Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
a Zsák / Re:Hibás dolgok
« Utolsó üzenet: írta talgaby Dátum 2025. Április 30., 16:03:11 »
Szia! Sajna ez egy maradandó hibának tűnik, mert kb. egyetlen oldaladmin sem nagyon aktív már errefelé. Próbálkozz más böngészőkről is, de ezen felül maximum abban reménykedhetsz, hogy hátha valaki, akinek vannak még jogai és tudja frissíteni, erre jár és megoldja.
2
a Zsák / Re:Hibás dolgok
« Utolsó üzenet: írta Skanda Dátum 2025. Április 28., 17:11:42 »
Próbáltam regisztrálni az oldalra, több eszközről is, de a "Nem vagyok robot" mező csak tölt, nem aktiválódik, így többszöri próbálkozásra sem sikerült a regisztráció.
3
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Star Wars
« Utolsó üzenet: írta tomcsi80 Dátum 2025. Április 03., 18:04:54 »
A facebookon a Star Wars legendák csoportban a következő információt osztották meg:

Sziasztok @mindenki!
   Tudom, réges-régen jelentkeztem utoljára. Elég sok dolgom volt és van is.
   Ez egy kicsit rendhagyó poszt.
   Történt ugyanis, hogy a Szukits befejezte a Star Wars kötetek forgalmazását nálunk. Viszont lelkes honosítók kisebb csapata úgy gondolta, hogy nem szeretnék, hogy Star Wars kiadványok nélkül maradjunk és rajongói fordításban, szerkesztésben és kiadásban gondolkodnak.
   Elsőnek erre a két képregényre (Jedik hajnala és a Sötét Birodalom) esett a választás, amit elhoznának nekünk, de nem a Szukits méretéhez (Vérvörös Birodalom, Hagyaték) igazodva, hanem nagyalakos, kemény borítós formában, olyan 28x20cm-es (Fumax) méretben.
   Nyilván, mivel nem nagy példányszában készülnének, így kicsit költségesebb, mint a hivatalos kiadók kötetei, viszont a munkájuk van olyan színvonalas. Egyéb képregényeken már évek óta dolgoznak.
   Ha valakinek kérdése van, írhat nekem nyugodtan.
Darabonkénti ár megközelítőleg 23.000 Ft.
Megrendelő linkek a kommentek közt.
   Az Erő legyen veletek!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=9685421618173109&set=g.265001668187924
4
OFF topik / Re:Számítógép/Internet/IT
« Utolsó üzenet: írta talgaby Dátum 2025. Március 14., 19:18:38 »
Ezeréves a fórummotor, nem nehéz már regisztrálni rá. Amikor errefele járok, törlöm őket.
5
OFF topik / Re:Számítógép/Internet/IT
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2025. Március 14., 17:51:03 »
Mikor lettünk nem biztonságos site?
6
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2025. Január 02., 14:27:22 »
Nice.  :sm-clap:
7
Pozitív/Negatív vélemények / Re:Transformers
« Utolsó üzenet: írta Nimrod84 Dátum 2025. Január 02., 08:53:49 »
8
OFF topik / Re:Ünnepnaptár
« Utolsó üzenet: írta talgaby Dátum 2024. December 18., 22:40:09 »
Hát, maximum ha hivatalosan is adnak ki végre idehaza is digitálisan. Az egész honosítósdi lényege az volt, hogy valamiképpen pótoljon egy akkor szinte semennyire sem létező rendes hivatalos piacot. Sok-sok éve komolyan ki tudtál menni félévente egy börzére és viszonylag fájdalommentesen megvenni az összes magyar megjelenést az előző hat hónapból. Manapság a Kingpin vagy a FuMaX önmagában elvisz egy fizetést ugyanerre. Egyszerűen nincs már nagyon okunk honosítani, bár azért jó lett volna, ha a digitális múzeum folytatódik itt.
9
OFF topik / BUÉK meg minden egyéb!
« Utolsó üzenet: írta grrrgo79 Dátum 2024. December 18., 20:07:25 »
Boldog (és kimúlt) Karácsonyt (és BUÉK-ot) kívánok nektek!

(Hol van a mindennapi bontogatós képregényünk? Nem is tudom hány évig volt ilyen. Nagy kár érte és az oldalért is.)

További jó kímúlást kívánok!

(Talán majd egyszer lesz megint online magyar képregény!)
10
Hazai és külföldi megjelenések / Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Utolsó üzenet: írta KiD Dátum 2024. Október 11., 20:00:56 »
Köszi!  :cool:
Oldalak: [1] 2 3 ... 10