Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta zoz Dátum 2020. Szeptember 21., 18:49:22 »
Szerintem Megatron nem annyira erős, legjobb formájában is legfeljebb egyenrangú a hatos fázisos robotokkal.

Én azt nem értem, hogy ha a hatos fázisos robotok képesek egymaguk teljes autobot hadsereget eltörölni, illetve bolygókat kiírtani, akkor Megatron miért nem vetette be őket az autobot haderő ellen.
Inkább meghódítandó bolygók leigázásra pazarolta az erejüket, pedig ha ráküldi őket az autobotokra, biztosan nem húzódott volna el a háború olyan sokáig.

Simán ki kellett volna írtatni velük az autobotokat, és utána semmi akadálya nem lett volna a galaxis leigázásának.
Ugyanez igaz az Álca Igazság Divizió katonáira is.

És ugye azt írták Megatronról, hogy egy szadista katonai zseni. Akkor miért követte el ezt a hibát?

22
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta Feast4 Dátum 2020. Szeptember 21., 13:53:29 »
Nekem az jött le, hogy vannak azt abnormálisan erős spéci szikrák. Ilyen Megatron, Optimus, Maximus, Mogorva az első Magnus, Hatlövet, Overlord, Gyilokmester. Meg ugye ott vannak, azok akik más okból olyan veszett erősek. Tarn pl.

Az abnormális szikrájú álcáknak nekem úgy tűnt át kellett esnie egy tesztelésen, hogy eljussanak oda, hogy megkapják az unitrium vázat. Többek mint aminek látszanak 14. Megatron Overlordot veri. Snitt. Megatron kéri a beültetést Overlordnak. Ezután kapta a harcászati vakfoltot is. Megatron ott még a régi testében volt. A 6-os fázisosok akkor azt gyanítom erősebbek voltak nála. Emlékeztek amikor Hatlövet egyedül megette a vezér osztagát élükön Optumissal. Vagy ugye a Roncsolók az elit harcosai az autobotoknak. Ahhoz képest kb. a teljes osztagot Overlord lemészrálolta. Aztán ott van Fekete Árny a Többek mint aminek 7. részben. Felsorolják a harcait, mielőtt Tarn megöli. Na az sem pite. Oka volt tehát ennek a vakfoltnak.

Egyébként Overlord beültetésénél is emlegették, hogy az unitrium beültetés akár halálos is lehet. Gondolom ezért nem is vállalta be Megatron.

Miután Optimus azt összecsukta a nagy M.et, akkor építette meg a szuper ércből az új testét Sokkoló. Plusz megkapta még az Apex páncélt is a levegőből. Abban a testében nyilván erősebb volt a 6-os fázisosoknál. Az a test ment gallyra amikor a Sötét Univerzumból származó izé ellen harcolt. Most kapott egy újat, mert ugye az tropa volt. Az jó kérdés ebbe mit bírna valójában.

Az valóban érdekes, hogy amikor kb. legyőzhetetlen volt, miért nem ette meg a teljes autobot haderőt, de ez már részletmatek.

23
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta Genzo Dátum 2020. Szeptember 20., 20:18:14 »
Köszönöm!  ;)
24
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta keildavid Dátum 2020. Szeptember 20., 19:55:17 »
Boldog születésnapot, Genzo! :hbd: :birthday: :m-deadpool:
25
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta daniel86 Dátum 2020. Szeptember 20., 18:56:46 »
A hatos fázisos álcák koomoly veszélyforrást jelententettek volna Megatronra ha ellene fordulnának. Ezért az óvintézkedés. Bár ez még nekem is homályos kissé. Overlordot például gond nélkül elintézné szerintem. Az unitrium befecskenndezés inkább csak igen körülményessé teszi a megsemmisítést. A szikra is közrejátszhatt ebben. Remélem később még lesz szó erről, mert Roberts nagyon jól adja  elő az ilyen részleteket.
26
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta Genzo Dátum 2020. Szeptember 20., 18:11:43 »
Köszi srácok! :worship:
27
Hazai és külföldi megjelenések / Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Utolsó üzenet: írta talgaby Dátum 2020. Szeptember 20., 17:53:15 »
Hickman írja, úgyhogy ezt a kérdést olyan 3 év múlva tedd majd fel, amikor befejezte. Eddig mind a bosszúangyalos, mind az F4-es nagyeposzai borzalmas lassan indultak, sok látszólagos blődséggel, de a legvégükre megérte kivárni a 10+ kötetnyi anyagot. De ő sajna csak egyben olvasva jó, havonta ijesztően szétszórt és lassú még két havilappal is.
28
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta Farek Dátum 2020. Szeptember 20., 14:53:28 »
Nagyon sokáig maradj még velünk és Isten éltessen, Genzo!
29
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta Micho Dátum 2020. Szeptember 20., 11:44:38 »
BSZ, Genzo! :drink:
30
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta Genzo Dátum 2020. Szeptember 20., 08:43:42 »
Köszönöm!  :m-deadpool:
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10