HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (337/381) > >>

Sepi:
Dark Horse megjelenések a héten:

Satan's **** Baby (one-shot):

Usagi Yojimbo #102:

IDW Publishing megjelenések:

Star Trek: Klingons: Blood Will Tell #1:

Star Trek: Klingons: Blood Will Tell #1 Klingon Language Edition:

Star Trek: The Next Generation: The Space Between #4:

Transformers Spotlight: KUP:

Transformers: Balancing Act:

Wormwood: Gentleman Corpse #7:

30 Days of Night: Spreading the Disease #5:

War of the Undead #3:

pepo05:
A Spider-man Poster Bokk nem gyengén haja a Pók3 egyik jelenetére!

talgaby:
Azt hiszem egyébként azért lehetett itt az eheti megjelenések között, mert mintha majdnem késett volna, aztán mégsem.  Történetre már a májusi C&DP-vel rakják párhuzamba. Na mindegy. Egyik nagy kKedvenc sorozatom borítóját egyébként is jó látni minél többször.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Az X-Men #198 múlt heti (épp most olvasom).
--- Idézet vége ---
Igen, én is pont most néztem, hogy ez már múlt héten kijött. Sajnos a marvel honlapján előfordul, hogy néha többször is kirakják egy képregény megjelenését más időpontban.

--- Idézet ---Rozsomákon viszont csak én unom, hogy már több, mint negyed éve csak Kardfogúval bunyózik a borítóin?
--- Idézet vége ---
Nem csak te unod. Én amúgy sem kedvelem Kardfogú karakterét, így nekem pláne unalmas. Sajnos mostanában már minden történetet elhúznak hónapokig. Ez ugyanolyan unalmas egyébként, mint amikor minden Pókember címben az utóbbi időben homokember volt a téma. Már egyszerűen halálra untam. Mire ideér a film, már totál megutálom a kinézetét is, pedig egy időben szimpi volt a karaktere.

talgaby:
Az X-Men #198 múlt heti (épp most olvasom).
És végre jön az újabb Barracuda!  Az már annyira elmebeteg, hogy már jó. Pedig Ennis.
Tetszik a Fenegyerek borítója, ha jól látom, már más csinálta. A kicsit elmosott borítók után azért jól esik egy ilyet látni. A Rozsomákon viszont csak én unom, hogy már több, mint negyed éve csak Kardfogúval bunyózik a borítóin?
(A Poster Book miatt meg ne aggódj, ha meglátom, elküldöm... )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése