ez a gazdasági megközelités... amikor elolvastam, csak az tudtam benyögni, hogy Atyaúristen. Szerintem három nap múőlva már a hírekben fognak szerepelni.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1064 Dátum: 2006. November 30., 09:55:06 »
Az egészben az a legszomorúbb, hogy úgy néz ki, komolyan is gondolják.  Mert még ha vmi hülyéskedés volna...

Nem elérhető avman

• Asterix
  • **
« Válasz #1063 Dátum: 2006. November 30., 09:27:41 »
I'll be back... soon...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1062 Dátum: 2006. November 29., 21:34:55 »
Ezt már ismertem régebbről, de akkor is az volt a véleményem, hogy ez csak kitaláció. Főleg a robbanóanyagos ami kissé átlátszó, na meg a Harlemes is. Azért nem rossz, de kiváncsi lennék egy ilyen valódi listára.

Menjetek szavazni Puskásra: ide
Nállam nem mindig jön be az oldal, de azért próbálkozzatok.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1061 Dátum: 2006. November 29., 18:24:08 »
FBI TOP 12

Az FBI minden évben, az elkövetett 36000, gyilkossággal végződött bűneset kivizsgálása után nyilvánosságra hozza az adott év legbizarrabb ügyeit. Íme, a 12 legelképesztőbb haláleset::

1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belső sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.

2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idős hölgy következő nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.

3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésből vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székéről. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró később valószínűleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.

4. A 17 éves David Danilt barátnője ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövű vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátnő) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".

5. Javier Halos (27) végzetét a főbérlője okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlő már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.

6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával van dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.

7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nevű bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.

8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.

9. John Joe Winter őrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate (TNT) nevű robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelő oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tűnt el.

10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repülőgép sugárhajtóművet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony erősen tiltakozott a hatalmas hang és a tűzveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtómű helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtóművet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.

11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" című filmből merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetőtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.

12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapot, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1060 Dátum: 2006. November 29., 13:52:02 »
Azért kíváncsi vagyok, hogy pl. a szamár a fürdőkádban törvény milyen precedens alapján született meg... de egyébként némelyik törvény jogos:
Idézet
A vasárnapi istentiszteletre csak lőfegyverrel fölszerelkezve mehetnek a polgárok.
Ha már iskolába is fegyverrel megy a gyerek, akkor a templomba miért ne mehetnének úgy az emberek?
Idézet
Sioux-ban tilos a padlón szeretkezni.
Hogy ne zavarják az alsó szomszédot.
Idézet
Aimesban legfeljebb három korty sört fogyaszthatnak a házas férfiak, mielőtt ágyba bújnának az asszonnyal.
Naná, majd ott szagolja éjszaka azt a sörszagot...
Idézet
A negyvenkét kilogrammnál könnyebb vagy kilencvenkét kilónál nagyobb súlyú nőknek nem szabad fürdőruhában kimenniük az utcára.
Az esztétika mindenek felett.  Pár kép alapján egyes amerikai strandokról teljesen igazat kell adnom ennek a törvénynek...
Idézet
Nyilvános helyen tilos gargalizálni.
Hát, nem is szép látvány...
Idézet
Alexandriában a férfiak nem közeledhetnek büdös szájjal a feleségükhöz.
Igazuk van.
Idézet
St. Louisban a tűzoltók csak akkor menthetnek ki valakit az égő házból, ha az teljesen fel van öltözve.
Ezt is biztos egy olyan polgármester találta ki, aki rágyújtotta a feleségére és annak szeretőjére a házat...
Idézet
Carrizozóban a nők csak akkor mutatkozhatnak a nyilvánosság előtt, ha szőrtelenítették a lábukat.
Hát szereti vki a szőrös lábú nőket?
Idézet
Lebanonban a férfiak reggelente nem rúghatják ki lábbal az ágyból a feleségüket.
Persze, mert túl nagyot huppanna és felébresztené az alsó szomszédot.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #1059 Dátum: 2006. November 29., 13:42:07 »

Oroszországban meg a nők nem ihatnak vodkát zuhanyzás közben. Tiszta diszkrimináció
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 29., 13:44:27 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1058 Dátum: 2006. November 29., 13:14:26 »
FURA PARAGRAFUSOK

Az Egyesült Államok különböző államaiban számos régi, ma már komikus paragrafus van életben. Hogy a törvénytisztelő állampolgárok ezeket a szabályokat is komolyan veszik-e, arról nem szól a fáma. Íme egy csokorra való!  

ALABAMA: Vasárnap tilos dominózni. A férfiak csak olyan bottal verhetik a feleségüket, amelynek átmérője nem haladja meg a saját hüvelykujjuk átmérőjét.
COLORADO: Denver városában tilos a porszívót kölcsönadni a szomszédnak. Logan Countryban a férjek nem ébreszthetik csókkal a feleségüket.
DÉL-KAROLINA: A szennyvízcsatornákban hivatalos engedély nélkül tilos fürödni. A vasárnapi istentiszteletre csak lőfegyverrel fölszerelkezve mehetnek a polgárok.
DÉL-DAKOTA: Sioux-ban tilos a padlón szeretkezni.
ÉSZAK-KAROLINA: A hotelszobákban az egymás melletti ágyak között legalább hatvan centiméteres távolságnak kell lennie.
FLORIDA: Az egyedülálló, elvált vagy megözvegyült asszonyoknak vasárnap tilos ejtőernyőzniük.
GEORGIA: Az áruházakban csak akkor lehet levetkőztetni a próbababát, ha a kirakat ablakán behúzták a függönyt.
ILLINOIS: Aki Oblongban az esküvője napján vadászni megy, le kell mondania a nászéjszakai szexről.
INDIANA: Garyben megbüntetik azt, aki fokhagyma fogyasztása után színházba megy.
IOWA: Aimesban legfeljebb három korty sört fogyaszthatnak a házas férfiak, mielőtt ágyba bújnának az asszonnyal.
KENTUCKY: A negyvenkét kilogrammnál könnyebb vagy kilencvenkét kilónál nagyobb súlyú nőknek nem szabad fürdőruhában kimenniük az utcára.
LOUISIANA: Nyilvános helyen tilos gargalizálni.
MAINE: Portlandben tilos a férfiaknak tollal csiklandozniuk a kedvesüket.
MINNESOTA: Alexandriában a férfiak nem közeledhetnek büdös szájjal a feleségükhöz.
MISSISSIPPI: A szakállas férfiaknak tilos az utcán borotválkozniuk.
MISSOURI: St. Louisban a tűzoltók csak akkor menthetnek ki valakit az égő házból, ha az teljesen fel van öltözve. Leadwoodban a pilótáknak repülés közben tilos görögdinnyét enniük.
NEVADA: Las Vegasban tilos másnak átadni a protézisünket. Eurekában
tilos szakállas férfival csókolózni.
NEW JERSEY: Liberty Cornerben büntetést fizet aki szex közben megnyomja az autója dudáját.
NEW YORK: Brooklynban nem szabad szamarat tartani a fürdőkádban.
PENNSYLVANIA: Harrisburgban nem szabad az újságosbódéban szeretkezni.
RHODE ISLAND: Newportban tilos naplemente után pipázni.
ÚJ-MEXIKÓ: Carrizozóban a nők csak akkor mutatkozhatnak a nyilvánosság előtt, ha szőrtelenítették a lábukat.
VERMONT: A feleség csak akkor mehet fogorvoshoz, ha férje ebbe írásban beleegyezik.
VIRGINIA: Lebanonban a férfiak reggelente nem rúghatják ki lábbal az ágyból a feleségüket.
WASHINGTON: Bellinghamben a nők tánc közben nem tehetnek három lépésnél többet visszafelé.
WYOMING: A nőknek legalább másfél méterre kell állniuk a bárpulttól, amikor megrendelik vagy elveszik az italukat.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1057 Dátum: 2006. November 28., 08:23:19 »
Akkor most itt van pár régi vicc:

Egy arab fickó rázza a szőnyeget a negyedik emeleti ablakban. Valaki felnéz‚ és odaszól neki:
-Mi van Ali, nem indul?

A katonáknál sorozáskor vizsgálatot tartanak. Bemegy az orvosiba meztelenül az egyik. Rákötnek a farkára egy csengőt és így szól az orvos:
-Gondoljon egy szép nőre és a szexre!
Tisztán hallani, hogy:  -Csing-ling, csing-ling.... Mondja neki az orvos, hogy egészséges, elmehet. Jön a következő, neki is rákötnek egy csengőt a farkára és mondja neki a doki:
-Gondoljon egy szép nőre és a szexre!  -Erre eszeveszetten elkezd csilingelni a csengő:  -Csing-ling, csing-ling... Átmegy a másik szobába ő is. Jön a harmadik, ő is kap egy    kis csengőt, neki is elmondja a doki:
-Gondoljon egy szép nőre és a szexre!   -semmi csilingelés nem hallatszik, aztán nagyon gyengén egyszer-kétszer. Azt mondja az orvos:
-Hát ez nem az igazi, édes fiam, de még elfogadható. Menjen át a másik szobába a fiúk után.
-Csing-ling, csing-ling, csing-ling...

Egy fiú sétál a Váci utcában a barátnőjével. A lány bemegy a McDonalds-ba egy hamburgerért, a fiú meg kint ácsorog az utcán. Egyszercsak meglátja Zámbo Jimmy-t. Odamegy hozzá és megszólítja:
-Jónapot uram! Ön olyan híres személyiség, megtenné nekem azt a szivességet, hogy amikor erre sétálok a barátnőmmel, odaköszönne nekünk, hogy "Szia Karcsi!" ,tudja a barátnőm biztos nagyon csodálkozna, hogy én Önt ismerem!
-Jól van fiam! -válaszolta Zámbo Jimmy. A lány kijött a hambival, karonfogta a fiút. Egyszercsak hallják:
-Szevasz Karcsikám! De rég láttalak!
Erre a fiú:
-Mit képzelsz te szar, hogy még elém mersz állni!

-Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között?
-A terroristával lehet beszélni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 28., 08:41:13 írta Sepi »