Comicrackben nem kell felvinni semmit: megmutatod neki, hogy melyik mappában vannak a képregények, 'oszt jó napot, a többit megoldja.
Amúgy én leginkább azért használom(/tam, mert manapság már szinte nincs ecomicom, csak az, amin éppen dolgozom - asszem kiégtem ), mert úgye ha csak mappában vannak a képregények, akkor az intézőből csak egy buborékot látsz bélyegképeként. A comicrack-el meg a főablakból mindegyik képregénynek a borítóját begyorsítótárazza, és így simán lehetett keresgélni borító alapján a dolgokat, amiket meg aztán akkorára nagyítasz amekorára akarsz. Igaz, nekem a csúcsidőszakban nem 100-200 db képregény volt a gépemen, hanem több ezer (kb 4000 volt a max vinyón lévő mennyiség, plusz lemezeken még "néhány" darab), ahhoz meg már jól jött a keresgélhetőség, meg az, hogy számontartotta a progi, hogy melyiket olvastam, meg hol tartottam az adott képregényben.
Megjegyzem, linux alatt sokkal jobban meg van oldva ez a ecomicos dolog. Ott már az intézőben is megjelenití bélyegképként a borítókat az oprendszer, meg külön olvasó sem kell pl. ubuntun, az általános doksi olvasóval alapból simán tudod nyitogatni a cuccokat (pdf-től cbz-ig egy rakás formátumot). De hát úgynézem kevesen vagytok kaphatóak az inovációra