HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
FZoli:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Április 01., 18:10:09 ---BANANA TAIL’S COLORFUL ADVENTURE HC
Kibírom... kibírom, mert McKenna jó író... erős leszek... áh, a fenébe vele:
Szóval, van egy majom, aki úgy tart egy banánt, mintha arra készülne, hogy olyan helyre dugja valaki másnál, amely testnyílás alapvetően nem a táplálék bevitelére való. Van egy... orrszarvúlány...nak tűnő pszichedelikus látomásunk, ami valószínűleg azért sír, mert tükörbe nézett, és rájött, hogy nem színvak. És van egy zebránk, aki úgy megijedt, hogy nem csak a sörénye áll égnek, de a csíkjai fele menekülni próbál, amitől képessé vált arra, hogy tökéletesen álcázza magát egy sakkviadalon. Mindez 32 oldalon 13 dollárért. Nem tudom, az szívott-e valamit, aki ezt lemodellezte a képekhez, vagy az, aki ezt meg is veszi majd a gyerekének.
--- Idézet vége ---
A többi kommented se piskóta, de ez... :lol: Valami stand-up comedy előadást nem tervezel esetleg? :D
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Április 01., 18:10:09 ---ANGELUS #4
Oké, szóval Dani az Angelus mellét fogdossa. Tudom, hogy valójában egy és ugyanaz a személy, de akkor is... ;D
--- Idézet vége ---
A Dani/Angelus melletti csajszi nem Dani, hanem Dani "barátnője", Finch, akit még a War of the Witchblades előtt/alatt szedett össze.
Farek:
talgaby: Beütött a vírus, és nem találták megfelelőt. Meg ráadásul a csaj nyilván egyébként is szemüveges, és dioptriás napszemcsit már nem maradt, aki készítsen neki... Akkor meg már jobb bekötni a szemét, látni amúgy sem látna, így meg nem támadja a vírus.
Vagy csak nem szokott hozzá a szemüvegekhez, meg nem állna jól neki, ezért visszautasította. Tudod, ez ilyen női dolog... :badteeth:
Asys:
A kommenteken szakadtam! :badteeth:
Savage Dragon-nál volt egy enyhe Hulk-feeling... :whistle:
Lehet, hogy vak az öreg, nem? :brow:
(Szóval, immunis...) :badteeth:
zozi56:
Kösz megint. :) Már az "...úgy terjed, hogy ránéznek. Igen." résznél felröhögtem. :D
talgaby:
De akkor meg minek kellett bebugyolálni a lánya szemét? Az előzetes alapján ez lesz a nagy feszültségforrás, hogy a lány vakon tapogatózik a sötétben. Ha csak egy napszemcsi kell, be kell menni egy optikushoz, van annyi, amennyi csak kell.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése