1
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta tomcsi80 Dátum 2025. Április 03., 18:04:54 »A facebookon a Star Wars legendák csoportban a következő információt osztották meg:
Sziasztok @mindenki!
Tudom, réges-régen jelentkeztem utoljára. Elég sok dolgom volt és van is.
Ez egy kicsit rendhagyó poszt.
Történt ugyanis, hogy a Szukits befejezte a Star Wars kötetek forgalmazását nálunk. Viszont lelkes honosítók kisebb csapata úgy gondolta, hogy nem szeretnék, hogy Star Wars kiadványok nélkül maradjunk és rajongói fordításban, szerkesztésben és kiadásban gondolkodnak.
Elsőnek erre a két képregényre (Jedik hajnala és a Sötét Birodalom) esett a választás, amit elhoznának nekünk, de nem a Szukits méretéhez (Vérvörös Birodalom, Hagyaték) igazodva, hanem nagyalakos, kemény borítós formában, olyan 28x20cm-es (Fumax) méretben.
Nyilván, mivel nem nagy példányszában készülnének, így kicsit költségesebb, mint a hivatalos kiadók kötetei, viszont a munkájuk van olyan színvonalas. Egyéb képregényeken már évek óta dolgoznak.
Ha valakinek kérdése van, írhat nekem nyugodtan.
Darabonkénti ár megközelítőleg 23.000 Ft.
Megrendelő linkek a kommentek közt.
Az Erő legyen veletek!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=9685421618173109&set=g.265001668187924
Sziasztok @mindenki!
Tudom, réges-régen jelentkeztem utoljára. Elég sok dolgom volt és van is.
Ez egy kicsit rendhagyó poszt.
Történt ugyanis, hogy a Szukits befejezte a Star Wars kötetek forgalmazását nálunk. Viszont lelkes honosítók kisebb csapata úgy gondolta, hogy nem szeretnék, hogy Star Wars kiadványok nélkül maradjunk és rajongói fordításban, szerkesztésben és kiadásban gondolkodnak.
Elsőnek erre a két képregényre (Jedik hajnala és a Sötét Birodalom) esett a választás, amit elhoznának nekünk, de nem a Szukits méretéhez (Vérvörös Birodalom, Hagyaték) igazodva, hanem nagyalakos, kemény borítós formában, olyan 28x20cm-es (Fumax) méretben.
Nyilván, mivel nem nagy példányszában készülnének, így kicsit költségesebb, mint a hivatalos kiadók kötetei, viszont a munkájuk van olyan színvonalas. Egyéb képregényeken már évek óta dolgoznak.
Ha valakinek kérdése van, írhat nekem nyugodtan.
Darabonkénti ár megközelítőleg 23.000 Ft.
Megrendelő linkek a kommentek közt.
Az Erő legyen veletek!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=9685421618173109&set=g.265001668187924