HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
CoverArt!
talgaby:
Nem az emberiség, az Éjszaka 30 napja utalás nem csak a sötétségre utalt, hanem arra is, hogy ez az egész egyetlen kisváros. Mert hát Stephen King óta csak ott létezhet horror az amerikai írók szerint.
Amondin:
Látom Talgaby ismét hozta a szokott formáját. ;D
Nekem leginkább a Haunt borítójához való kommentje tetszett a legjobban. " kigyógyult a múlt havi fejére ejtett üllőből" ;D :bravo: Meg a Good Complex kommentje se semmi. Ahogy a többié sem.
A Lightnál pedig nem azért, de mégis hogyan fog az emberiség legyőzni egy olyan vírust, amit nem láthatnak? Ez nekem nem egészen világos, hogy ezt hogy gondolta az író. :headscratch:
Fade to Black: Hát igen. Érdekes, hogy ez most férfi vagy nő, mert az arca alapján meg nem mondanám.
És látom újra van Berserker borító. Érdekes, hogy most nem téptek senkit sem ketté rajta. Mondjuk még így is visszataszító a borítója, de legalább nem annyira mint az eddigieké.
FZoli:
Igen, Stjepan-nál néha eléggé hasonlítanak a nők, főleg az arcuk, ezért is lehet már messziről felismerni az ő képeit. Nemrég kapott is némi kritikát, mert az egyik Witchblade-számban új rajzolási technikával kísérletezett, de a szereplői már túlságosan hasonlókra sikerültek.
talgaby:
--- Idézetet írta: FZoli - 2010. Április 01., 19:53:35 ---A Dani/Angelus melletti csajszi nem Dani, hanem Dani "barátnője", Finch, akit még a War of the Witchblades előtt/alatt szedett össze.
--- Idézet vége ---
Hoppá. Lassan tényleg be kellene hoznom magam az elmúlt cirka két és fél év Witchblade-jeiből, mert még a Broken Trinity környékén hagytam abba. De már csak 32 füzet van a Blackest Nightból, aztán végre belekezdhetek abba is.
De mentségemre legyen mondva, akkor is marhára úgy néz ki, mint Dani ezen a képen.
Galamb:
Haha, öcsém, tényleg az Image kiadó létezésének az a legnagyobb haszna, hogy talgaby ilyeneket tud írni (meg hogy dögös csajokat rajzolnak!:))! A fénnyel terjedő vírushoz: szerintem is vak a pali, vagy csak szimplán inmunis, mint a Legenda vagyok főhőse.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése