HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (124/381) > >>

Sepi:
A G-Man már múlt héten megjelent, legalábbis én már akkor találkoztam a digitális változatával. ;)

dr samson:
Na jó, én meg arra lennék kíváncsi, hogy az Image mikor lesz hajlandó kiadni a G-man: Cape Crisis utolsó részét, meg a War Heroes folytatását... vagy csak én nem találkoztam eddig ezekkel... :nemtudom:
(amíg nem látom mind a kettőtből a teljes minit a gépemen, addig ti sem fogjátok ám olvasni őket...)

Predash:
Zozi és Predash nem ír semmit, csak azt, hogy ma elkezdem a Spawn 41 beírását, ami alig várja majd kedves Talgaby-t. :D

Amondin:
Elephantman: Azt amit írtam azt cím és borító alapján írtam lehet hogy tényleg érdekes de ha ebből a kettőből indulok ki akkor annyira nem tartom érdekesnek.De tényleg lehet hogy jó. Volt már pár képregény amire azt mondtam hogy én azt ki nem olvason most meg a kedvenceim(pl:Avengers, Tini Titánok, Hulk)
Orc Stain: Nem tudom mit értesz bonyolult alatt, de még mindig azon a véleményen vagyok hogy ennél már csak én tudnék szörnyűbbet rajzolni.

talgaby:
Na jó, kicsit komolyra fordítva pár válasz:
A Chase Variant elméletben ilyen egyrészesekben fog menni, az Is All I Need az első alcíme.
--- Idézet ---Elephantman : Hát tényleg nem egy megszokott borító. Meg hogy őszíntelegyek a címe alapján  még ha meg is tudnám se venném meg, de ugyeezzel ki hogy van.
--- Idézet vége ---
Pedig állítólag érdemes. Rosszat még nem hallottam a sorozatról, az egyik legstabilabb Image-alappillér minőségre.
--- Idézet ---Existence: Hát az eddigi kommentekből következtetve az összetettre gondolhatott Talgaby.
--- Idézet vége ---
Heh, valójában ez is ey jó sorozat, csak néha az Image-nél olyan rémesen pocsék marketingdumát adnak a képregényeik előzeteséhez, hogy már nem lehet elmenni mellette szó nélkül.
--- Idézet ---Orc Stain 2: Nem tudom ki hogy van vele de ez a borító olyan mintha én rajzoltam volna
--- Idézet vége ---
Pedig ez egy elég bonyolult borító. Randa, de nem hiszem, hogy sokan le tudnák másolni. Kirby amúgy rajzolt anno elég sok horrort és ennél rondább lényeket is.

Azt az Invincible-borítót Erik Larsen rajzolta. Ő nagyon szereti ezt eljátszani, hogy egy nagylátószögű kamera elé rakja nagyon közel a figurákat, amik így mélységben eltorzulnak. Egy elcsépelt filmes trükk, ritkán használják, de valamiért sok rajzoló szereti, Larsen különösen (ha megnézi az ember, a borítói legalább felében használja).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése