HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (125/381) > >>

Farek:
Egyébként a Legyőzhetetlen (Invincible) negyedik borítójának rajzolója vagy nem volt tisztában az arányokkal, vagy pedig azt mondták neki, hogy Mr. Fantasztikust rajzol új ruhában, mert a jobb karjának a perspektívája olyan, mintha egy megnyúlt gumikar lenne.

Amondin:
Oké, csak mint mondtam a komment alapján el tudtam volna képzelni hogy ti raktátok oda.

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 01., 15:27:49 ---Chaise Variant: Az az „Is all i need”  az eredetileg is ott volt vagy azt csak odaírtátok mert a kommentből el tudom képzelni hogy ti raktátok oda. :D

--- Idézet vége ---
Mi nem manipuláljuk a képeket, változtatás nélkül linkeljük ide a kiadó honlapjáról.  ;)

Amondin:
Hűha látom Talgaby most nagyon formában van  ;D. Néhány borítóhoz  vagy kommenthez lenne egy pár hozzászólásom.
Choker: Kicsit tényleg jobban meg kellett figyelnem a borítót hogy kivehessem mit is akarnak ábrázolni, de szerintem annyira még nem érthetetlen.
Spawn: Már előre látom hogy Zozi és Predash mit fog szólni ehhez a kommenthez. :D
Haunt: Ezen nevettem a legjobban ezek a kérdések. ;D
Chaise Variant: Az az „Is all i need”  az eredetileg is ott volt vagy azt csak odaírtátok mert a kommentből el tudom képzelni hogy ti raktátok oda. :D
Colt Noble and the Magalords: Tényleg egy ööö… érdekes cím. Valószínűleg a Mega Lords miatt csap a fejéhez a karakter(legalábbis amikor először megláttam a borítót azt hittem a fejéhez csap.)
Elephantman : Hát tényleg nem egy megszokott borító. Meg hogy őszínte legyek a címe alapján  még ha meg is tudnám se venném meg, de ugye ezzel ki hogy van.
Existence: Hát az eddigi kommentekből következtetve az összetettre gondolhatott Talgaby.
Jersey Gods: Haunt után ennek volt a legszórakoztatóbb a kommentje, tényleg nincs az Image-nél istenkomplexus ezek szerint. ;D
Orc Stain 2: Nem tudom ki hogy van vele de ez a borító olyan mintha én rajzoltam volna( Mark Bagley Jack Kirby és még egy jó páran szívrohamot kapnának hogyha meglátnának akárcsak egyet is az én rajznak nevezett ceruza össze-visszaságomból.)
A többihez nem nagyon tudok mit írni mert a történetüket nem ismerem.

Sepi:
Igen, most már jó. Akárcsak a megjegyzések.  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése